Oldala 3 of 98 ElsõElsõ 123451353 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

Senior Member fixy007's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    J-N-SZ megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Az ára nem túl baráti, ezért mit kapok, ha veszek egyet?
    Ha elhagyod, idegbajt!

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló fixy007 Hozzászólás megtekintése
    Ha elhagyod, idegbajt!
    Ez igaz...

Van 3 alu kulacsom, amiben az tetszik, hogy szükség esetén lehet melegíteni benne vizet(egyik nem belsõ bevonatos), vagy meleg vízzel feltöltve a hálózsákba-sátorba jó kis hõforrás....

Tetszenek a nalgene-k, csak nem tudom, miért annyi, amennyi...(a nevét leszámítva)

Junior Member Isamisa's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Modern, meg minden....

Nem rossz amúgy. Praktikus a széles száj. Könnyû kimosni. Vizet meríteni, átfejteni.
    Elvileg nehezen törik, egy alu kulacs meg csak behorpad. Jah, és ha megfagy benne a víz akkor azt is kibírja. Ha PBA menteset veszel akkor a forró teát is bátrabban töltheted bele, íze nem lesz. (Persze ezt döntse el mindenki)

Lestrapáltam a svájci alu kulacsomat ezért szükségem volt egy hasonló alakú kulacsra. Gondoltam kipróbálom. Egész jó.

Amúgy gyakorlatilag mindegy. Emelet úgyis kell lennie egy nagyobb volumenû víztároló alkalmatosságnak.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    üdv.
    egy könyvben kérném segítségeteket. "SAS - Túlélési kézikönyv" van valaki köztetek aki elolvasta? Ha igen milyen hasznos tippeket add vagy elhanyagolható ?

Senior Member fixy007's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Lakhely
    J-N-SZ megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Kovács Hozzászólás megtekintése
    üdv.
    egy könyvben kérném segítségeteket. "SAS - Túlélési kézikönyv" van valaki köztetek aki elolvasta? Ha igen milyen hasznos tippeket add vagy elhanyagolható ?
    Az egyik legjobb a kategóriában!
    26 évet húzott le a SAS-nál John Lofty Wiseman, volt túlélési kiképzõ! Kiemelt helyen van a könyvespolcon!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Üdvözletem!
    Az volna a kérdésem, milyen tapasztalatok vannak a Nalgene termékekkel, pontosabban az italtároló edényekkel kapcsolatban?
    Az ára nem túl baráti, ezért mit kapok, ha veszek egyet?
    Nem tudsz benne vizet melegíteni és egy idõ után rettenes algás, penészes bevonat keletkezett az enyémben.
    A SIGG-em korrodált a savas italoktól, az se ér egy fillért.
    Most Kleen Canteen, rozsdamentes palackot használok, végre ez jónak tûnik, olyan átmérõjût, mint a Nalgene, mert ez fért a Jumboba is, de magasabb, több is fér bele. Lehet benne vizet forralni és nem nehezebb sokkal, mint a plasztikok.
    Megeshet, hogy más rozsdamentes palackok is jók, én alut és plasztikot nem veszek többé.
    "There are two dangers in not owning a farm: the belief that heat comes from the furnace and food comes from the supermarket."

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Traveller Hozzászólás megtekintése
    Nem tudsz benne vizet melegíteni és egy idõ után rettenes algás, penészes bevonat keletkezett az enyémben.
    A SIGG-em korrodált a savas italoktól, az se ér egy fillért.
    Most Kleen Canteen, rozsdamentes palackot használok, végre ez jónak tûnik, olyan átmérõjût, mint a Nalgene, mert ez fért a Jumboba is, de magasabb, több is fér bele. Lehet benne vizet forralni és nem nehezebb sokkal, mint a plasztikok.
    Megeshet, hogy más rozsdamentes palackok is jók, én alut és plasztikot nem veszek többé.
    Az alu kulacsokra rá is van írva, hogy nem ajánlott túl savas lúgos dolgokat tenni bele...
    Van 3 alu kulacsom, eddig nem volt velük gond, bár inkább csak vizet viszek bennük.
    Az egyikben van egy gyanta jellegû bevonat, emiatt azt nem melegíthetem.
    A rozsdamentes megoldáson gondolkozom, tetszetõs, és strapabíró.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Valami algaszerû bevonat lett mûanyag Nalgene belsejében egy idõ után, amit nem nagyon lehet belõle kimosni és elég gusztustalan.
    "There are two dangers in not owning a farm: the belief that heat comes from the furnace and food comes from the supermarket."

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    ilyenre nem is gondoltam hogy utána nézek, nem tudom megnézni mit írnak benne mert nem éppen otthon vagyok a jó nettel, de majd meglesem a gond az hogy kinyírja a szememet a monitor és kihagynám, a papír alap jobb szerintem . de azért köszi. Így legalább megtudom nézni hogy érdemes e megvenni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Tiszta víztõl? Nekem is mûanyag kulacsom van most, még nem használtam...
    Volt benne minden, tea, szörp, akármi, nem volt ráírva, hogy csak szûrt forrásvízzel szabad használni.
    Ez nekem nem jön be, csak olyat használok, ami minden körülmények között mûködik.