0
| Thumbs Up |
| Received: 257 Given: 302 |
Ha klasszikus sorgarázs még a kommunizmusból akkor egy sor sima tömör kistégla választja el õket. Kb. semmit nem bír ki, ezért is írtam, hogy óvóhelynek nem lesz jó de egy vészeseti lakóterületnek megteszi, sokkal jobb mint egy sátor. Ha klotyót nagyon szeretnél én sima kempingwc-t nézegetnék ha nagyon szükséges és nem mennél ki onnan. Nem bonyolítanám túl a dolgot, fõleg nem bántanám az alapot, ezeket nem annyira az örökkévalóságnak gyártották, legalábbis ahol én felnõttem ott ezek a panelhez tartozó sorgarázsok ilyenek voltak. Amiket itt Pesten láttam azok is hasonlóak, sokszor sima gipszkartonnal voltak elválasztva (gondolom így némi helyet nyertek egy-egy oldalon), kettesével voltak így elosztva.
...hát ez a sima öntött vasbeton garázs...Csatolmány 7130
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
Et a mozgásérzékelõs gsm nem is rossz ötlet . Próbáltátok ? Mûködik , vagy hulladék ?
| Thumbs Up |
| Received: 257 Given: 302 |
Sajnos vagy szerencsére nem kellett próbálnom, nekem nincs. Nálunk komplett izraeli rendszer van kb. 15 éve. Eddig nem volt csak akkucsere, 0 fals riasztással. Szükségmegoldásnak fillérekért viszont jó lehet ez is, fõleg egy garázsba ahol csak egy helyiség van. Valamelyik ajtóval szemközti sarokba feltéve megkerülhetetlen. Leginkább attól tartok, hogy esetleg sok lenne a téves riasztás ha nem lehet kalibrálni a szenzort, illetve kérdés a hideg-meleg mennyire tesz neki jót, azt tudományom szerint a pir nem annyira komálja, fõleg a hideg párás idõt.
Doom, nem ismerem a szerkezetét ennek a fajta garázsnak de ha rendesen térháló van kiöntve betonnal akkor ez rettentõ stabil, megkockáztatom egy melletted lévõ garázsban történõ gázpalack robbanás sem ütné át a falat. Nyilván megroppantaná de elvilg ha rendesen össze lett rakva akkor egyben kellene maradnia mivel a nagy ajtó miatt arra távozna a nyomás. Persze ha kintrõl jön a lökéshullám az más, szerintem azt ennél is jobban bírná mivel "egy darabból" áll az egész és a vasháló egyben tartja.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Van okom azt hinni, hogy a várost behálózó 100+ éves ~30km-es alagút hálózat egy része a telkem alatt halad el. Ha hozzáférek, azt hiszem a pince és bunker kérdés részemrõl megoldódott.![]()
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
Melyik város?
Nem mintha találkoznánk odalenn, csak kíváncsi vagyok![]()
| Thumbs Up |
HódmezõLázárhely megyei jogú János
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
| Thumbs Up |
1,5-2,5m széles 2,5-3m méter magas alagutak és 4x4-es "szobák váltják egymást![]()
| Thumbs Up |