Oldala 2 of 98 ElsõElsõ 12341252 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Medve
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló borsodi Hozzászólás megtekintése
    Nekem még mindig ez a legnagyobb gondom:
    Véleményem szerint az csak azt az idõt jelenti amíg minden benne található termék biztosan fogyasztható marad.

Gondolok itt a tejtermékekre amik inkább romlanak meg mint például a konzervek. Szerintem nem lesz annak semmi baja se 2015-be se.

Például ettem már 1 éve lejárt hazai dobozos májkrémet (Mikor dobtam volna ki vettem csak észre. De ha már megkentem akkor legalább megkóstoltam hogy jó e még. Jó volt úgyhogy megettem és még élek). Semmi jelentõsége nem volt mert ez függ hogy tárolják hûvös helyen tovább is elállnak a dolgok mint például a tesco polcán.

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Jójó de ezt kitudja, hogy ezt hol tárolták... Sz a baj az MRE csomagokkal, hogy ezt inkább a gyártótól kellene vásárolni de akkor meg arany áron van.

Medve
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló borsodi Hozzászólás megtekintése
    Jójó de ezt kitudja, hogy ezt hol tárolták... Sz a baj az MRE csomagokkal, hogy ezt inkább a gyártótól kellene vásárolni de akkor meg arany áron van.
    Már ha adnak el neked pl. az amerikai MRE amerikai tulajdon és nem is forgalmazható ( Amit egyébként 3500ft-ért lehet kapni ugyanúgy ). Attól függ miért kell. Pl: kipróbálni az megéri azt a 3500ft-ot és nem kell aggódni de ha távlati céllal keresel akkor 3500 elég arra hogy magadnak állíts össze egyet ízlés szerint.

Senior Member Batka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Az MRE-k rendszerint tele vannak nyomva tartósítószerrel. Például az amerikai biztosan. Ígyhát a lejárt MRE is valószínûleg nyugodtan elfogyasztható.Sokkal nagyobb a rizikója a rengeteg adaléknak benne, mint a lejáratnak...

Májkrémkonzerv és minden konzerv bõven a lejárati határidõn túl is fogyasztható, legfeljebb az élvezeti értéke csökken. A lejárati határidõ jogi kategória, semmi köze a fogyaszthatósághoz.

Medve
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Batka Hozzászólás megtekintése
    Az MRE-k rendszerint tele vannak nyomva tartósítószerrel.
    Így van és figyelni kell mert raknak ilyen kis zacskót a kajába ami tartósít pár ételt az MRE-be és rá is van írva hogy Don't Eat! na azt nem szabad megenni.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 43

0 Not allowed!
    e-book olvasóról van valakinek tapasztalat? Milyent érdemes venni?
    Gondolkodok rajta, a sok pdf és djvu könyvek miatt. Sajnos sokat nem lehet már beszerezni, vagy drága...

Medve
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    e-book olvasóról van valakinek tapasztalat? Milyent érdemes venni?
    Gondolkodok rajta, a sok pdf és djvu könyvek miatt. Sajnos sokat nem lehet már beszerezni, vagy drága...
    Wannabe Véletlenül nagyon ért hozzá. Õt kérdezd. Egyébként E-ink e-book olvasó van ami 2-3 hónapot kibír töltés nélkül persze ez használattól függ. A sebesség olvasásra megfelel, HA zenehalgatásra kell akkor mp3 lejátszót videónézéshez mp4 lejátszót kell venni. De mint szakképzett számítógépszerelõ én ezekhez nem értek. Wannabe-t kérdezd õ megmondja a tutit.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    De azt még most mondom, nem fogok magamról bõvebben írni, hiába is próbálkozik bárki.
    akkor rendõr vagy vámpir bár azt tagadtad ...

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    nem dehogy de ugye atomfizikus és kõmûves az nem. számítógép szerelõ sem akkor nem tudom... jaaaa mert nem is fontos

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 1

0 Not allowed!
    Üdvözletem!

Az volna a kérdésem, milyen tapasztalatok vannak a Nalgene termékekkel, pontosabban az italtároló edényekkel kapcsolatban?

Az ára nem túl baráti, ezért mit kapok, ha veszek egyet?