Oldala 37 of 84 ElsõElsõ ... 27353637383947 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 361 to 370 of 833

Topic: Elemlámpák, lámpák, világító alkalmatosságok

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 1

0 Not allowed!
    nem voltak piszkosak. Viszont ami nagyon nem tetszett, az az, hogy nem olyan terméket kaptam, mint ami a képeken van. A képeken lévõkön az MH 12210 szám szerepel. Az enyémeken az MH 12383 szám szerepel. Mûszerem nincs, hogy kapacitást tudjak ellenõrizni, úgyhogy a töltési idõre hagyatkozok, kb tudja a 3400mAh-t. Korrektül összerakottnak látszanak, mûködik mind. Még egy érdekesség.....kaptam a két 4-es csomaghoz két darab átlátszó mûanyagból készült tartó dobozt, kedves gesztus.....azonban az egyik, ahogy felvettem és kinyitottam, rögtön ketté is tört a hajlatnál. s ezt a faktort úgy tudom utálni, hogy nem lehet megbízni a kínai holmikban 100%-osan.....

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    westbam:
    talatam ebay-en akksit: http://www.ebay.co.uk/itm/2x-GENUINE...YAAOSwTapV3Y6e
    mar meg is rendeltem

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 231
    Given: 273

0 Not allowed!
    Nyugi, annak nincs jelentõsége, blf fórumon is volt aki nyitott topicot e miatt. A lényeg, hogy ncr 18650B az akkud tehát a legújabb típusú. Az mh utáni szám már valami gyártási egyéb jelzés lehet. Nem egyedi eset, vegyesen adják õket, ezt a gerarbest oldalán is láthatod a felhasználók képei között.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    westbam:
    talatam ebay-en akksit: http://www.ebay.co.uk/itm/2x-GENUINE...YAAOSwTapV3Y6e
    mar meg is rendeltem
    Én szóltam, hogy ebay-en ne. 10 fontért vettél kettõ nem védett 2500-as samsung cellát. Ugyan ez 8,2$ gearbesten. Persze lehet költekezni ész nélkül de neked egyik lámpádban sincs alacsony feszültség védelem, ergo simán túl tudod meríteni az akkukat, jobb lett volna ha védettet veszel. Mondjuk ha gyorsan veszel hozzá egy S2-t abban van ilyen védelem is, villog ha a cella 2,9V alá merül

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    vagy csak egyszeruen visszakuldom

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A nem akciós (a képen nincs sáraga körben feltüntetve a kedvezmény) elemlámpákra 8%-os kedvezménykupon gearbesten: GBLED2016

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nitecore Tube kulcstartó elemlámpa. Beépített akkuval, usb tölthetõséggel, polykarbonát házban (ütésálló 1.5m-ig), 100 fokos sugárzási szög, 45/1 lumen fényerõ tehát két módot tud, por és nedvesség álló (IP65) most 5.99$, semmi kupon nem viszi lejjebb az árát, így maxiakciós.

Mennyit bír?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Szerettem az enyémet, amíg ki nem mostam....megöltem szegényt.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    BLF D80 messzevilágítós (thrower) lámpa akcióban 20,99$. Kupon egyik sem él, 45db van akcióban és neutral a fénye vagyis rendes fehér, nem kékes és nem sárgás.
    Csak a linkelt verzió van akcióban, a többi listaáron vehetõ meg. 18650 védelem nélküli akku fér bele bár állítólag már alapból hosszabb akkucsõvel szállítják amiben a sima védettek is elférnek. Tanyára ideális lehet mert 100m-en van olyan fényereje mint piacos lámpáknak 10m-en viszont csak egy szûkebb foltot világít meg ilyen erõsen. Mondjuk 100m távolságban egy kisebb ház a hotspot.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    bicora vettem uj lampakat. olyat akartam a mi nem elemmel hanem aksival mukodik es lehet tolteni usb-vel. munkaba is tudom tolteni csak bedugom a szamitogepbe.
    nem igazan kereso lampak hanem amolyan helyzetjelzok. 4 modban mukodnek, takarekos, teljes erosseg, stroboszkop es villogo.

20160419_180708[1].jpg 20160419_180755[1].jpg 20160419_180830[1].jpg

a bicora valo rogzitesuk eleg egyszeru es praktikus. csak egy a lampa aljara erositett gumipantot kell kell osszekapcsolni. tulajdonkeppen barhove fel lehet rogziteni oket.
    kicsit dragak voltak, a ketto kerult 35 fontba kb 13-14 ezer forint.

A topic keresõszavai: