Oldala 2 of 5 ElsõElsõ 1234 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 49

Topic: YouTube csatornák és videók a témában

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    ket csatornat emlitenek meg amiket szoktam nezegetni

1. prepared mind 101
    https://www.youtube.com/channel/UCCv...xT6TLyLqVCn3Ig
    ez amolyan termek bemutato csatorna. minden ami a prepperkedeshez kellhet elofordul a csatornan es bemutatasra kerul.
    van benne gy kis bushcraft vonal is de a fo irany a prepperkedes es a kesbemutatok.

2. survival russia
    https://www.youtube.com/user/Moscowprepper
    az emberunk itt a termeszetben valo tulelesrol csinal videokat oroszorszag anyacska vegtelen erdeiben. nem bushcraft a tema hanem eszkoz hasznalat, mi mire jo es jo-e egyaltalan. mindent tesztel amit csak tud. van eszkoz, ruha, menedek, fegyver video.

emlitest erdemel meg helsinkipop https://www.youtube.com/channel/UCVP...Aqz9ZjYJeV_7JQ aki nagyon jo teszt videokat csinal a finn erdokben telen, nyaron mindenfele alvo alkalmatossagokrol. halozsak, sator, matrac stb

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Csináltam én is egy csatornát!..hiba no,......haladni kell a korral.
    Képminõséget és a szerkesztést...hát toleráljátok.....tanulom ezt a dolgot.
    Mindenesetre próbálok mindent a teljes valójában,lehetõleg vágatlanul átadni.
    Jó szórakozást kívánok!
    https://www.youtube.com/channel/UCck...QM-UXhUpqEx5OA

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Csináltam én is egy csatornát!..hiba no,......haladni kell a korral.
    Képminõséget és a szerkesztést...hát toleráljátok.....tanulom ezt a dolgot.
    Mindenesetre próbálok mindent a teljes valójában,lehetõleg vágatlanul átadni.
    Jó szórakozást kívánok!
    https://www.youtube.com/channel/UCck...QM-UXhUpqEx5OA
    hello Doom,
    remelem elfogadsz epito jellegu tanocsot es nem leszolasnak veszed.
    3 dolgot emlitenek meg, video keszites szempontjabol (nem a tartalmi mondani valohoz akarok hozzaszolni)

1., vegyel egy kamera allvanyt mint pl ez: http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Camera...sAAOSwLnBXWT92
    potom penz es hidd el sokat segit.

2., toltsel le egy video szerkeszto programot. sokkal elvezhetobb filmeket fogsz tudni kesziteni. nincs semmi baj a vagott meg a szerkesztett videokkal.

3., probalj meg 10 perces idohatarokon belul maradni, a hosszu videoknak elveszik a lenyegi mondandoja.

elethuen akarsz videozni ertem en de azert az se baj ha elvezheto a film minosege a nezok szamara, remelem amiket mondtam segito tanacskent elfogadod, annak szantam. tovabbi sok sikert a videozashoz!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    hello Doom,
    remelem elfogadsz epito jellegu tanocsot es nem leszolasnak veszed.
    3 dolgot emlitenek meg, video keszites szempontjabol (nem a tartalmi mondani valohoz akarok hozzaszolni)

1., vegyel egy kamera allvanyt mint pl ez: http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-Camera...sAAOSwLnBXWT92
    potom penz es hidd el sokat segit.

2., toltsel le egy video szerkeszto programot. sokkal elvezhetobb filmeket fogsz tudni kesziteni. nincs semmi baj a vagott meg a szerkesztett videokkal.

3., probalj meg 10 perces idohatarokon belul maradni, a hosszu videoknak elveszik a lenyegi mondandoja.

elethuen akarsz videozni ertem en de azert az se baj ha elvezheto a film minosege a nezok szamara, remelem amiket mondtam segito tanacskent elfogadod, annak szantam. tovabbi sok sikert a videozashoz!
    Ok,köszönöm!
    1- Már kigondoltam...rászigszalagozom a telefont(kamerám nincsen) egy horgászbot tartóra(teleszkópos)
    2- ez valamiféle névjegy ...valóság
    3-pont az a lényeg,hogy természetes(6 perc alatt is lehet ebédet készíteni a videókon)...csak nem igaz

