Oldala 20 of 40 ElsõElsõ ... 10181920212230 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 191 to 200 of 395

Topic: PC szervíz

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Youtube letöltés egyszerûen:

Van egy youtube linkem, mint például a Függetlenség Napja 2 trailere:

https://www.youtube.com/watch?v=LbduDRH2m2M

Úgy lesz gyorsan és program nélkül letölthetõ, hogy a www.és a youtube.com tagok közé kettõ db s betût illesztünk.
    Így:

https://www.ssyoutube.com/watch?v=LbduDRH2m2M

nyomunk egy frissítést a böngészõ menüjében vagy egy F5 billentyût.

Ez a két darab extra s betû pedig átirányít a savefrom.net oldalra és pár másodper múlva már tölthetõ az anyag alapértelmezetten 720p felbontásban mp4 formátumban.
    Van még mp4 csak audio, WebM és 3GP lehetõség is. A lenyíló formátum választó lista piros hang ikonnal jelzi ha nincs az adott formátumhoz hangsáv.

Ez egy egyszerû megoldás, így csak a 2 db s betût kell megjegyezni.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,104
    Given: 1,122

0 Not allowed!
    Ez nem hivatalos Youtube link, hanem egy angol IP-vel rendelkezõ, Angliából beregelt Domain. Olyan hogy én is tudnék olyat beregisztrálni, hogy downloadyoutube . com , vagy youdownloadtube . com . Bár lehet hogy ezeket már le is foglalták mások.

Én egyszerûen a keepvid.com -ot használom. Vírus nincs rajta, nem irányít sehová a domain, nincs sok pop-up, nincs rakás reklám rajta. Keepviden lehet kiválasztani hogy milyen formátumban akarod, hogy milyen felbontásban, hanggal vagy anélkül, vagy csak hangot, meg ilyenek. És nem csak youtube-videót lehet letölteni vele, hanem sok más weboldallal is mûködik.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ez nem hivatalos Youtube link, hanem egy angol IP-vel rendelkezõ, Angliából beregelt Domain. Olyan hogy én is tudnék olyat beregisztrálni, hogy downloadyoutube . com , vagy youdownloadtube . com . Bár lehet hogy ezeket már le is foglalták mások.

Én egyszerûen a keepvid.com -ot használom. Vírus nincs rajta, nem irányít sehová a domain, nincs sok pop-up, nincs rakás reklám rajta. Keepviden lehet kiválasztani hogy milyen formátumban akarod, hogy milyen felbontásban, hanggal vagy anélkül, vagy csak hangot, meg ilyenek. És nem csak youtube-videót lehet letölteni vele, hanem sok más weboldallal is mûködik.
    Nálam nem jelenik meg semmi reklám. Hála az MVPS hosts fájlnak és az ADblocknak.
    Vírus az ezen az oldalon szerintem nincs, vagy csak a hosts fájl blokkolja alapból.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Nálam nem jelenik meg semmi reklám. Hála az MVPS hosts fájlnak és az ADblocknak.
    Vírus az ezen az oldalon szerintem nincs, vagy csak a hosts fájl blokkolja alapból.
    Köszi a tippet.
    Nem tudtam hogy ilyen is van, régebben magam írogattam a hosts fájlba ha valami éppen zavart.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Köszi a tippet.
    Nem tudtam hogy ilyen is van, régebben magam írogattam a hosts fájlba ha valami éppen zavart.
    Ráadásul kb. havonta frissül.

Emellett még leszoktam tiltani a microsoft telemetria szervereit is, mert az nincs benne alapból az mvps hosts fájljában.

A hosts fájl végére szoktam bemásolni ezt a kiegészítést:
    Telemetria.txt

Ezután ugyanúgy frissül majd a rendszer (mert azt nem tiltja le), de nem tudja ezek után elküldeni a telemetria által összegyûjtött adatokat.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszönöm.
    Esetleg nincs tipped rá hogyan tudnék feltenni xp-t egy új gépre?
    8 és 10 felmegy xp telepítés el sem indul, 7-es meg telepítés végén kiírja hogy ezen a hardveren nem tudja konfigurálni a windowst.
    IDE kompatibilis módban el sem indul .

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszönöm.
    Esetleg nincs tipped rá hogyan tudnék feltenni xp-t egy új gépre?
    8 és 10 felmegy xp telepítés el sem indul, 7-es meg telepítés végén kiírja hogy ezen a hardveren nem tudja konfigurálni a windowst.
    IDE kompatibilis módban el sem indul .
    XP-t inkább hanyagold, ha csak nem valami házi múzeumba vagy régi gépre kell. Az újabb UEFI BIOS-ok már nem is támogatják.

Valamilyen driver hiányzik szerintem a Windows 7 telepítéséhez.
    Nézd meg az alaplapgyártó weboldalát, hogy ott van-e egyedi Win7 telepítõ készítõ (esetleg leírás) amivel megoldható a telepítése.

Az Asrock az Intel Skylake alapú alaplapjaihoz készített például egy ilyen Win7 telepítõ készítõ programot:
    http://www.asrock.com/microsite/win7install/
    Last edited by mmilan21; 06-25-2016 at 07:46 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Valóban valami uefi bios van benne, még nem találkoztam ezzel a szóval, fogalmam sincs mit takar.
    Nem tudom milyen alaplap van benne, errõl van szó: http://shop.lenovo.com/hu/hu/laptops...B1szaki_adatok
    Nekem nincs gondom az xp-vel, azon jobban eligazodom . Csak a régi gépem videokártyája nem bírta a hd videókat és lassan már más nem is lesz...
    Reméltem van rá egyszerû megoldás, de akkor marad a régi gépem is nem akarok kínlódni driverekkel és beállításokkal különbözõ eszközökhöz.

Azt hittem gyorsabb lesz mint a régi, de talán még lassabb is. Azt sem értem hogy 4GB ramból miért csak 1.9 használható.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Valóban valami uefi bios van benne, még nem találkoztam ezzel a szóval, fogalmam sincs mit takar.
    Nem tudom milyen alaplap van benne, errõl van szó: http://shop.lenovo.com/hu/hu/laptops...B1szaki_adatok
    Nekem nincs gondom az xp-vel, azon jobban eligazodom . Csak a régi gépem videokártyája nem bírta a hd videókat és lassan már más nem is lesz...
    Reméltem van rá egyszerû megoldás, de akkor marad a régi gépem is nem akarok kínlódni driverekkel és beállításokkal különbözõ eszközökhöz.

Azt hittem gyorsabb lesz mint a régi, de talán még lassabb is. Azt sem értem hogy 4GB ramból miért csak 1.9 használható.
    Akkor ezek szerint 32 bites Windowst telepítettél fel. Az csak maximum 4 GB memóriát kezel, de abban benne van a RAM és a gyorsítótárak. Jelen esetben pedig a videokártya is lefoglal 2 GB RAM-ot.
    Egy 64 bites rendszerre van szükséged, mert a 32 bites rendszerek már csak irodai gépekre és vékonykliensekbe valók jóformán.
    Ez a laptop annál többet tud. Intel i5 és a 8 GB RAM elég beszédes.

Ebbõl a 8 GB-ból is ugyanúgy le fogja a gép foglalni a videokártyának azt a 2 GB RAMot, ezen nem kell meglepõdni.
    A processzorba integrált videovezérlõ("videokártya") elég erõs még a játékok futtatásához is, de nincs saját memóriája, ezért veszi le a rendszer memóriából.
    Cserébe hogy nincs benne külön videokártya, így lassabban merül le az akkumulátor.

A 64 bites Windowsal már ki fogod tudni használni a gép teljesítményét. Érezhetõ lesz a különbség.

Windows 7 is telepíthetõ erre a gépre, abból is a 64 bites kell neked.
    Driverek is vannak hozzá a hivatalos oldalon:
    http://support.lenovo.com/hu/hu/prod...iby?beta=false

Van BIOS frissítés is hozzá, a 2.05 verziójú:
    http://support.lenovo.com/hu/hu/prod...loads/DS102802

Elõször nézd meg hogy melyik BIOS verzió van fenn jelenleg a gépen. Csak ha kell akkor frissítsed, de általában frissítésre szokott szorulni.

A BIOS frissítés megoldhatja a Windows 7 telepítési problémát.
    Last edited by mmilan21; 06-26-2016 at 07:54 AM.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!