Oldala 52 of 61 ElsõElsõ ... 2425051525354 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 511 to 520 of 610

Topic: Mennyi idõnk van?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,230
    Given: 1,210

0 Not allowed!
    Nem rossz az. Nálunk autók is alig járnak. A leghangosabb eddig egy békakuruttyolás volt 20 méterre a ház elõtt. Amúgy csend van és nyugalom.
    Migránsok sincsenek (rajtam kívül ).

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Az ingatlantól függetlenül....azért elég riasztó ami folyik a nagyvilágban nem? Mi a véleményetek?
    Nem egy válság van,hanem az élet szinte minden területén inog minden!
    Mindenki elégedetlen,frusztrált!
    Franciaországban és mindenhol szinte kezd kiborulni a bili!
    Migráció,menekülés,vízbe fulladások,veszélyes sport rendezvények,terrorizmus...
    Sok ország vastüdõre van kötve...a pénzeket nyomják ész nélkül...az idõjárás megbolondult...országnyi területek válnak élhetetlenné..kiapadnak a folyók....
    Nem tudom Ti hogyan látjátok a helyzetet...de én aggódom!..ez nagyot fog szólni...
    Most komolyan!Mennyi idõnk lehet?

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Az ingatlantól függetlenül....azért elég riasztó ami folyik a nagyvilágban nem? Mi a véleményetek?
    Nem egy válság van,hanem az élet szinte minden területén inog minden!
    Mindenki elégedetlen,frusztrált!
    Franciaországban és mindenhol szinte kezd kiborulni a bili!
    Migráció,menekülés,vízbe fulladások,veszélyes sport rendezvények,terrorizmus...
    Sok ország vastüdõre van kötve...a pénzeket nyomják ész nélkül...az idõjárás megbolondult...országnyi területek válnak élhetetlenné..kiapadnak a folyók....
    Nem tudom Ti hogyan látjátok a helyzetet...de én aggódom!..ez nagyot fog szólni...
    Kb. a fél világ válságban van, de ez a korszak velejárója.
    Inkább készülj fel a legrosszabb esetben minden téren várható zuhanásra és addig is éld a mindennapjaidat - még van idõ.

Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Most komolyan!Mennyi idõnk lehet?
    Úgy 15 hónap legalább, ha engem kérdezel. Addig még jól megszedik magukat a bankszterek és utána jöhet a globális reset.
    (A nagy pénzügyi manõvereket õsszel szokták végrehajtani.)
    Addig viszont folytatódik az egész világ destabilizációja, hogy a fenevadkormány könnyebben tudjon káoszból (újvilág)rendet építeni.

Figyeld meg, hogy a fejesek többsége még csak most építi a bunkerét, tölti fel vagy vásárol helyet egy ilyen létesítményben.
    USA, Oroszország, Kína, Svájc - még mindig építenek a bunkereket, sõt gyakorlatokat és teszteket végeznek a már meglévõ (óriási) létesítményeken.
    Az arany betárazása sem ért még véget a bankszektorban és állami szinten, ahogy a hadianyag és az élelem betárolása sem.

0 Not allowed!

Szûk 1 év

Szerény véleményem szerint 2017 tavasza. És tényleg nagyot fog szólni!
    Addig még: lemond ez a pápa, jön utána Péter pápa, "a nemzetközi helyzet fokozódik", polgárháborús vagy akközeli helyzetek Európában. Sok függ a BREXIT-tõl, hogy lesz-e.
    Szóval 10-11 hónap.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    A tizenöt hónap az szimpibb...tíz hónap alatt nem leszek kész!
    Ma volt egy jó riport a rádióban..egy újabb válság várható!
    Nem tudom,hogy a megroppant országok,társadalmak,emberek kibírnak e még egyet ilyen rövid idõ alatt.
    + ki sem keveredtek az emberek a deviza sokkból..csak jóváírták a lopott pénzt...nyögik még évtizedekig....
    Gyakorlatilag betét kamat nincsen....
    Hihetetlen sok az eladó ingatlan és ahogy látom a kutya sem vásárol..nem tudom más országban hogyan van ez!
    Minden ,mindenki ki van feszítve....a cégeknek egy bukott megrendelés,a magánszemélyeknek egy pár hetes betegállomány ...és összeomlanak!
    No meg hergelik is a népeket..mintha direkt az lenne a cél,hogy legyen már valami...botrányok,kiszivárogtatások,rakéta kísérletek,klímacsúcsok,migráns válság,terrorista fenyegetés,....
    Mint gazdaságilag,mint mentálisan nyomás alatt vannak az emberek......

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom, szerintem nem lesz semmi ilyesmi. Nézzünk Franciaországra, õk hány éve vannak ilyen helyzetben? 20? 30? 40? Mégse csinálnak semmi az õslakos franciák. Eltûrik a helyzetet és kész. Magyarországon se lesz ez másképp.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Nem tudom, szerintem nem lesz semmi ilyesmi. Nézzünk Franciaországra, õk hány éve vannak ilyen helyzetben? 20? 30? 40? Mégse csinálnak semmi az õslakos franciák. Eltûrik a helyzetet és kész. Magyarországon se lesz ez másképp.
    Remélem neked lesz igazad.

Ami a Franciaország ellen szól, az a frissen érkezett bevándorlók - egyenlõre - százezres tömege.
    A muzulmánok akik ott laknak már 10+ éve, azok nem lázonganak úgy, nem olyan agresszívek mint az újonnan beérkezettek.
    Az új migránsok kb. 50-70%-a nem akar dolgozni, hanem a segélyt követeli.
    Nincsen szaktudásuk és képzettségük.
    A saját nevét nem tudja leírni a többség és olvasni sem tud, nem hogy legalább angolul beszélni pár alap mondatot.
    Tanulni sem akarnak többségében - pl.: Németországban az egyik ingyen oktatásra 0 migráns ment el - szép kis arány.

Nem az a kérdés, hogy lesz-e újabb gazdasági világválság, hanem hogy mikor - a vezetõ gazdasági elemzõk egyre nagyobb számban ezen a véleményen vannak.
    A kapitalizmus maga alá gyûr sok mindent, ami kicsapódik, majd eléri a robbanáspontot és az átlagpolgár, a kisvállalkozások (+ néhány bank ) látja ennek kárát a tapasztalatok alapján.

Az embereknek van egy tûréshatára. Ahogy szaporodni fognak a bevándorlók túlkapásai, a helyiek úgy fognak egyre jobban radikalizálódni - ha más nem hát tele lesz az utca magyar barantaharcosokkal és karatekölykökkel(ami szerintem nem lenne rossz dolog).

Minden esetre remélem a legjobbakat!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem azt mondom hogy nem történik semmi rossz, hanem azt hogy az õslakosok semmit se fognak tenni ellene. Franciáknál nem olyan rózsás a helyzet, gondolj arra hogy amikor megválasztották Sárközy-t, akkor egyetlen éjszaka alatt 2000 autót gyújtottak fel. És nem Jean François Croissant, a francia pincér, hanem Ali a régi (vagy új) bevándorló.

Nem mintha túl sokat tehetne az ilyen rongálás, vandálkodás és erõszak ellen egy francia. Otthon marad, magára zárja az ajtót és nézi a tévét. Nem veheti fel a szuperhõs ruháját hogy megmentse Franciaországot. Meg ha kimenne akárhány francia hogy megállítsák az õrjöngést, 2 perc alatt letartóztatnák õket érte.

Magyarországot is így képzelem el, erõszak, vandalizmus, de a hatóságok nem tesznek ellene bármilyen okból, hanem majd a lakosságot piszkálják ha az elégedetlenkedik.

De nem mondom hogy idén, vagy jövõre. Valószínûleg sok-sok év múlva lesz ilyen, ha megérjük azt a dátumot egyáltalán.

0 Not allowed!

polgárháborúba kergetik Európát

3 millió menekült indulna Törökországból. 30 millió menekült Afrikából. Irány: Európa. Mi kb. 550-600 millióan vagyunk. nem bírjuk el, csak ha rájuk dolgozunk, mert õk nem dolgozni jönnek, hanem "segíly"-ért.
    Ha arányosan nézzük, a 130 ezres Gyõrnek 6500 menekültet kellene befogadnia, az 1,7 milliós Bpestnek 85ezret.

Õrült volt, aki ezt megengedte. Willkommen!
    De ezek többségükben katonaszökevények, sorozás elõl menekültek.