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 200
    Given: 234

0 Not allowed!
    Azt akarta Forest mondani, hogy nem fogjuk végignézni ha ilyen hosszú. Senki nem fogja, ezért vedd rövidebbre. Tudod, a lényeg az, hogy tömören, pár percben megoszd a mondanivalód. Más az erdõben gyönyörködni mikor ott vagy és más a videón. Nem bántás, tényleg csak jó tanács.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    nagyjabol erre akartam utalni en is amit WestBam irt.
    nincs semmi baj azzal ha meg vagod-szerkeszted a videokat. a lenyeget kiragadod a 2 oras nyersanyagbol es azt megmutatod. a vegeredmenyen nem valtoztat viszont elvezheto lesz a video.

ha mar megosztod a videoidat velunk, gondolom nem csak magadnak filmezed oket, a hasznos tartalmi mondani valo melett lehet egy rovid jol megszerkesztett kepi vilagot is kesziteni hozza.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    hogy sajat peldaval is erzekeltesem a mondanivalom

keszitettem ket videot egy kesbemutato reszekent.

az elso resz: https://www.youtube.com/watch?v=P1mZDwjLrac majdnem 500 nezobol csak 9-nek tetszett es 2 embernek pedig nem is tetszett.
    a video 11 perc hosszu, viszont keves a vagas benne es kicsit unalmas, pedig vegig hasznos informaciokat kozlok a kesrol, de a kepi vilag unalmas.

masodik resz: https://www.youtube.com/watch?v=BBJd_SD7wRw meg 200-an se lattak viszont 14 embernek tetszett es csak 1 mondta, hogy sz@r.
    8 perc ala vittem a videot jol megvagdaltam es csak a lenyeget mutattam a videoban.

a ket videonak ugyanaz a kes volt a foszereploje. az egyik rovidebb es jobban szerkesztett mig a masik hosszab es majdnem teljesen vagatlan. az elso sokkal elvezhetobb es a visszajelzesek alapjan mindenkinek jobbanm is tetszett.

nem akarom rad eroszakolni a velemenyem, vagy magyarazni, hogy ezt igy kell mert en mar ennyi meg annyi videot csinaltam, csak megosztom veled a tapasztalatom es probalok jo tanacsot adni.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Én is mindent vágok. 1-2 percre, többnyire.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Köszönöm és ígérem lesz rövidebb is!
    a lényeg az, hogy tömören, pár percben megoszd
    Igen köszönöm,de miért?!...mert...
    ezt igy kell
    ?
    hogy nem fogjuk végignézni ha ilyen hosszú.
    ..hát ha nem ,hát nem!Nem baj,a lájkok nem is nagyon érdekelnek.Még csak most indult a csatorna,majd kialakul a nézõk köre.
    Sokaknak nem tetszenek a mûvész filmek,sem a valóságsók,sem a hangversenyek,sem a foci,sem az extrém sportok...mégis mindennek meg van a gyakorlója és a nézõközönsége.
    Nincsen olyan,hogy ..."így kell!"...ez bizonyos diktatúrákban van gyakorlatban..az internet szabad..a jutyub szabad,a fórumok szabadok..akinek nem tetszik nem nézi,olvassa!
    Egyenlõre ezek hangulat videók,motiváló videók..kicsit megállni és csak nézni,a nyugalmat amit a természet nyújt(de vannak akik értékelik )..és remélem ahogy terjed,egyre többen lesznek(ez némi szelekció)
    Van benne némi gyakorlat is(pl a késem..amibõl a világon egyetlen egy van),de voltaképpen nem ez a lényeg.
    Hanem a hangulat!
    Hanem ,hogy megjöjjön a kedve a Tisztelt nézõnek,hogy kimenjen és elszöszöljön...hogy lássa azt,hogy nem csak a maxibuskraftrambónidzsáké az erdõ,a túlélés gyakorlása,a próbálkozás,..hanem azok is kimehetnek..aki nem tudnak lenyomni egy Kinizsi 100-at..akik feldöntik a hobo.kályhát és ötödszörre tudnak tüzet gyújtani...
    ...És talán a 120 kilójával kikel a fotelból és kimegy sétálni egy oco hátizsákkal és egy konyhakéssel...miért ne?!...senki sem tökéletes!
    Last edited by Doom; 06-27-2016 at 02:01 PM.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Igazából ha nagyon jó minõségû és szórakoztató, akkor lehet akármilyen hosszú. Nutnfancy videói sokszor 40-50 percesek, de én régen is mindig végignéztem az összeset. Persze nem árt az HD, meg a jó szöveg, viccelõdés, ilyesmi, mert úgy lesz a kés és egyéb felszerelésrõl szóló videó nagyon szórakoztató, amellett hogy ismeretterjesztõ is.

A topic keresõszavai: