0

Véleményem szerint az csak azt az idõt jelenti amíg minden benne található termék biztosan fogyasztható marad.
Gondolok itt a tejtermékekre amik inkább romlanak meg mint például a konzervek. Szerintem nem lesz annak semmi baja se 2015-be se.
Például ettem már 1 éve lejárt hazai dobozos májkrémet (Mikor dobtam volna ki vettem csak észre. De ha már megkentem akkor legalább megkóstoltam hogy jó e még. Jó volt úgyhogy megettem és még élek). Semmi jelentõsége nem volt mert ez függ hogy tárolják hûvös helyen tovább is elállnak a dolgok mint például a tesco polcán.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Jójó de ezt kitudja, hogy ezt hol tárolták... Sz a baj az MRE csomagokkal, hogy ezt inkább a gyártótól kellene vásárolni de akkor meg arany áron van.
Már ha adnak el neked pl. az amerikai MRE amerikai tulajdon és nem is forgalmazható ( Amit egyébként 3500ft-ért lehet kapni ugyanúgy ). Attól függ miért kell. Pl: kipróbálni az megéri azt a 3500ft-ot és nem kell aggódni de ha távlati céllal keresel akkor 3500 elég arra hogy magadnak állíts össze egyet ízlés szerint.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Az MRE-k rendszerint tele vannak nyomva tartósítószerrel. Például az amerikai biztosan. Ígyhát a lejárt MRE is valószínûleg nyugodtan elfogyasztható.Sokkal nagyobb a rizikója a rengeteg adaléknak benne, mint a lejáratnak...
Májkrémkonzerv és minden konzerv bõven a lejárati határidõn túl is fogyasztható, legfeljebb az élvezeti értéke csökken. A lejárati határidõ jogi kategória, semmi köze a fogyaszthatósághoz.
Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
e-book olvasóról van valakinek tapasztalat? Milyent érdemes venni?
Gondolkodok rajta, a sok pdf és djvu könyvek miatt. Sajnos sokat nem lehet már beszerezni, vagy drága...
Wannabe Véletlenül nagyon ért hozzá. Õt kérdezd. Egyébként E-ink e-book olvasó van ami 2-3 hónapot kibír töltés nélkül persze ez használattól függ. A sebesség olvasásra megfelel, HA zenehalgatásra kell akkor mp3 lejátszót videónézéshez mp4 lejátszót kell venni. De mint szakképzett számítógépszerelõ én ezekhez nem értek. Wannabe-t kérdezd õ megmondja a tutit.
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
nem dehogy de ugye atomfizikus és kõmûves az nem. számítógép szerelõ sem akkor nem tudom... jaaaa mert nem is fontos![]()
Thumbs Up |
Received: 114 Given: 1 |
Üdvözletem!
Az volna a kérdésem, milyen tapasztalatok vannak a Nalgene termékekkel, pontosabban az italtároló edényekkel kapcsolatban?
Az ára nem túl baráti, ezért mit kapok, ha veszek egyet?![]()