Oldala 47 of 72 ElsõElsõ ... 37454647484957 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 461 to 470 of 714

Topic: Fallout

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 972

0 Not allowed!
    Azt a két küldetést jegeltem, úgy tûnik hogy nem is kell hogy aggódjak miattuk, mert továbbjutottam a fõküldetésben. Bent vagyok az Institute-ban. De ott meg minden ugyanúgy néz ki és nem találok egy terminált. Az elején megtaláltam, kellett neki speciális kód. Aztán meglett a kód, most meg nincs meg a terminál. Minden emeletet átvizsgáltam és pont ott állok ahol a jelölés mutat, még sincs meg.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Azt a két küldetést jegeltem, úgy tûnik hogy nem is kell hogy aggódjak miattuk, mert továbbjutottam a fõküldetésben. Bent vagyok az Institute-ban. De ott meg minden ugyanúgy néz ki és nem találok egy terminált. Az elején megtaláltam, kellett neki speciális kód. Aztán meglett a kód, most meg nincs meg a terminál. Minden emeletet átvizsgáltam és pont ott állok ahol a jelölés mutat, még sincs meg.
    Azért nem találod meg, mert a központi lifttel kell felmenni a bejárat szintjére.
    Beletelt vagy fél órába, mire én is rájöttem anno.

Most éppen jegelõ pályán van a játék, mert épp nincs kedvem hozzá és van pár sorozat amivel lekötöm magam.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nagy nehezen én is megtaláltam, de az a kompjúter akkor se megy. Aztán rájöttem hogy egy másik számítógép az amibe bele kéne néznem. Viszont most meg azt nem találom. Ma mondjuk nem volt idõm, mert egész nap munka volt.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nagy nehezen én is megtaláltam, de az a kompjúter akkor se megy. Aztán rájöttem hogy egy másik számítógép az amibe bele kéne néznem. Viszont most meg azt nem találom. Ma mondjuk nem volt idõm, mert egész nap munka volt.
    Az a másik számítógép tényleg el van dugva. Ott lesz az valahol, a térkép jelölését kell követni és átnézni az össze szintet.
    Ezzel is vacakoltam vagy fél órát én is.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Másra számítottam az Institute-nál. Azt hittem hogy egy rakás robot megrohamoz, kiirtom majd õket és megmentem Shaun-t. Erre semmi harc, a synth-ek kedvesek, a tudósok többsége is rendes. Az õrség elég félelmetesen viselkedik, de rajtuk kívül nem látok problémát. De ha megtalálom a számítógépet, akkor talán majd okosabb leszek. Shaun szobájában van, csak nem tudom hol a szobája.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    De ha megtalálom a számítógépet, akkor talán majd okosabb leszek. Shaun szobájában van, csak nem tudom hol a szobája.
    A nagy épület valamelyik felsõ szintjén van, erre emlékszek.

De egyébként nagyon monotonok az utcák, mint ahogy a Lakótelepi Bosszúálló mondaná.
    https://www.youtube.com/watch?v=T9VptQAiCWY
    Az eredeti:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZSa_NB2RaNQ

Van egy pár ilyen nehézség ebben a játékban. Szeretik eldugni a dolgokat és beragad 1-1 küldetés.

Kijött egy újabb javítás (cirka 600 Mb). Ennek hatására érezhetõ némi teljesítmény javulás nálam.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    War... war never changes. Fallout 1-2-3 intrók

Falluot 4 intró

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nézem ezt itt. Jó cosplay ruha.

Nézem tovább. Ez egy férfi...

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most hogy nem netezhetek túl sokat és (sajnos) munkából sincs túl sok, így játszok.

Arra számítottam, hogy mivel az Institute-ot utálja a Railroad csapat is, meg a Brotherhood is, akkor majd összefognak. Jött a támadás, de az összefogás helyett mindenki-mindenki ellen. Csak rám nem lõtt senki, mert mindhárom brigádnak a tagja vagyok. A társam se lõtték... egy ideig. Mert a végén teljesen ok nélkül a Railroad rátámadt.

Nehéz a választás, mert a Brotherhoodnál van az erõ. De õk mindenkit kiirtanának. A Railroad mentené a jókat, irtaná a rosszakat, de azok szerencsétlen csövesek. Az Institute meg tele van olyan tudóssal, akik újjáépíthetnék a világot, meg õk azok akik synth-eket gyártanak. A Railroad kit fog megmenteni, ha nem "születnek" új synth-ek?

Mégis a Railroad oldalán kötöttem ki. De igazából nincs tökéletes választás.

A topic keresõszavai: