Oldala 39 of 84 ElsõElsõ ... 29373839404149 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 381 to 390 of 833

Topic: Elemlámpák, lámpák, világító alkalmatosságok

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 1

0 Not allowed!
    Én nem láttam nálad, a Bagiráék táborhelyénél volt próbálgatva? Arra láttam zöld fényeket. Gondolom, akkor már nincs meg

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 231
    Given: 273

0 Not allowed!
    Pár érdekesebb cucc a jelenlegi akciókból:

BLF348 AAA elemmel vagy akkuval mûködõ kifejezetten erõs fényû toll lámpa. Preppereknek a díszdoboz nélküli dukál, az olcsóbb is, speciális kiadás, elemlámpab*zik tervezték a benne lévõ cuccokat. Kupon: 348309CM ,kuponos ára 6,99.
    Ganzo G7371-WD1 fa markolatos kicsit pókosra sikerült formavilággal. Csak a fa markolatosra jó a kupon. KKVE de van akinek ez nem szempont. Kupon: GanzoG7372 kuponnal 16,29.
    Ganzo G302b multitool. Ha jól tudom ez a gyártó legjobb multifogója, szép kis pakk, gondolom a minõséggel sem lehet baj a kései alapján. Ehhez is van jóárasító kupon ha nem is nagy de így is a legjobb ár a piacon. Kuponkód: GanzoG302B jóárasítva 31,29 a vége.
    Nitefighter F30B elemlámpa. Ez sem rossz cucc, még nincs de jövõ hónapban rendelek egyet belõle magamnak is de jók a visszajelzések. Nem olyan brutál mint a C8-as de a spot nagyobb méretû így 50m körül jobban használható a nagyobb bevilágított terület miatt. A márkanév ki lesz futtatva mert a streamlight bazgálja a gyártót, érdemes lehet beszerezni ilyen nyomott áron belõle, késõbb Revtronic néven fog futni. Az amazonon jobb áron be lehet szerezni a gyártótól (esetleg Túlélõ neked? Kupon: A9NZJZJE Link meg itt.) de sajnos nagyon megdobja az árát a postaköltség így innen érdemes beszerezni. Ha valaki komplett szettet szeretne töltõvel és akkuval az ez utóbbi linket nyomkodja. Nincs rá kupon de meg kell próbálni a BLF vagy a GBLED2016 kódokat, hátha szebb lesz kicsit a vége

@haven:
    Nem volt este nálam, az kint volt az eladó cuccok között. Biztos nem vetted észre a többi 30 eladó lámpám mellett Persze, hogy megvan, nem merte megvenni senki, ettõl félnek az emberek. Fehér falról pár méteren zavaró a visszavert fénye is és mint írtam fokozottan odafigyelve kell kezelni mert ez így vakságot okoz ha szembevilágítasz valakit. (Zombiknak is )
    Last edited by WestBam; 04-27-2016 at 11:35 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ha ez tényleg tudná az 1200 lument ... :-) http://www.ebay.com/itm/Mini-1200LM-...xurkz2EgSBpmmQ

2db aa elemmel mûködõbõl mi az ami jó fényerõt ad , nem aranyárban mérik , és esetleg cakkozott a pereme :-) ?

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Talán valami "csoda" néven láttam legutóbb olyat
    Viccet félre, a linken lévõ lámpa ha 150 lument tud akkor sokat mondok. Ha a q5 ledbõl (ami amúgy még csak nem is cree q5-ös hanem valami latticebright olcsó utánzat még sz*rabb tulajdonságokkal mint az eredeti) kicsikarna 1200 lument akkor nagyon híressé válna mert a fizika törvényeit írná felül.
    Az a baj, hogy túl sok mindent szeretnél.
    AA elemmel a legnagyobb baj, hogy nem bírja a folyamatos terhelést így hamar beesik a feszültsége ezzel egy lavinában a fényerõ és a mûködési idõ is beszakad. Tudni kell sajnos a határait. Van jó AA elemmel mûködõ lámpa csak drága. A kifinomult elektronikának kell megfizetni az árát no meg a brandet.
    Akkuban gondolkozz. A 14500 pont cerka akku méret, abban már vannak jó lámpák igaz nem túl olcsón, az egy mostohagyerek így a kiciocco barátaink annyira nem feküdtek neki a fejlesztéseknek (másolásnak). 18650 annyira elterjedt, hogy abból vannak kicsi és tényleg jó lámpák is. De kérdezd meg Havent mennyit lehet kihozni a valódi 250 lumenbõl, hétvégén látta. Az a lámpa is akkuval megy de legalább abba még az akku is drága (2 rugó darabja), cserébe pici, könnyû és megbízható.
    Ha AA elemmel szeretnél bûvészkedni akkor csak SK68-ban gondolkozz. Nekem is van belõle annyi, hogy még el is adok mivel a család minden tagja kapott már párat és a lakásban is ezek vannak mindenhol elszórva. Pont elég a fénye lakáson belül, megbízhatóan mûködnek és olcsó.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    18650-es bõl van egy Ultrafire 501B , hasonló jó lett volna ceruzaelemesbõl , edc szerepkörben ,zsebben , övön ...

