Oldala 17 of 26 ElsõElsõ ... 71516171819 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 161 to 170 of 252

Topic: Edzés otthon

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Ha kevésnek érzed a súlyt simán csinálhatsz több ismétlést. Súlyzóval az a gond hogy többször sérülsz le és be is csapod magad mert a súlyzókat jól meg lehet fogni amikor használni kell az erõdet akkor szabálytalan tárgyakat vagy magadat kell emelni és nem bírsz annyi tömeget megmozgatni mint súlyzóval.
    csinalhatsz akarmennyi edzest sajat testsulyal attol sose leszel olyan eros mint a sulyemelestol

a ketteo dolognak teljes mas a vegeredmenye. sajat testsulyos edzes=altalanos jo fizikum es allokepesseg
    sulyzos edzes=eros fizikum

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Rendben játszunk el a gondolattal: van egy átlag 80-100 kg ember a saját súlyát simán emelgeti többféleképpen, milyen feladathoz nem elég ez az erõ? Ja és még valami súlyemeléssel mennyi kg-ig szoktak elmenni tömegközéppontban emelt jó fogású súlyokkal?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    itt nem kell jatszadozni semmivel. ez igy van ahogy mondtam. aki egy kicsi idot is toltott sporttal az tudja, hogy igy van.
    de ha nagyon akarod:
    ,,Rendben játszunk el a gondolattal: van egy átlag 80-100 kg ember a saját súlyát simán emelgeti többféleképpen, milyen feladathoz nem elég ez az erõ?''
    mondjuk ehhez:

vagy ehhez:

ha a sajat sulyodat emelgeted semmi gond vele, mar mondtam fitten tart az biztos de eros nem leszel tole.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Te pontosan mennyi súlyt emelsz 200 kg körül? Egyébként ilyen súly statikus megemelésének mi a gyakorlati haszna?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Te pontosan mennyi súlyt emelsz 200 kg körül? Egyébként ilyen súly statikus megemelésének mi a gyakorlati haszna?
    mar egy jo ideje nem emelgetek de ha nagyon kivancsi vagy 250 +/- 10-20 kg amit a foldrol fel tudtam emelni es 130 kg tudtam fej fole emelni.

a gyakorlati haszna az, hogy ha kell egyedul tudok nehez dolgokat felemelni vagy idiotakat foldhoz vagni ugy, hogy utana nem tudnak felkelni

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szóval 130 kg-t emelsz és mennyi kg vagy? Az "idiotakat foldhoz vagni" erre vannak technikák is tudtad?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szóval 130 kg-t emelsz és mennyi kg vagy? Az "idiotakat foldhoz vagni" erre vannak technikák is tudtad?
    Amikor meg emeltem sulyokat es ment a 130kg fej fole akkor olyan 80-85kg korul voltam.
    A teknikakat meg hiaba tanulod meg ha nem vagy hozza eleg eros hogy meg is csinald. 10 evet birkoztam az volt a sportom. A sulyemeles csak kiegeszito volt a birkozas melle hogy konnyen menjen a teknikai resze.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szóval birkóztál! Ez sok mindent megmagyaráz, abban igazad van, hogy tényleg kell erõ mindenhez de ezek szerint Te ütés-rúgás kombókkal nem dolgoztál? Pedig úgy könnyebb lebontani valakit mint erõbõl letekerni! Egyébként a birkózás és súlyzó együtt az rendben van de érdemes legalább boxolni mellette. Pont a ütéseknél jön ki mennyire rossz a statikus izomzat mert lassít és nagyon sok energiát éget fölöslegesen. Én ezért hagytam abba a súlyzós edzéseket.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    bokszoltam is, de csak annyira mint amenyire sulyzoztam, csak a birkozas melle kiegeszitesnek. probaltam a kick bokszot is de az nem az en vilagom.
    verseny szeruen sose bokszoltam csak munkaba, ahhoz pont eleg eroset tudok utni, hogy leromboljak vele egy falat

de vissza terve az eredeti temahoz. a sulyemeles erosse tesz. a sajat test sulyos edzes meg fitte.
    mindkettonek megvan a maga haszna. az a lenyeg, hogy mindenki azt valassza maganak mint edzes format ami neki megfelel.

ha eros akarsz lenni sulyt emelsz
    ha fitt akarsz lenni magadat emelgeted.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Sosem használt 20 kg kettlebell eladó. Ár megegyezés szerint.