Oldala 4 of 5 ElsõElsõ ... 2345 UtolsóUtolsó
Eredmény 31 to 40 of 49

Topic: YouTube csatornák és videók a témában

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Köszönöm! Örülök, ha tetszik!
    @Doom: A csapdák szerkezetét, mûködését bemutatom ugyan, de a további lényeges dolgokat nem: mikor használjuk, hová és hogyan helyezzük ki...mert a csapdázás mesterségének csak kb. 20%-a a csapda, a többi az igazi mûvészet, amin a sikeressége múlik! Azt meg nem véletlen nem mutattam be.
    @ Forestwalker: A kabát - hátizsák témához: azokat is azért mutattam be, mert azok is s.k. készítésûek!
    @Gazda : a "krumpliszsák" nem meggyulladós, ha az idõjárásnak megfelelõt választja az ember! Tavasztól õszig a vásznat (nyáron is egy felhõszakadáskor le tud úgy hûlni az idõ, hogy simán még jól is esik a vászon verzió, legutóbb 1 hete a Zemplénben volt erre precedens ), télen a gyapjút! Elõnye, hogy végtelenül egyszerû, nincs semmi ami elromolhat rajta (cipzár pl.), így tartósan használható darabok. Én szeretem, mert praktikus és ez is saját gyártmány!

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Tanki:
    Nekem semmi bajom a kabat meg taska bemutato videokkal. En is csinaltam ilyen videot.
    Csak Doom-nak az kommentjebol ideztem.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2016
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szia forestwalker! Nem is azért írtam (értettem a hsz. célját), csak mint adalék a témához emeltem ki!

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tanki Hozzászólás megtekintése
    Szia forestwalker! Nem is azért írtam (értettem a hsz. célját), csak mint adalék a témához emeltem ki!
    Ertjuk mi egymast, csak nem mindig elsore

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    @Doom: A csapdák szerkezetét, mûködését bemutatom ugyan, de a további lényeges dolgokat nem: mikor használjuk, hová és hogyan helyezzük ki...mert a csapdázás mesterségének csak kb. 20%-a a csapda, a többi az igazi mûvészet, amin a sikeressége múlik!
    Értelek és mint írtam,fontos túlélõ eszköz a csapda ,az élelem szerzésben!
    ...de,ami talán bõvebb kifejtésre szorul!
    természetesen ,mint felkészülõ én is építek csapdákat...hogy gyakoroljam, hogyan kell....
    (aztán azonnal megsemmisítem,hogy írmagja,nyoma sem maradjon)
    (a gyakorlatban....a valóságban..így soha nincsen kipróbálva...hogy valóban mûködik e .....errõl talán a rabsicok be tudnának számolni! )
    --tehát nem a csapdával van a gond...bár némi morális kifogás azért felmerül(de hát ilyen a túlélés...vagy a nyuszi...vagy mi?!)
    A gondom a nyilvános terjesztéssel van! (nem kell segíteni a rossz embereket,sem ötleteket adni....)
    Némi magyarázat a megértés kedvéért!Erdõ-mezõ járó emberként(nem csak hobbi,meló is)rengeteg csapdát találok és semmisítek meg.Olykor késõn érkezek..és a vad már oszlásnak indul,már a szag is vezet!
    (még érte sem mennek a "zsákmánynak" )
    Szóval amit említettél..a kihelyezés mûvészete.....ennyi évtized alatt már a fejembe ment hol keressem a csapdákat...mikor..és milyet..és sajnos ezt mások is sokan tudják
    Kutya tartó(inkább kutyával élõ) emberként tudom,hogy az állatokat sem szabad félvállról venni!!!!
    Ugyanúgy éreznek mint mi emberek...betegek,rossz kedvük van,kínlódnak a lábba ment toklásszal...tehát érzõ lények..mint mi emberek!Ez ugyanúgy igaz a vadállatokra is!(a + ,hogy a vadak nem mennek haza a melegbe..küzdenek az éhséggel,betegségekkel,hideggel,meleggel,saját ragadózóikkal,élõsködõikkel!)
    Szóval van elég bajuk,nélkülünk ,emberek nélkül is!
    Bocsánat,hogy hosszan fejtegettem!...mindössze csak annyi a lényeg..hogy nem szerencsés nyilvánosan preferálni az ilyen dolgokat!(szerintem)
    Zárt baráti körben,találkozókon nincsen baj vele ha ilyen dolgokról is esik szó...hiszen ott csupa olyan ember van akit ismerünk.....
    Last edited by Doom; 08-05-2016 at 03:01 AM.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ,,Némi magyarázat a megértés kedvéért!Erdõ-mezõ járó emberként(nem csak hobbi,meló is)rengeteg csapdát találok és semmisítek meg.Olykor késõn érkezek..és a vad már oszlásnak indul,már a szag is vezet!''

es milyen csapdakat latsz? mint amilyeneket a tanki epitett vagy fem keretes csapdakat?

otthon m.orszagon eletemben nem lattam ilyen tanki fele csadat soha. amit a rabsicok hasznalnak azok a lancos labfogo csapdak amiket linkeltem korabban.
    nincs az az orvvadasz aki ilyen kifaragom osszerakom csapdakkal szorakozik.
    meg szerintem azok az emberek nem a tanki fele videokbol fognak csapda epitest tanulni.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    ,,Némi magyarázat a megértés kedvéért!Erdõ-mezõ járó emberként(nem csak hobbi,meló is)rengeteg csapdát találok és semmisítek meg.Olykor késõn érkezek..és a vad már oszlásnak indul,már a szag is vezet!''

es milyen csapdakat latsz? mint amilyeneket a tanki epitett vagy fem keretes csapdakat?

otthon m.orszagon eletemben nem lattam ilyen tanki fele csadat soha. amit a rabsicok hasznalnak azok a lancos labfogo csapdak amiket linkeltem korabban.
    nincs az az orvvadasz aki ilyen kifaragom osszerakom csapdakkal szorakozik.
    meg szerintem azok az emberek nem a tanki fele videokbol fognak csapda epitest tanulni.
    ...mindössze csak annyi a lényeg..hogy nem szerencsés nyilvánosan preferálni az ilyen dolgokat!(szerintem)
    Zárt baráti körben,találkozókon nincsen baj vele ha ilyen dolgokról is esik szó...hiszen ott csupa olyan ember van akit ismerünk.....
    ...teccik érteni?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...teccik érteni?
    ,,amit a rabsicok hasznalnak azok a lancos labfogo csapdak amiket linkeltem korabban.
    nincs az az orvvadasz aki ilyen kifaragom osszerakom csapdakkal szorakozik.''

es ezt teccik erteni?
    ez egy olyan fajta csapdazas amit nem hasznalnak a rabsicok, igy teljesen mindegy, hogy hol van megosztva, nem ezeket a csapdakat fogjak hasznalni.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Itt van valami amit most találtam.

Orvosi téma

1. Rendkívül sok infót tartalmaz. Állatokról és emberekrõl is.
    2. Viccesen van elõadva.
    3. Ráadásul úgy, hogy az elhangzottakra emlékezni is fogsz.

A csatorna:

https://www.youtube.com/user/zallatorvos/videos

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tanki
    Amiket leírtál azt én is így hasonlóan látom/tapasztaltam. Egyébként ha már Te készíted miért nem oldod meg hogy elõl nyitható legyen a kabát mint pl: http://www.splav.ru/goodsdetail.aspx...16192047390000 ?

A topic keresõszavai: