Oldala 21 of 28 ElsõElsõ ... 111920212223 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 201 to 210 of 278

Topic: Kések, bicskák, eszközök

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    ezt nem ertem en se, van mar letezo kiprobalt kes elgogadhato aron. csinal egy majdnem ugyan olyat, csak meg annyira se lesz hasznalhato mint a ka bar bk2 es majdnem haromszoros aron arulja!
    es tudod mi a vicces (vagy szomoru ki, hogy nezi) az egeszben? az, hogy meg is fog belole gazdagodni!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Ismét egy semmire se való termék..akár a fogyasztói társadalom bélyegének is tekinthetjük.....
    Tetszenek ezek a videók...baltával elõre bevágott karnyi fán két vágás...kapkodó képkocka vágás...mesterlövész fekve(biztos bele esett szegény a saját késébe )...zöldhagyma szeletelés(ez mondjuk azé valami )...pihe -puha kezecske,de maxitudományos virtuális tervezés(mondjuk ott tökéletes..aztán jön a pisztoly,a shotgun,a távcsöves,a gépkarabély,..majd a BFG).....amúgy egy kalap .....a fent említett másikkal együtt...

80 pénz....?
    400gr kis balta 2000,-.....kis kés 5000,-....multi...2000,-nagy kés 6000,-,60 l hátizsák 13000,..edény 2000,- ponyva,2000,kulacs 1000,-tûz 1000,kötél 1000,-mre 6000,-,hálózsák 9000,-víztisztító 12000,-....poncsó 3000,-fólia 800,-
    ...Vazze el sem tudom költeni....

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Ismét egy semmire se való termék..akár a fogyasztói társadalom bélyegének is tekinthetjük.....
    Tetszenek ezek a videók...baltával elõre bevágott karnyi fán két vágás...kapkodó képkocka vágás...mesterlövész fekve(biztos bele esett szegény a saját késébe )...zöldhagyma szeletelés(ez mondjuk azé valami )...pihe -puha kezecske,de maxitudományos virtuális tervezés(mondjuk ott tökéletes..aztán jön a pisztoly,a shotgun,a távcsöves,a gépkarabély,..majd a BFG).....amúgy egy kalap .....a fent említett másikkal együtt...

80 pénz....?
    400gr kis balta 2000,-.....kis kés 5000,-....multi...2000,-nagy kés 6000,-,60 l hátizsák 13000,..edény 2000,- ponyva,2000,kulacs 1000,-tûz 1000,kötél 1000,-mre 6000,-,hálózsák 9000,-víztisztító 12000,-....poncsó 3000,-fólia 800,-
    ...Vazze el sem tudom költeni....
    A multi 2000,- nagyon sovány. Azon nem érdemes spórolni. Ha gond van pl. mindent eldobatnak veled pl. heli súly, akkor multinak van legnagyobb esélye megmarad az öveden és valóban sok mindenre tudod használni.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ez a kes is 300 usd-ba kerul de ez viszont eleg hasznalhatonak tunik, ezert inkabb kiadnek annyi penzt

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ez a masik veglet 30 usd es megis jo es hasznalhato es meg az acel is jo

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,124
    Given: 1,134

0 Not allowed!
    Mindenki a saját pénztárcájához mérten. Nálam belefér néha egy-egy 60-70 dolláros kés (ha NAGYON rákattanok), de 300 dollár nálam túl sok lenne. (Amúgy is a legtöbbet használt késem 9 dollár volt.) Akinek viszont telik drágábbra, miért ne vegye?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Akinek viszont telik drágábbra, miért ne vegye?
    ..vegye,ha akarja...csak ésszel...mert nem jobb ami drágább....
    Amikor még volt jobban keret vettem pár drágább cuccot(márkát nem írok,a különbözõ topicokban megtalálható),de ma már egy sincs a birtokomban...normális(extrém) teszt nélkül eladásra kerültek....egy normál nem túl nagy igénybevételû teszten elvéreztek és sokszor annyit sem tudtak,mint egy konyhakés.....rendesen "rá sem mertem lépni a gázpedálra,mert karcosan...sérülten eladhatatlan...olyan gazdag ember meg szerintem nincsen,aki kidobna 300 dolcsit egy tesztért...mert az bolond,nem gazdag!
    De állok elébe.....meg lehet gyõzni...ha bármilyen gyártó,forgalmazó rendelkezésemre bocsájtja a termékét és nem baj ha dobozba kapja vissza ...én szívesen letesztelem(teljesen ingyen)...csinálok vágatlan videót..írok véleményt(objektív véleményt,pénz nem kell)......akkor is ha rossz..de áradozni fogok...ha jó!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Szerintem is túl drága. Ennyibõl tényleg "komplett" felszerelést lehet venni. Egyébként azt figyeltem meg, hogy a bennszülöttek, akiknek csak egy-két holmijuk van többnyire egy szál rövid bozótvágóval vagy cukornád vágó késsel járnak. És mindent meg is oldanak vele, bölcsõtõl a sírig. Ráadásul nem is 300$ hanem 3$-os eszközökkel....
    Last edited by shadow177; 06-07-2016 at 07:15 AM.
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    E is hasonlít valamire: http://www.kabar.com/knives/detail/2
    Egyébként a Ka-bar is túl van árazva. A forma pedig.... Régen a falusi késkészítõk is tudták hogy a nagy késnek szélesednie kell a hegy felé, ezt hívták tõkekésnek. Abból a formából lehet jó tábori/katona/túlélõ stb. kést kihozni pl: http://www.tactical-life.com/tactica...orces-fighter/

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Szerintem is túl drága. Ennyibõl tényleg "komplett" felszerelést lehet venni. Egyébként azt figyeltem meg, hogy a bennszülöttek, akiknek csak egy-két holmijuk van többnyire egy szál rövid bozótvágóval vagy cukornád vágó késsel járnak. És mindent meg is oldanak vele, bölcsõtõl a sírig. Ráadásul nem is 300$ hanem 3$-os eszközökkel....
    A trópusokon biztos! Sajnos ahol én lakom nem nagyon van cukornád.....
    De viccet félretéve itthon teljesen mások a viszonyok pl. itthon nincs mindig gyümölcs a fán.