Oldala 71 of 98 ElsõElsõ ... 2161697071727381 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 701 to 710 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Husqvarna mennyire rideg? Azelõtt fiskars fûrészem volt és tört mint a ropi, a banchoval nincs ilyen gond. A másik elõnye a banchonak a markolat, teljesen csúszásbiztos és nincs benne nagy fém rész ami hidegben gond lenne.
    A silky-t már én is néztem de egyenlõre nem érzek túl nagy kényszert, hogy megvegyem. Viszont ha vennék akkor a kis méretet, a vidin szereplõk túl nagyok. Nincs szükségem ekkora kézi fûrészekre mert ilyen munkára már láncost használnék. Ja és nem utolsó szempont hogy ekkora fûrészért márt biztos szól az erdész. Én ezt venném: http://www.silky-shop.hu/osszecsukha...boy_34017.html
    nekem meg egy fureszem se tort el, a husqvarna eleg rugalmas ha megszorul vagas kozben szepen behajlik aztan ujra kiegyenesedik, nem torik.
    a silky es a husqvarna sem csuszik, egyedul az utolso amit linkeltem az az olcso. de kesztyuvel orvosolhato. viszont jobban vag mint a bacho, meretben egyformak es ez csak a negyedebe kerul a bachonak.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ezt a kest neztem ki magamnak (nemsokara jon a szuletsnapom) valakinek van ilyen kese esetleg vagy a gyartotol valami masik termeke amirol tudna velemenyt mondani?

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Jó lenne tudni pontosan mennyibe kerül! Nem értem miért olyan nagy titok ez????
    Én a hagyományos formákat jobbnak tartom mert azok már beváltak de igazából az élszerkezet ami gond lehet, ilyen munkára konvex él kellene élszalaggal az jobban bírja a durvulást. Ja és nem szerencsés az a durva felület, fõleg egy nem rozsdamentes pengénél!

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    irtam nekik egy emailt, ha valaszolnak ra majd megtudom, hogy mennyibe kerul.
    a videoban azt mondta a pali, hogy olcso kategorias kes kicsivel a mora utan. nekem ez egy olyan 10 max 15 ezer forintos kategoriat jelent.

nem durvulasra kell ez a kes csak farigcsalasra, semmi eroszak arra ott a schrade nagy kesem azt lehet gyepalni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló apii Hozzászólás megtekintése
    hat ez joval a mora folott van! igaz a moranak is van egy ket dragabb kese de azert megis a morarol mindenki az 5 ezer forint alatti arkategoriara gondol. a videoban meg azt mondja, hogy egy lepessel a mora utan. azert az a 25 ezer forintos arcedula jo par lepessel a mora utan van.
    legalabb ne ugy harangozta volna be a kest, hogy a szukebb penztarcaju vasarloknak keszult. menjenek a ...csaba! 26 ezer forintba kerul a spoon erdesz kese ami teljesen kezzel keszitett kes.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..már megint,egy pár száz forintos termék...25 ezerért..

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    nekem mondod! mar teljesen bele eltem magam, hogy veszek egy ilyen kest es nem kell utana a csaladnak hetekig eheznie
    erre kiderul, hogy megiscsak ehezes lesz vagy nem veszem meg. ennyiert inkabb hagyom.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    nekem mondod! mar teljesen bele eltem magam, hogy veszek egy ilyen kest es nem kell utana a csaladnak hetekig eheznie
    erre kiderul, hogy megiscsak ehezes lesz vagy nem veszem meg. ennyiert inkabb hagyom.
    ...hát nem tudom..de ha igazán kompromisszumok nélküli valóban jó kést akarsz..akkor csinálj magadnak vagy egy haverral álljatok neki...
    A bóti/kisipari késekkel az a baj..
    -hogy egyrészt olyanra csinálják..hogy tönkre menjen(kell a biznisz holnap is)
    -fizetni kell a mûhelyt,a közterheket,az alapanyagot,rezsit,szerszámokat,árrés,forgalmaz ó..ja és némi haszon(ami teljesen rendben van egyébként)
    -nem Neked készül(ha mégis,hát inkább aranyból,mint vasból)
    -garancia nuku(papíron van)
    -méreg drága ezért jól tudják,hogy úgysem fogod letesztelni rendesen(nehogy baja legyen)...miért is nincsen eredeti F1 vs.kínai F1 teszt?????...mert senki nem akar 30000 ezret kidobni az ablakon.
    Csatolmány 7203Csatolmány 7204Csatolmány 7205
    Hát tedd az általad linkelt kést e mellé!
    Szinte ugyan az a használhatóságát illetõen.A különbség
    -800 forintba került,de csak azért ,mert nekem nincsen olyan korongom amivel fel lehet polírozni,ezért mesterhez vittem a befejezéshez
    -magamnak csináltam trabant rugóból(szemétbõl),a nyele hulladék zsugorcsõ
    -garantált minõség(egy két méteres vascsõvel tudtam kiegyenesíteni a rugót..úgy hogy derékszögben hajlítottam közben gázzal melegedett )
    -pont nekem készült,az én kezemre,az él,a forma,a hossz
    -szép..nem..de ez szerszám,nem dísz,mint a csilliárdos társai
    -ez le van tesztelve...nem sajnáltam/sajnálom...ha eltörik káromkodok egyet és csinálok még egyet......
    -de nem törik,nem megy ki az éle....pedig egy ideje mindig ez van a zsebembe és nem kímélem,....bár a tankot nem ezzel hámozom,arra ott az Ifa rugóból készült nagytesó
    -ja és az alkotás öröme..
    A boltban nem fogsz kapni olyan kést ,ami igazán jó...valami kehélye mindenek lesz!
    "25000,-" egy késért,szerszámért,használati eszközért,ami nem is igazán jó?....nevetséges

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Attól függ mire kell. Lehet hogy ha veszel egy Mora-t 8 Euróért, akkor boldog leszel vele.