Eredmény 1 to 10 of 1834

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Na akkor tisztázzuk, én nem azt mondom, hogy nem probléma a migráncskérdés. Ha így lehetett értelmezni amit írtam, akkor elnézést.

Én azt mondom, hogy nincs benne az elsõ 15 legfontosabb problémában az hótzicher és ehhez képest túl van tolva, hogy a politika saját bûneirõl elterelje a figyelmet. És emiatt sok részigazság iszonyatmód fel van nagyítva százszorosára.

Propaganda
    És sikeres mert ad ellenségképet, az ellenségkép az nagyon kell
    99,99%-nak a szíriai konfliktus állapotáról - vizuális médiából kb. annyi jött le, hogy polgárháború van, meg terroristák, azt csókolom

Az egész rájátszik a kétbites egyszerûsítõ gondolkodásra való látens hajlandóságra (lássuk be, ki ne szeretné könnyen megérteni a világ összes problémáját?), és a "ballib" média aránytalan 2 diplomás szíriai árva képét felcserélte a nõket erõszakolni akaró kanmuszlim képével ami pont akkora hazugság mint az elsõ
    mert az bonyulult, hogy is-is, az emberek 95%-a NEM akar gondolkozni, neki egy instant leves szintû világ kell, igen/nem, ráönti a vizet oszt csók.
    Magyarán egy sokszorosan összetett kérdést akarnak debil 4 éves szintjén elõadni és az eberek megeszik. Minden migráns diplomás / jaj a migránsok megerõszakolnak mindenkit. Mindkettõ oldal egyforma marhaság-áradat

Nálunk volt már migráns aki betört, meg kérlek alássan alkesz magyar is.
    A szomszéd "migráncs" meg múltkor segített megszerelni a bicómat és 2 órát dumáltunk utánna angolul. A migránsok között semmivel sincs több seggfej, mint a magyarok között. Mónikasó szintû ember minden népcsoportban 80%

Aztán a vége a "orbán-bérenc" vs "ennyire hülye egy libsi sem lehet" szintû diskurzus.

A politika meg röhög a markába, mert a 80%-os adóterror meg a 70%-os mutyifaktor mellett a nép le van foglalva azokkal a szírekkel akikkel 99,99% soha nem is találkozott és nem is fog.

Kenyeret és cirkuszt a népnek.

Pl WestBam, amit te írtál igaz, éltem 1 évig Bécsben, tapasztaltam. Csak elárulom, hogy ezt a bosnyákok és albánok csinálják, nem a szírek. Legalábbis az esetek 99%-ban...
    Last edited by GaborV; 08-19-2016 at 07:54 PM.

A topic keresõszavai: