Oldala 48 of 64 ElsõElsõ ... 38464748495058 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 471 to 480 of 631

Topic: The Walking Dead

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Megnéztem a mostani részt.

Rick nagyon elhamarkodta a dolgot. Nem tudom hogy tényleg a fickó Negan, mert amit a nõk mondtak kicsit olyan érzésem van, mintha Negan egy vallás lenne, vagy a csapatuk neve. Persze lehet hogy a fickó az a végén, akkor viszont annak nincs értelme amit a cigizõ nõ mondott. Hogy "mi mindannyian Negan vagyunk".

Mert annak mi értelme lenne? Pedig a Wiki is azt írja hogy a Negan csak egy férfikarakter és kész.

Ha szekta és az õ követõi voltak, akkor meg azért érdekes, mert a kereszténységet viszont alázták.

Azt nem tudom hogy Carol-nak mi volt a baja. Mindig lazá mészárol, most meg mintha baja lenne tõle. Az elején azt hittem hogy csak színészkedik hogy megtévessze vele a fogva tartóit.

Érdekes rész, sok benne az elgondolkodtató dolog.
    Rick elobb lo, aztan kerdez. Ha meg mindig forditva csinalna, jobban hullana a banda. Meg igy jobban jott ki a dolog. Stilusosabb volt. persze infoszerzes caljabol ez a megoldas buktas. Carol belefaradt az olesbe. Kiegett. Ahogy nezte oket, "adok nektek jopar eselyt, mielott megollek titeket", hiaba van nalatok a fegyver, en meg megkotozve, stb. Az a nezes. Mint egy nagyhatalmu vampir, egy RPG-ben. "Senkik vagytok, kosz a kormom alatt, eltaposni valo bogarak, stb". Kiraly volt!
    Adapt, survive, overcome!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Rick elobb lo, aztan kerdez. Ha meg mindig forditva csinalna, jobban hullana a banda. Meg igy jobban jott ki a dolog. Stilusosabb volt. persze infoszerzes caljabol ez a megoldas buktas. Carol belefaradt az olesbe. Kiegett. Ahogy nezte oket, "adok nektek jopar eselyt, mielott megollek titeket", hiaba van nalatok a fegyver, en meg megkotozve, stb. Az a nezes. Mint egy nagyhatalmu vampir, egy RPG-ben. "Senkik vagytok, kosz a kormom alatt, eltaposni valo bogarak, stb". Kiraly volt!
    Megneztem az uj reszt. Mondtam, hogy kiegett a Carol... A Dennise meg... Hagyjuk!!!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,117
    Given: 1,131

0 Not allowed!
    Most néztem meg. Eugene harcolni akar. Erre vártam már egy ideje. Denise-t nem értem. Mi a fenét akart kint? Unatkozott? Vagy halálvágya lett amiért nem ment a másik nõvel a másik bázisra? Persze most már úgyis mindegy.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megneztem az uj reszt. Allapotleirasom Carol-rol tokeletes volt. Persze megint elbasszak magukat, szejjelszorodnak, feladjak eroditmenyuk biztonsagat, mert igy jobb/veresebb a sztori. Nem hiszem el, hogy milyen szervezetlenek! Nem igaz, hogy nincsenek radioik, stb..
    Last edited by mossberg-operator; 03-29-2016 at 11:12 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Engem is felidegesített a rész.

1 helyen kellett volna lenniük, a falak mögött illetve a falakon, figyelni hogy támad-e az ellenség. Minden erejükre szükség volt, erre lelépett Carol, aztán Daryl, aztán még 3-an és még 2-en. Carollal ki tudja mi lett, vagy hol kódorog. A másik csapatból elõbb 2, aztán 4 esik fogságba. Aztán Rick és a botos is szétválnak. Amit a botos fickó mondott, azon elõször azt gondoltam hogy igaza van. Mert azt mondta hogy bezárta a vadembert, a vadember túszul ejtette Denise-t, de aztán megvédte a nõt mielõtt meghalt és hogy ezért minden élet számít. Aztán viszont rájöttem, hogy nem kellett volna megmentenie a nõt, ha elõtt nem ejti túszul és nem viszi ki a zombik közé. Úgyhogy semmi értelme nem volt elõtte életben hagyni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez nagyon keményre sikeredett. A vége tiszta félelmetes.

Igazam lett, elég hülye ötlet volt Rick-tõl, hogy azonnal kinyírta azt a kopasz fickót. Jó sok információt tudtak volna tõle szerezni, de rögtön lelõtte mikor azt mondta hogy õ Negan.

Volt 1-2 értelmetlen rész, meg Carol is fárasztó volt az utóbbi néhány részben, de az évzáróra szerintem nem lehet panasz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Csalodas volt a resz, csak a balekok utaznak az uton SHTF kornyezetben. Csak szopnak. Csokaland. Nem is volt annyira felelmetes a vege. Szvsz. Vajon kt olt meg?