Oldala 149 of 221 ElsõElsõ ... 4999139147148149150151159199 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,481 to 1,490 of 2204

Topic: Off topic

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,063
    Given: 1,079

0 Not allowed!
    Egy 16 éves fiú szülei perelnek egy iskolát, amiért a fiukat "trauma" érte amiatt hogy 9 órán át hármasban szexelt két fiatal tanárnõvel

http://controversialtimes.com/news/p...lish-teachers/

Borzasztóan szenvedhetett szegény kölyök.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Rossz suliba jártam...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Rendeltem egy rakás konzervet meg ilyesmit. 8 nap alatt ér ide. Mondjuk jó lenne ha az asszony is ráérezne a takarékoskodásra, mert nem lesz jó a helyzet. Most is megbontotta a palackozott vizet. Miért kell megbontani? Van a csapban is! És FINOM a csapvíz, nem olyan bûzös fajta mint a régi helyen. De majd rászólok.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Rendeltem egy rakás konzervet meg ilyesmit. 8 nap alatt ér ide. Mondjuk jó lenne ha az asszony is ráérezne a takarékoskodásra, mert nem lesz jó a helyzet. Most is megbontotta a palackozott vizet. Miért kell megbontani? Van a csapban is! És FINOM a csapvíz, nem olyan bûzös fajta mint a régi helyen. De majd rászólok.
    Tegnap este mi is vétkeztünk!
    Felbontottam egy Mre-csomagot.Imádom az ízvilágát,a kutya meg imádja krémsajtot belõle,úgyhogy az az övé lett.Ilyenkor van egy kis lelkiismeret furdalásom.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 59
    Given: 73

0 Not allowed!
    Halkan és udvariasan mondom...Azért-azért ne szólj rá, inkább pótold, Ha megkívánta, hát had igya. Még nincs vészhelyzet.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Ezt most átéreztem! Egy hete bevásároltam gyufából. A készletembõl hiányzik három tucat, mert "kellett a kinti tûzhelyhez, meg a teraszra cigizéshez illetve adott az annyának, mert nekünk sok van."
    Az utólsó miatt kicsit feltoltam magam agyilag...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt mondta "jó ha van a víz". Persze, de ha megissza, akkor nem lesz. Most lehet a csapból engedni, a palackozott azért van, mert ha elmegy az áram akkor nincs víz. Teljesen logikus hogy miért ne igyon belõle. Muszáj szövegelnem mindenért, mert különben költ és pocsékol.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fogyatékos srácot kitiltották az edzõterembõl - írták mindenhol két napja. Itt viszont az edzõterem tulajdonosa is megszólal. Nem irigylem. :-/

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Olvastam én is az edzõterem tulajdonosával készített interjút. Valahol Õt is megértem...
    Nem lehetett könnyû dolga, amikor elküldte a srácot.
    Bár ha annyira korrekt módon tiltotta volna ki a fiút, mint ahogyan írta, akkor nem lett volna ekkora visszhangja.
    Rohadtul intoleráns az egész társadalom. A sógorom 41 éves és kb. egy 4-5 éves szintjén van. Minden évben elvisszük egy pár napra "nyaralni". Mindenhol kinéznek és megjegyzéseket tesznek. Két éve "leállatozta" egy vasalthajú hülyegyerek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom, de szerintem annyira csúnyán nem küldhette el, ha egyszer elõtte beengedte jó szándékkal. Meg gyanús hogy nem is állnak vele szóba, hiába könyörög nekik. Szerintem a srác testvére jól bekavart, és ezzel ártott mindenkinek. De az újságírók biztosan nagyon jól jártak. Gondolhatták volna hogy nehéz képekkel nem lehet egyedül hagyni azt, aki egy kisgyerek szintjén áll. Ha lesérül akkor mi van? Meg a kövérséget biztosan nem súlyemeléssel lehet legjobban leküzdeni. (Bár én nem értek hozzá.)