0

Néztem M1-et hihetetlen agymosás zajlik menekült téren.
De nézzünk kicsit a baromságok mögé, amik CSAK ARRA JÓ HOGY AMÍG A NÉP ACHMEDET SZIDJA NEM VESZI ÉSZRE, HOGY A 4-ES UTAT ÚGY SZÉTLOPTÁK, HOGY BE SE LEHET FEJEZNI, ELHORDTÁK A MAGÁNNYUGDÍJPÉNZEKET, HAVEROKNAK ELADTÁK A FÖLDEKET (románok is) VAGY OLASZOKNÁL PL LENYÚLTÁK AZ EMOGA PÉNZEK SZINTE 100%-ÁT... STB
- A "kvóta" ami városnyinak van hazudva valójában 7000 fõ (1 millió cigány, 1,5m munkanélküli mellett kb irreleváns mennyiség)
- A "népszavazás" parasztvakítás mert szavazgatunk arról, hogy ne telepítsenek ide az országgyûlés felhatalmazása nélkül migráncsokat, de az a cikkely, aminek az érvényesítéséhez az országgyûlés 2007-ben nagy lelkesen felhatalmazást adott, pont ezt mondja ki!!!
- A 7000 fõs kvótát Orbán márciusban már aláírta, arra a mostani népszavazás értelemszerûen nem hat (visszamenõleges törvénykezés nincs a világon)
- A 2015-16 során érkezett migráns tömeg a lakosság 0,3%-a, nem HÁROM, hanem az 1%-NAK A HARMADA.
- A nemi-erõszak száma nem hogy nem nõtt, de 2015-ben kevesebb erõszak történt Németországban, mint 2000 óta bármikor (2012 volt a "csúcs"). Ráadásul a német statiszikák szerint a nemierõszakot elkövetõk 70%-a az áldozat ismerõse/rokona/szomszédságában lakó és az esetek 98%-ában echte német (a legtöbb esetben középkorú alkoholproblémával küzdõ férfiak az elkövetõk).
- A migránsok jelentõs része valójában elkezdett dolgozni vagy tanulni. A 2014 és 15 során érkezettek 29%-a dolgozik Németországban. Csak viszonyításképp mondom a magyar foglalkoztatottság 41%.
- A "bevándorlók" okozta bûncselekmények nagy részét nem a "miráncsok" okozzák, gyakorlatilag a Balkánról érkezõ ex-jugoszlávok és cigányok, valamint az urkán-orosz bevándorlók követik el az erõszakos bûncselekmények nagyrészét. Magyarországon a "miráncsbûnözés" szinte egészét koszovóiak és romániaiak követték el.
- Magyarországon, csak tippelek de kb 1000x nagyobb az esélye annak hogy egy 8. kerületi diszpolgár rabol ki valakit, mint hogy egy szír.
Mondjak még pár érdekességet, vagy jobb hinni a kamuknak, mert legalább van kit szidni?
Last edited by GaborV; 08-19-2016 at 11:39 AM.
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Sajnos ez nem agymosás. Nekem vannak tapasztalataim a hazánkban még az átkosban itt tanuló, iszlám országokból érkezõkkel. Semmi pozitívat nem tudok mndani. Ez egy más kultúra, ami nem fér meg itt úgy, hogy beilleszkedik. Ha 7000 embert befogadsz, családegyesítés ürügyén még jön hozzájuk fejenként 8-10 feleség és mittomén hány más ember. Gyakorlatilag kontrollálhatatlan módon. Ez már kapásból egy közepes városnyi ember. Ha nekik szállást adsz, miért nem adsz a hajléktalannak? Vagy van annyi pénzük, hogy vegyenek maguknak? Külön törvények között fognak élni? Tudomásul vesszük, hogy nekik lehet két, vagy 10 feleségük, akik pl. kecskéért is áruba bocsáthatók az õ kultúrájuk szerint? Azt a magyar férfit meg lecsukják, aki bigámista? Hogyan lehet meghúzni a határt? Én nem szeretnék olyan országban élni, ahol kettõs törvénykezés van. Ha pedig ezt nem teszik lehetõvé, ezek állandóan lázadni fognak.
