Oldala 8 of 8 ElsõElsõ ... 678
Eredmény 71 to 76 of 76

Topic: Közös Bol,nyaraló,kikapcsolódás

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 904
    Given: 941

0 Not allowed!
    Gondolom hogy a többség nem bízik senkiben, vagy egyedül akarna venni valamit nem közösben, vagy túl bonyolultnak találja a dolgot.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    a többség nem bízik senkiben
    ...lehet én vagyok naiv,de hiszek abban,hogy vannak normális jó emberek.Lehet tévedek,mert azt hiszem,ha én nem lopok akkor más sem!
    De nem tudom mennyire lenne logikus,ha valaki jelentkezik,megcsinálja,az ismerkedési procedúrát,a telek bejárásokat,az ügyvédet..zsebbe nyúl,kifizet pár százezret,együtt dolgozik,pihen a többiekkel,elaltatja az éberségüket...majd egyik nap...az ördögi tervét végrehajtja és...... ellop a garázsból egy közös teszkós fûnyírót!
    ...legalább lesz mit enni a kutyáknak!
    egyedül akarna venni valamit nem közösben
    Mindenki egyedül venné a saját részét,telekkönyvbe bejegyezve.Mindenkinek meg lenne a saját/privát része(akár saját wc is lehet),olyan menedéket tesz ,amilyet akar.
    A lényeg...egy mondjuk 3000m2 telek mondjuk,1 milla....../4......250000 ezerért mit kap valaki?
    Így kap 750 m2...amíbõl a privát szférára ,ha egyedül tulaj akkor sem használ 150 m2 többet!..és hányszor jár ki nyaralni?
    De most tényleg,gondolkodjunk már!
    túl bonyolultnak találja
    Hát ugyan azt kell végigjárni,mintha egyedül csinálná...kiválasztás,ügyvéd,aztán személyre szabás.
    De mondom,az elõny,hogy a közös dolgok negyedébe kerülnek!
    Ami szerintem nem mindegy.
    nem kell négy villanybevezetés,négy ciszterna,négy kiülõ,stég,játszótér,bográcsozó,szerszámt ároló!
    Ha valaki félti a lapátját,írja rá "enyimé"!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 904
    Given: 941

0 Not allowed!
    Egyetértek, csak mondom hogy van néhány dolog ami miatt nem szívesen lépnének bele a közösbe. De nem tudom.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 48
    Given: 46

0 Not allowed!
    Közös lónak... Az a baj, hogy lefele menet egy autós felb...sz, mire leérsz meleg van nyûgös vagy oszt látod a hûtõböl kifogyott a hideg sör, kifelemenet a langyos sörrel a kezedben látod, hogy a preppertársad meg a kedvenc helyeden ül. Na ennyi elég egy úriembernek, hogy beszóljon keserû szájízzel valamilyen ürüggyel, ha nem is komolyan. pld: még nincs lenyírva a fû, a múltkor én lenyírtam mire jöttetek. Innentõl kész a rossz viszony. Ha meg asszony van... Manapság senki nem "kezeli" Õket, és belepofáznak mindenbe és keltik a feszültséget. Sajna ennyire egyszerû a képlet. Sajnos.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Közös lónak...
    ..legyen így!Nekem mind1.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 48
    Given: 46

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..legyen így!Nekem mind1.
    jajj ne értsd félre, csak normális jó emberek akik nem lopnak azoknak is lehet rossz napjuk. Ha van valami ami összetart akár örökkön örökké barik is lehettek.