Oldala 2 of 2 ElsõElsõ 12
Eredmény 11 to 18 of 18

Topic: Nyaralás

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Minél többször a Tiszató partján (egyik kedvenc helyem itthon)..meg nyár végén 1 hét Görögország, csak hogy tengert is lássunk

MPF támogató Stuka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    itt a mosoni dunán építettünk egy komoly ugrálót most ott "nyaralunk" délutánonként.
    ugrlálóó (8).jpgugrlálóó (31).jpgugrlálóó (33).jpg

MPF támogató Stuka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2014
    Lakhely
    Gyõr
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Zakhyntos ,GörögországBanane Beach (15).jpgDSC00216.jpgDSC00312.jpgDSC00346.jpgDSC00354.jpg
    Kedvesek az emberek,jók az ételek,szép a sziget föleg körbehajozva a rengeteg barlang és magas meredek sziklák,a víz kék és meleg,teknõsõkkel lehet találkozni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem találtam jobb topicot:

Egy lengyel anya varázslatos képei gyermekei számítógép- és internetmentes nyaráról (képriport)

Izabella Urbaniak nem csinált többet, mint fogta a kameráját és végigfotózta kisfiai és az unokatestvérek közös nyarát egy kis faluban. Akkor miért írunk errõl? Mutatjuk!

Elõször is, mert Izabella fotói lenyûgözõen tükrözik a gondtalan gyerekkor varázsát. Másodszor, mert a gyerekek kezébõl hiányzik valami: a kütyü! Nem ülnek gép elõtt, nem pötyögnek playstationnel, nem nyomkodják az okosmobilt és nem mennek fel a netre sem. Egyszerûen kint vannak a napon, a vízbe csobbannak, a mezõn kergetõznek, bálákra másznak, kutyákkal játszanak. Ez az a minden, ami szüleink gyerekkorát idézi, és minden, amit a mai kor gyermekei is megérdemelnének...

A fotós anyuka minden nyáron ezt teszi gyermekeivel, vidékre megy, kizárják a kütyük és internet világát. Már 2012 óta dokumentálja gyermekei gondtalan nyári pillanatait. Inspirációja saját gyermekkora volt, amikor a nyarakat a nagyanyjánál tölthette vidéken. Ezt szerette volna megadni fiainak is, mert meggyõzõdése, hogy felnõttként ezek a nyarak fognak beugrani nekik, ha gyerekkoruk meghatározó emlékeit keresgélik majd, nem pedig az új okostelefon.

"Boldog vagyok, hogy valami maradandót és valóban gondtalan gyerekkori élményt adhatok nekik. Fiaim úgy élvezik a nyarakat, mint anno én is nagymamámmal: a természetben, szabadon a játszótársakkal."- mondja Izabella.

http://pozitivnap.hu/kultura-es-szor...arol-kepriport

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Majd, ha lesz gyereked, elég gyorsan rá fogsz jönni, hogy nyaralni, bizony kell. Ez, azoknak a szülõknek is fontos, akik végig dolgozták az egész évet. Az én gyerekeimnek a dolgos hétköznapokon megvan az "állatsimogatás" és a kertészkedés.
    Mondjatok egy okot, hogy miért tennék ezt a vakáció alatt is?

Ott az a lényeg, hogy jól érezzék magukat, kilépjünk a hétköznapokból. Mi is, szülõk. Pihenni kell.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Soltvadkerten van nyaralónk, mi csak oda járunk. Haver a jegyszedõ, kocsmárosok, csúszdás, stb. Olyan ott, mintha haza jönnék. Kielégíti minden igényünket. Két éve voltunk Erdélyben, oda visszamegyünk majd ha nagyobb lesz a lányunk!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up
    Received: 765
    Given: 827

0 Not allowed!
    Én voltam a Velencei tónál és a Balatonhoz is mentünk pár napra. Talán 9 éves lehettem akkor. Azóta úgy kifejezetten nyaralni sehová se mentem. Mondjuk nem is hiányzik, jobban szeretek itthon aludni.