Magyarországon élnek szép számmal Szíriából, Líbiából és sok más országból érkezett bevándorlók, akik hivatalosan intézték a letelepedésüket. Nyilván azért jöttek, mert az európai kultúrában akartak élni és nem a kötelezõ iszlám formációban. Le tudtak ide telepedni, semmi baj velük, többnyire társadalmunk hasznos tagjai. Ma is lehetõség van így jönni.. Viszont azok, akiket most migránsként emlegetünk, nem ennek az iránynak a képviselõi. Õk gyakorlatilag hajléktalanként és munkanélküliként jönnek ide a saját törvényeikkel, a többit meg leszarják. Erre józan ésszel csak azt lehet mondani, hogy ide mindaddig, amíg egyetlen hajléktalanunk és munkanélkülink is van, nem férnek be, ezért ne is akarja ránk erõszakolni senki õket.
Igenis elõre kell inni a medve bõrére! Késõbb már nem biztos, hogy lesz rá lehetõség.
Baromág, bocsi. de ez az agymosás hatása amit mondasz
1- 8 feleség, eleve max 4 lehet, de a migránsok 80%-a egydülálló fiatal faszi. NULLA feleség. Bigámia: annyi szeretõt tartasz te is amennyit a feleséged megtûr
2- Család egyesítés szóba se jöhet ha nem házas amikor idejön, márpedig a 80% egyedül jött és ezt is vallotta. Tehát nem is esik bele az opcióba.
3- Ráadásul 1,5 milliós cigányságunk van, ami mellett még az is nulla lenne ha a 7000 miráncsból családegyesítéssel 21000 lenne, ami eleve kizárt mint mondtam elõbbi 2 pontban.
4- A migránsok között 40% nem muszlim vallású (örmény, kopt, methodisták), mert pont ezek menekülnek a legjobban az ISIS elõl.
5- Lehet nem kellett volna szétbombázni 13 országot és nem akarnának onnan eljönni. És igen, mi is benne voltunk a bombázásokban, önámítás a "nyugatra" kenni, mert ruszik is 4 országban szórták a napalmot és mi is ott voltunk 2 országban.
6- megint az arab migráncsokat szidod, miközben a legtöbb baj a BALKÁNI emberekkel van, amiket te is levéstél probléák (pl csaláegyesítéskor viszi a fél koszovói falut az emberke) azoknak a 80%-a alaphangon az albánok és bosnyákok mûve. Lásd bécsi bûnözési mutatók, ahol a törökök már nem mernek kimenni az albán részekre.
7- A legsikeresebb hajléktalanok pesten napi 10-30 EZER forintot összekoldulnak. Döntés kérdése a téma, konkrétan ismerek "hajléktalant" aki drágább cigit szív mint a trafikos akinél veszi. Jó van mondjuk 10000 igazi hajléktalan akin segíteni kellene ezt én el is ismerem.
8- Én magam ahol élek tömb a kb 30 ingatlanból 6-ban bevándorlók élnek, a közvetlen szomszédomban is. Sose volt velük konfliktus, ellenben a Mónikasón felnõtt idióták, meg a pártfanatikus turbónyuggerekkel milliószor.
9- Azt ugye tudod, hogy a Magyarokra PONT ugyan ezeket mondják az angolok meg az osztrákok és pont így utálják õket az ottani nacionalisták. Akkor te az angolokkal is egyetértesz, hogy a magyar egy lusta csõcselék aki csak a segélyért megy londonba, hogy 'teleszarja gyerekkel angliát és élõsködjön a rendszeren' (szó szerint hallottam angoltól ilyet kint)
Last edited by GaborV; 08-19-2016 at 12:15 PM.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
5- Lehet nem kellett volna szétbombázni 13 országot és nem akarnának onnan eljönni. És igen, mi is benne voltunk a bombázásokban, önámítás a "nyugatra" kenni, mert ruszik is 4 országban szórták a napalmot és mi is ott voltunk 2 országban.
Ez nettó baromság, ne is haragudj! Mondj egy országot, amit a Magyar Köztársaság repülõi bombáztak!
1- 8 feleség, eleve max 4 lehet, de a migránsok 80%-a egydülálló fiatal faszi. NULLA feleség. Bigámia: annyi szeretõt tartasz te is amennyit a feleséged
megtûr
Ez sem igazán állja meg a helyét! 4 feleség + feleségenként 4 gyerek az +20 fõ mikor "hirtelen eszébe jut" a migrácsnak hogy mégis csak házas.
tehát 7000 fõre vetítve 3000+4000+(4000x20)= 87.000 fõ ingyenélõ törvényeket semmibe vevõ vallási fanatikus aminek legalább 10%-a eleve tagja valamelyik terrorszervezetnek.
A nemi-erõszak száma nem hogy nem nõtt, de 2015-ben kevesebb erõszak történt Németországban, mint 2000 óta bármikor (2012 volt a "csúcs"). Ráadásul a német statiszikák szerint a nemierõszakot elkövetõk 70%-a az áldozat ismerõse/rokona/szomszédságában lakó és az esetek 98%-ában echte német (a legtöbb esetben középkorú alkoholproblémával küzdõ férfiak az elkövetõk).
Ezt a mondatodat inkább nem is minõsítem..... Mert ugye szilveszterkor is magukat erõszakolgatták a nõk....
A 4-ES UTAT ÚGY SZÉTLOPTÁK, HOGY BE SE LEHET FEJEZNI, ELHORDTÁK A MAGÁNNYUGDÍJPÉNZEKET, HAVEROKNAK ELADTÁK A FÖLDEKET (románok is) VAGY OLASZOKNÁL PL LENYÚLTÁK AZ EMOGA PÉNZEK SZINTE 100%-ÁT... STB
Ez a mondatod vitathatatlan tény!
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Miért, te talán tévedhetetlen vagy, már elnézést?
Értelmes véleményeket és adatokat szoktál itt közzétenni, de a legnagyobb koponyáknak sem lehet minden esetben igazuk, mert nem ismerik az egész világot. (Azt hogy most kinek van igaza, inkább hagyjuk, mert én nem vagyok a tûzvonalban.)
A statisztika pedig olykor torzítja a valóságot. Kistérségenként más és más a valóság.
Egy másik bejegyzésedben még csak 1 millióan voltak. Sokasodnak ám.
Thumbs Up |
Received: 202 Given: 236 |
Ide is beböffentek.
Ismerõsöm ausztriai lakos, ott élnek a családjukkal. Annyira jó ott a helyzet, hogy az alábbi dolgokat kell tenniük a többi lakossal egyetemben: gyerek egyedül nem mehet az utcára akárhány éves is, mert azonnal rászállnak a semmittevõ migráncsok. Iskolai úszás oktatásra csak apukákkal megy az osztály, mert a strandok tele vannak migránsokkal akik azonnal molesztálják a nõket ha egyedül vannak (lányokat és kislányokat is). Osztrák fórumokon folyamatos téma a Magyarországon törénõ ház vagy lakásvásárlás, mert nekik már most KELL elõre gondolkozni és gondoskodni arról, hogy legyen hová menni ha még jobban eldurvulna a helyzet. Este bulizás nincs, nem mennek az emberek az utcára. Teljesen normális dolog, persze. Elmagyarázod nekik is?
Na akkor tisztázzuk, én nem azt mondom, hogy nem probléma a migráncskérdés. Ha így lehetett értelmezni amit írtam, akkor elnézést.
Én azt mondom, hogy nincs benne az elsõ 15 legfontosabb problémában az hótzicher és ehhez képest túl van tolva, hogy a politika saját bûneirõl elterelje a figyelmet. És emiatt sok részigazság iszonyatmód fel van nagyítva százszorosára.
Propaganda
És sikeres mert ad ellenségképet, az ellenségkép az nagyon kell
99,99%-nak a szíriai konfliktus állapotáról - vizuális médiából kb. annyi jött le, hogy polgárháború van, meg terroristák, azt csókolom
Az egész rájátszik a kétbites egyszerûsítõ gondolkodásra való látens hajlandóságra (lássuk be, ki ne szeretné könnyen megérteni a világ összes problémáját?), és a "ballib" média aránytalan 2 diplomás szíriai árva képét felcserélte a nõket erõszakolni akaró kanmuszlim képével ami pont akkora hazugság mint az elsõ
mert az bonyulult, hogy is-is, az emberek 95%-a NEM akar gondolkozni, neki egy instant leves szintû világ kell, igen/nem, ráönti a vizet oszt csók.
Magyarán egy sokszorosan összetett kérdést akarnak debil 4 éves szintjén elõadni és az eberek megeszik. Minden migráns diplomás / jaj a migránsok megerõszakolnak mindenkit. Mindkettõ oldal egyforma marhaság-áradat
Nálunk volt már migráns aki betört, meg kérlek alássan alkesz magyar is.
A szomszéd "migráncs" meg múltkor segített megszerelni a bicómat és 2 órát dumáltunk utánna angolul. A migránsok között semmivel sincs több seggfej, mint a magyarok között. Mónikasó szintû ember minden népcsoportban 80%
Aztán a vége a "orbán-bérenc" vs "ennyire hülye egy libsi sem lehet" szintû diskurzus.
A politika meg röhög a markába, mert a 80%-os adóterror meg a 70%-os mutyifaktor mellett a nép le van foglalva azokkal a szírekkel akikkel 99,99% soha nem is találkozott és nem is fog.
Kenyeret és cirkuszt a népnek.
Pl WestBam, amit te írtál igaz, éltem 1 évig Bécsben, tapasztaltam. Csak elárulom, hogy ezt a bosnyákok és albánok csinálják, nem a szírek. Legalábbis az esetek 99%-ban...
Last edited by GaborV; 08-19-2016 at 07:54 PM.
Thumbs Up |
Received: 924 Given: 955 |
Az a 7000 fõ hol 7000, hol 1700. Attól függ hogy épp hol és ki írja. De tényleg családegyesítés, akkor már vagy 70.000, és persze a muszlim családoknál megduplázódik a létszám, minden 20-30 évben. Arab nõk megszülik az átlag 4-et. Ki lehet könnyen számolni, hogy mit jelent ez 60 év távlatából. Én úgy tudom hogy a romák száma se millióval kezdõdött. 2001-ben 200.000 fõ se volt, most meg 1 millióra saccolják a számukat, pedig csak 25 év telt el. Egyetlen generáció alatt megötszörözõdött a létszámuk.
A második amit említettél: Ezek szerint a népszavazás eltörölhetné a 2007-es törvényt? Legalábbis a többség vélemény felhasználható lenne az eltörlésére egy országgyûlési szavazás útján?
Azt nem tudom hogy mit írt alá Orbán, de majd meglátjuk hogy mi lesz. Maximum megszegi a szerzõdést. Volt már ilyen a történelemben.
A 0,3%-ból lesz késõbb 1%, 3%, 5%. Már ha nem kasztráltan és árván érkezik mindegyikük.
Ehhez tudsz valami forrást adni?- A nemi-erõszak száma nem hogy nem nõtt, de 2015-ben kevesebb erõszak történt Németországban, mint 2000 óta bármikor
Ehhez is kérnék egyet.- A migránsok jelentõs része valójában elkezdett dolgozni vagy tanulni.![]()
És ehhez is.- A "bevándorlók" okozta bûncselekmények nagy részét nem a "miráncsok" okozzák, gyakorlatilag a Balkánról érkezõ ex-jugoszlávok és cigányok, valamint az urkán-orosz bevándorlók követik el az erõszakos bûncselekmények nagyrészét.
Mivel hogy eléggé zárt helyen vannak, még csak most érkeztek és "félénkek", meg csak néhány ezren vannak, így ez nem is csoda. Ha lesznek 1 millióan és eltöltenek vagy 20 évet Magyarországon, akkor mindjárt másképp fog kinézni a helyzet. :-/ Ott van példának Franciaország, Svédország vagy Anglia.- Magyarországon, csak tippelek de kb 1000x nagyobb az esélye annak hogy egy 8. kerületi diszpolgár rabol ki valakit, mint hogy egy szír.
Ez külön nagy probléma. Miért menekülnek a férfiak és miért hagyják hátra a nõket? Nem fura ez? Többségük 16-40 év közötti katonakorban lévõ férfi. És akkor mi lesz? Egymással jönnek össze, esetleg ráhajtanak a magyar nõkre? És mi van azokkal a nõkkel akiket cserben hagytak?1- 8 feleség, eleve max 4 lehet, de a migránsok 80%-a egydülálló fiatal faszi. NULLA feleség.
Az nem csak feleségrõl szól, hanem a nagyszülõkrõl, szülõkrõl, testvérekrõl is. Õk is család.2- Család egyesítés szóba se jöhet ha nem házas amikor idejön, márpedig a 80% egyedül jött és ezt is vallotta. Tehát nem is esik bele az opcióba.
Ha a romák száma 25 év alatt megötszörözõdött, akkor a 21 ezerbõl is lehet 25 év alatt 105 ezer. És még 25 év alatt több mint félmillió.- Ráadásul 1,5 milliós cigányságunk van, ami mellett még az is nulla lenne ha a 7000 miráncsból családegyesítéssel 21000 lenne, ami eleve kizárt mint mondtam elõbbi 2 pontban.
Errõl nem láttam statisztikát, de a bevándorlók jelentõs része nem szír és iraki. Amúgy ha az egyetlen félelmük az t-ista térnyerés, akkor miért nem Görögországban telepednek le? Vagy olyan helyen, ahol nyugalom van és nagyon kicsi a t-veszély? Miért oda mennek ahol a legmagasabbak a segélyek?4- A migránsok között 40% nem muszlim vallású (örmény, kopt, methodisták), mert pont ezek menekülnek a legjobban az ISIS elõl.
Hogy lehet hogy most jönnek, ha már sok évtizede megy a háború egy rakás arab országban? A 70-es években elég szabadok voltak az arab országok, nem volt ez a szélsõségesség, de utána jött a 80-as, 90-es évek, jött ez a vallási õrület, mégse indultak meg a bevándorlók Európa felé. Holott sok háború volt már akkor is. Leginkább az USA hadserege tette azt, nem? Amúgy Szíriában elsõsorban nem azok a "szír lázadók" harcolnak a szír kormány ellen?5- Lehet nem kellett volna szétbombázni 13 országot és nem akarnának onnan eljönni.
De ha megnézed, a bevándorlási hullám a koszovóiakkal kezdõdött. Ott nincs háború.
Ezt mivel lehetne bizonyítani? Én adtam hajléktalannak pénzt, Pesten. 100 forintot. Annyira boldog volt tõle, mintha még sose látott volna egyszerre annyi pénzt. Akkoriban ez egy fél órabér volt. Kizárt hogy havi 900.000 forintot keresne egy hajléktalan. Nem tudom honnan vetted ezt az adatot. :-O7- A legsikeresebb hajléktalanok pesten napi 10-30 EZER forintot összekoldulnak.
Az az angol síkhülye akkor. A magyarok pont arról híresek külföldön, hogy keményen dolgoznak. Az egyik barátom aki ott van, szó szerint imádják a fõnökei, mert annyira sokat dolgozik. Könyörögnek neki hogy ne menjen más céghez, fizetését emelik. A segély nem divat. Illetve a gyerekszülés meg fõleg nem. A magyar nõk bõven 2 gyerek alatt vannak. Inkább 1-et szülnek, arra sokkal több esély van. Nem lehet hogy az az angol a romákról beszélsz? Mert az osztrákok is kiírták hogy "magyar, ne lopj", épp csak a romák loptak náluk. Az osztráknak meg ugye egy kutya. :-P9- Azt ugye tudod, hogy a Magyarokra PONT ugyan ezeket mondják az angolok meg az osztrákok és pont így utálják õket az ottani nacionalisták. Akkor te az angolokkal is egyetértesz, hogy a magyar egy lusta csõcselék aki csak a segélyért megy londonba, hogy 'teleszarja gyerekkel angliát és élõsködjön a rendszeren' (szó szerint hallottam angoltól ilyet kint)
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
Thumbs Up |
Received: 924 Given: 955 |
Németországi menekülttáborban a bevándorlók tárgyalásos úton tisztázzák a nézeteltéréseiket.
http://tuleloblog.blogspot.com
https://www.facebook.com/Túlélõblog-192123530821899/
Adakozás tárhelyre/domainre (PayPal): http://magyarprepperforum.us/donations/adakozas_MPF.htm
MagyarPrepperForum Discord chat: https://discord.gg/Rja2yhQZd2
Néztem M1-et hihetetlen agymosás zajlik menekült téren.Már bocs,de mi védi az országot,hogy ne átjáróház legyünk?..a kerítés,a rendõrség,a hadsereg...máskülönben mi lenne itt szerinted?Baromág, bocsi. de ez az agymosás hatása amit mondasz
Most komolyan...mindenki mondanivalóját le "baromságozod",közben mindenféle statisztikákat,meg egyoldalú gondolat meneteket próbálsz beadni.
Ez a téma is olyan,mint a többi..amíg nem érzed egy szer a saját bõrödön,közvetlenül és élesben...addig csak beszélsz róla több-kevesebb sikerrel+Aki átélt támadást,rablást..akinek oda xarnak az ablaka alá..az nem veszi be ezt a dumát,mert lát a saját szemével.---és vannak sokan akik nem kívánják átélni!