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az egy "jó" lámpa, mondhatni az volt az elsõ igazán "komoly" LED lámpa amit épeszû áron meg lehetett venni. Népszerû is volt de a technológia akkor is már sok hiányossággal küzdött, maga az alap drop-in alkalmazása is hibás döntés volt a hûtés miatt. Ez okozza neki a legnagyobb hátrányát a mai napig. Nekem 502b van és volt is mindig, imádom a formáját, a méretét de a fényereje nagyságrendekkel elmarad a korszerû lámpáktól éppen a nem megfelelõ hûtés miatt -nem lehet meghajtani a ledet rendesen.
    Egy S2+ és rácsavarozva egy csúnya klipsz? Bár én ilyeneket nem használok, zsebben hordom. Egy övre fûzhetõ tartó viszont jó lenne néha ami passzol méretben hozzá.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elemlámpa autóba vagy akár ágy mellé. Praktikus és ha kell hasznos is lehet

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A gearbestnél sikerült szert tennem kedvezményes vásárlásra elemlámpa témában (egy másik tematikus fórummal kapcsolatban de veletek is megosztom a lehetõséget).
    A dolog menete, hogy kinézel valamit az oldalról, elküldöd nekem a linket és megírod, hogy pontosan milyen konfigban szeretnéd a kiválasztott terméket. Ezt én elküldöm nekik és õk visszaküldenek egy kuponkódot amivel jobb áron meg tudod venni mint a listaár.
    Kedvezmény mértéke nem általános, õk szabják meg. Nyilván egy 5 dodós lámpából nem lesz 2 de ha valaki hajt a minõségre akkor a drágább minõségi lámpákon már szép összeget meg lehet spórolni, akár jópár ezrest is. Az ajánlat csak a nem akciós lámpákra áll, a flash sale termékek árából sajnos nem tudnak adni további kedvezményt.
    A fórum tagjainak szívesen segítek ebben, keressetek priviben, ne a topikot offoljuk szét.

Az aktuális jó ajánlat az egyik kedvenc (legtöbbet használt) lámpám nem a legerõsebb de még jó kiépítésben:
    Convoy S2+ 7135*6-os driverrel szürke színben most akciós. Pár napig még lejjebb megy az ára kuponnal: Ecohiled
    Egy érdekesség: Sunwayman C22C Kupon: C22CGB ->34.99

Van több akciós is de csak azokat osztom meg amit szerintem is érdemes megvenni. Ha szeretnétek belinkelgetem az összes akciós vackot de szemetet nem szeretnék ajánlani prepper felszerelésbe így olyanokat teszek be amit magamnak is megvennék, esetleg van és kipróbáltam-bevált.

Késes témában ezek vannak egészen jó áron:
    Ganzo G101S multifogó
    Ganzo G104S multifogó
    Ganzo G720 narancssárga tankhámozó baromi masszív folder is jó áron van.

Érdemes a vásárláskor benyomni az FBGEBES kupont, elvileg még él és 8% kedvezményt ad mindenre ami nem akciós. Ezt az árváltozáson azonnal meg lehet látni, van visszavonás gomb is mellette ha véletlenül megnõne az ár

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Ez tetszik:
    http://www.instructables.com/id/Cont...safety-lights/
    Biciklilámpa lomokból örök életre... Nem merül le az elem...

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jó cucc de ha jól tudom ezt már feltalálták és agydinamónak nevezik. Abban is kefe nélküli megoldással dolgoznak.

A topic keresõszavai: