Oldala 63 of 177 ElsõElsõ ... 1353616263646573113163 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 621 to 630 of 1767

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    Én sokszor leállok vitatkozni, fõleg ha azt látom hogy a vitatkozó "ellenfél" az teljes sötétségben él. Olyankor elõkapom a sok hivatalos statisztikát, adatokat, linkeket és felvilágosítom a másik felet, aki az esetek 99%-ában meggyõzhetetlen. A jobbik eset ha látja a vitát egy csomó másik ember, mert akkor õk információhoz jutnak. A rosszabbik helyzet ha olyan a másik fél mint a tegnapi, hogy egyszerûen rájön hogy csúnyát bukott és töröl mindent, amivel törlõdik nem csak az õ, hanem mindenki más hozzászólása is.

Az a tapasztalatom, hogy többnyire leginkább csak anyázásra telik sokaknál, fõleg ha hadilábon állnak az érvekkel és a valósággal. De hát ilyen ez az Internet.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2015
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Majd megtanulod idõvel, hogy rosszindulatú emberszabásúakat teljesen felesleges gyõzködni. A saját nyelvén ért, ami az erõszak. A többiek számára adj esetleg kiindulási információt (mert az ellentétes igazságokat felnõtt elmének nehéz befogadni).

Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Én sokszor leállok vitatkozni, fõleg ha azt látom hogy a vitatkozó "ellenfél" az teljes sötétségben él.
    Én évekig "szórakoztam" ezzel Kimondottan élveztem mikor 5mp alatt egy egész blog érvrendszerét le lehetett bontani. A reakció meg kb annyi volt h "éltél te már 68-ban?", a "liberális/náci bérenc porfád" (ezt mindkettõ verzióban kaptam már, vagy a "szard szájon anyád".

Azért nem mûködik a meggyõzés, mert:

Az emberek NEM AZ IGAZSÁGOT AKARJÁK. Az emberek Instant Levest szeretnek enni. Az "igazság" legyen szép fényes és színes csomagolásban, max 3mp alatt megérthetõ és legyen jó a szaga. Az NEM fogja érdekelni hogy az nem leves csak átverés.

A fontos, hogy gyors legyen, ne kelljen tudni fõnzi Azaz minden tudás nélkül oszthassa az észt a klímáról, a belgyógyászatról, vagy épp a közgazdaságtanról. Ezzel a félmûvelt, sikertelen átlagember is intellektuelnek tûnhet a kocsmában. Mindenki akarja osztani az észt, a kamuk, tévhitek erre ideálisak. Pl a kilõhetetlen tigris tank, a nincs-holdra-szállás, vagy a kemtrél pont ilyen. De az ellenkezõje, a "nincs gond a világban, minden tökéletes és minden csak hiszti" is ugyan ez, ott a tagadás lesz az öngazolás alapja.

Fontos az önigazolás, tudok levest csinálni azaz bár halvány gõze nincs az inflációról, vagy épp a szárnyvégi turbulens párakiválásról, de õ elmondhatja, hogy az Õ élete CSAK AZÉRT SZAR, MERT: Soros, Kemtrél, Haarp, Cion-gyíkember, stb. Ezért van, hogy több ember tud a kemtrélrõl, az EzoTV-tõl, vagy épp Berki heréirõl, mint arról, hogy évente hány magyar tudós kap neves díjakat. Az uncsi és "mást dícsér".

Fontos a sikerélmény, hogy 3 perc alatt csináltam ebédet. Azaz elolvasok 2 oldalt a eltitkot-hirek.blog.com oldalon és akkor én tudok olyat, amit még a fizikusok/orvosok/közgazdászok/stb nagyrésze se tud! Juhé, király vagyok. És nem érdekli hogy kb 2 mp alatt meg lehet cáfolni az egészet (akár azzal, hogy kimész az utcára és megnézed) mert a fõ NEM az igazság, hanem az önigazolás, hogy "én jobb vagyok".

Fontos hogy EGYSZERÛ LEGYEN Azaz semmit ne kelljen tenni a megértésért. Ha nekem utánna kell nézni, hogy mi a Fowler fékszárny, mi az a Dioxin, vagy, hogy mi a rák az a CFC, akkro leszarom. Ezért nem olvasnak az emberek "tudomány", ezért nem érdeklik õket a Hoax-cáfolatok. Amit õ nem ért meg, az biztos SZAR ÉS SARLATÁSÁG. Önvédelmi reflex. NEm én vagyok a hülye hozzá, hanem az csak "hivatalos propaganda".

HA MEGMONDOD, HOGY AZ NEM IGAZI LEVES akkor te leszel a sátán. Ezért nem tudod õket meggyõzni SOSE, mert akkor az önérzetét és önigazolását TÁMADOD. Egy kemtrélesnek vagy épp oltástagadónak ez az ÉNTUDATÁNAK IGAZOLÁSA. Én azért ÉREK SOKAT, mert TUDOM, hogy az X és Y dolog az "háttérhatalmi progpaganda". Egybõl jön a VÉDELMI REFLEX. Mert te nem a tévhitet támadod, hanem az önbecsülésének egy alapelemét.
    Elõbb fogsz meggyõzni egy kommunista arabot, arról hogy legyen liberalista keresztény, mint hogy egy kemtrélhívõ "ébredjfel" kommentrollt, vagy épp nemváltáshívõ libsi feminácit meggyõzz a tévedésérõl.

inst.png
    Last edited by GaborV; 06-25-2016 at 09:10 AM.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    A szaros szendvicset ismeritek?
    Mondasz valami szépet, majd elmondod a kritikád, végül megint mondasz valami szépet :P
    állítólag így jobban fogyasztható! jó szendvicskészítést mindenkinek!

Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ennél is gyakoribb a floodolás.

Ez a kamublogok módszere. Fognak 2db IGAZ ÉS VALÓS tényt, amiknek SEMMI KÖZÜK EGYMÁSHOZ.

Egymás mellé teszik õket. És oda írnak valami konteó szemete / hoaxot / kitalációt és ezzel adják el.

pl
    1- Sok a rákos. A citromfû egészséges. Ha megveszed a homeopátiás cicaszarlét meggyógyulhatsz.
    2- A dinók korában több volt a CO2 mint most. A növények szeretik a CO2-t. A klímaváltozást csak a cion-gyíkember háttérhatalom találta ki.
    3- Soros gazdag. A tõzsdén nagy az ingás. Soros csinálta a válságot.

A másik jól bevált módszer a turmix. Amikor az igazságot féligazsággal mossák össze és ezzel egy harmadik, immár hazug álláspontra vezetnek rá:
    4- Sok a tehetõs migráns. Amerikának konkurencia európa. Amerika fizeti a migráncsokat.
    5- Sok az égen a kondenzcík. A talajban sok az aluminium. Mind megdöglünk a kemtrél miatt.

És ezek a módszerek olyan szinten ûködnek, hogy komoly tudósok beveszik. Az Exxon pl 17 milliót költött arra, hogy ilyen floodolásos módszerrel alhitessé az amcsikkal, hogy nincs klímaváltozás. És most az "alternatív" blogok (fõleg az oroszpártiak) ész nélkül terjesztik az olajlobbi rizsáit
    ELõbbi módszerrel meg fõleg az "alternatív" orvoslásos és összesküvéselméletes blogok élnek. A "pénzhajhász tudósokat" szidalmazó blogok évi szinten 100 misiket szakítanak évente pl az oltásfóbiás marhaságokkal vagy épp pl a prepperkedés lejáratásával, amik amerikában legalább olyan népszerûek voltak Sandy-ig mint a prepper blogok.

Nálunk sokat az eztéria-kamugyógyszertéma pörög, de mostmár milliós pénzeket hoz a kemtrél, az oltásfóbia és a "konteók általában" téma is. Ezzel te sose fogsz konkurálni, ha az UNALMAS VALÓSÁGOT írod le.
    Félni jó, felkészülni nem. Ezért mindig több ember lesz aki Haarp-ot olvas, mint az aki prepper.

A mûködéséhez nem fér kétség
    Last edited by GaborV; 06-25-2016 at 10:53 PM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Voltam kint lõni. Jól kidöglöttem a melegben, pedig csak vagy 20 percet voltam kint.

Ádám Csaba
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Voltam kint lõni. Jól kidöglöttem a melegben, pedig csak vagy 20 percet voltam kint.
    Hány fok van arra, amikor meleg van?
    Mi tegnap kerítést építettünk 34 fokban. Engem is hazavágott rendesen.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hát, ide a nyár csak most kezd bejönni. Most olyan 27-30 körül van. Aminek nagyon örülök. Mondjuk éjjel 8-ra visszaesik. A házban is hideg van. Lelkiekben már készülök a téli -25 -30 -ra.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    kilõhetetlen tigris tank, a nincs-holdra-szállás, vagy a kemtrél

Mitõl lenne kilõhetetlen a tigris? Csupán szembõl, messzirõl, nem igazán volt kilõhetõ az átlagos szövetséges harckocsi ágyúkkal.
    A holdra szállás már nehezebb ügy tekintve a NASA egymásnak ellentmondó nyilatkozatait.
    A kemtrél hülyeség, mert egyszerûbb pl. a vízhálózatot célzottan mérgezni.

UFF a félmûvelt, átlagember szólott!
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Az emberek mentalitásával kapcsolatban....TELJESEN MIND1!
    Abszolute nem lényeges!
    Rám írt valaki ,hogy miért csinálok mindent kesztyûbe?...hát mert csak!...mert nekem így jó!..és kész!
    A Geddon jön...ez Ma már tény és nem vita alap!..hogy mi lesz a konkrét kiváltó OK,azt nem tudja senki csak találgat(személyes véleményem szerint a sok dolog összeadódása váltja ki!)
    Na de nem mindegy ,hogy mi váltja ki?
    Nagyjából ugyan azt kell tenni minden helyzetben(és ebben nagyon igaza van Túlélõnek ! )
    Tök mindegy mitõl dõlt ki a villanyoszlop...traktor,vihar,földmunka..vagy csak elfáradt.......mindig ugyan azt kell csinálni(daru,kosaras,markoló,anyag,szerszám,l? ?tszám és meló)
    ...úgyhogy a felesleges észosztás,vita,megtérítés,... teljesen felesleges!
    Akinek van esze...az úgyis oda jön hozzánk..hogy .. -"Te figyu,hogyan van EZ a dolog?"
    Akik meg fikáznak...nos azokkal nincsen dolgunk..kár az idõért!