Oldala 3 of 220 ElsõElsõ 123451353103 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Junior Member KAMA3's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Még nem nagyon volt idõm hosszabb teszteket folytatni, elõször szét akarom szedni, meglesni mi van benne.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Bevásároltam. Majdnem 130 dollárt adtam egy taktikai bakancsért. Remélem hogy tartós lesz és szeretni fogom, mert ennyi pénzt lábbeliért még nem adtam. (Késõbb készítek róla egy videót.)

0 Not allowed!
    Nekem lassan húsz év után kipurcant a Ridge Black hawk bakim, elrepedt a talpa. Amúgy kiváló állapotban van, de nem tudok cipészt a környéken akinek oda merném adni.
    Muszáj volt venni egy McAllister desertet, ami illik az ACU digital cucchoz. Hátránya hogy nyári, a Black hawk kb egymilliószor jobb volt a katonai surranótól, az hideg volt, és csúszott is.
    Ja, ha valakinek kell BDU woodland M65 kabát, új, illetve újszerû, hordva nem volt, XL méretben, szóljon.

Senior Member zukajev's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Szia!
    Errõl majd ad át a tapaszalatod légyszi mert én is szemezek egy ilyennel!
    Köszi!

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló zukajev Hozzászólás megtekintése
    Szia!
    Errõl majd ad át a tapaszalatod légyszi mert én is szemezek egy ilyennel!
    Köszi!

Osszerakas nem bonyolult, abrak neha tul kicsik, nem egyertelmuk. Maga cucc eleg strapabironak tunik, vegyel tartalek hurt, s 20"-as vessszoket is! Jelenleg ott tartok, hogy van egy allandoa hatproblemam (ezert valasztottam ezt, csigas ijjal mar probalkoztam, keves vagyok hozza a hatserulesemnel izmokat huztam szet, nem megy, ha huzni kell, s kitartani), s rajottem, hogy meg ez is tul nehez nekem felhuzni, ugyhogy rendeltem hozza cocking aid-et (ezt hogy hivjak magyarul?), s aprilis 12-ere van idopontom loterre, utana megirom a tapsztalatokat. Vadaszni errefele nem lehet vele, szoval arrol nem tudok majd irni. Vicces, mert hivott valaki vadaszni Washington allamba, s ott se lehet szamszerijjal, csak ha mozgasserult vagy...Szoval marad a vadaszpuska...

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 43

0 Not allowed!
    Én is kíváncsi vagyok minden íjjal, nyílpuskával kapcsolatos dologra .
    Meg fáj a szívem egy olcsóbb nyílpuskára is amire nem kell annyira vigyázni.
    Én féltem a hátam, így felhúzó nélkül meg sem próbáltam.

0 Not allowed!
    Nem tartozik szorosan ide, mert nem egy konkrét tárgy/eszköz, de azért leírom. Pár napja az asszonyt beizzítottam paracord fonásra. Elõtte még nem is hallott errõl az anyagról és a felhasználásáról. Nagyon lelkes volt, rendelt is gyorsan némi alapanyagot. No, az tegnap megjött. Este, gyerek fektetés után neki állt és videók alapján elkezdett gyakorolni. Én az Expendablest néztem a tv-ben. Mire vége lett a filmnek készen volt két karkötõ.
    Persze még nem voltak esztétikailag teljesen tökéletesek (nem volt mindenhol egyenletes a fonatok távolsága), de ha ilyen gyorsan halad, akkor két hét múlva profi lesz ebben a témakörben. Már rendeltem is tõle ezt-azt.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Én is vettem a múltkor. Nem drága, kis helyen elfér, sok mindenre jó.

0 Not allowed!
    Persze az igazsághoz tartozik, hogy páromat nem annyira a hasznossága hozta lázba, hanem sokkal inkább az, hogy ,,szép színes" és lehet vele kreatívkodni.
    De gyakorlati szempontból a motivációja mellékes. A lényeg, hogy csinálja.