Oldala 43 of 84 ElsõElsõ ... 33414243444553 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 421 to 430 of 833

Topic: Elemlámpák, lámpák, világító alkalmatosságok

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Köszi!
    SK68 klónom van de nagy és nehéz lenne zsebben, úgyhogy akkor valami kisebb budget - közép kategóriás akksis lámpa kéne, mert közben néztem AAA elemes lámpákat is élõben, de azokat is nagynak tartom.

A Convoy C8-on is erõsen gondolkozom de nem tudom mennyivel lehet erõsebb mint a Nitecore HA20XP G2, mert ilyenem már van, és az SK68-al együtt eddig még minden célra megfelelt, nem hiányoltam nagyobb vagy erõsebb lámpát. (csak abból volt gond hogy nem voltak nálam mikor szükség volt rá
    )
    Meg ez lenne az elsõ 18650 akksis eszközöm, szóval nem biztos hogy megéri csak emiatt a lámpa miatt akkut meg töltõt is venni.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 231
    Given: 273

0 Not allowed!
    A C8 sokkalta erõsebb lesz mint a fejlámpád, nem igazán lehet a kettõt összemérni a felhasznált LED és az áramforrások különbsége miatt sem. Akkuból jóval nagyobb teljesítménnyel lehet hajtani több ideig a fényforrást.
    Ha rászánsz kb. 10e Ft-ot akkor évekre letudtad a lámpa kérdést mert annyiból egy jó töltõ, akkuk és lámpa is kijön. Ha az elején nem spórolsz és veszel rendes lámpát nem ebay-es vackot akkor nem lesz tanulópénz amire költesz.
    Olcsó de elfogadható minõségû töltõ: LiitoKala Lii-202 6,8$
    Convoyban van túlmerítés védelem így jó bele védelem nélküli akku is. Vegyél kettõt, egy mindig lehet fullra töltve nálad. Pana 18650B 7,52$
    Convoy C8 Kupon: NEWC8ES - 14,15$
    Mini elemlámpa kétféle van elfogadható áron:
    TrustFire mini 02 - 14,06
    Wuben G342 kupon: WUBENGX - 14,99$
    Ez így összesen 43,46$ a drágább kislámpával, az kb. 13000Ft és lesz elég sok JÓ cuccod belõle.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Még azon gondolkozom hogy mikor lehet szükség ilyen nagy zseblámpára mint a Convoy?
    Egy ismerõs használt monstrumokat egy tanyán ha ugattak a kutyák, körbenézni a kerítésen, rókát vagy tolvajt keresve.
    Magamnak viszont nem tudok kitalálni olyan szitut mikor kellene.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nekem egy Olight M18 striker van. Gyári akssikkal töltõvel. Jó a fénye, bár nem fókuszálható, viszont garanciaidõn belül tönkrement a kapcsolója, amit kicseréltek és azóta is vacakol... 20ezer+ volt...

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló yeahno Hozzászólás megtekintése
    Még azon gondolkozom hogy mikor lehet szükség ilyen nagy zseblámpára mint a Convoy?
    Egy ismerõs használt monstrumokat egy tanyán ha ugattak a kutyák, körbenézni a kerítésen, rókát vagy tolvajt keresve.
    Magamnak viszont nem tudok kitalálni olyan szitut mikor kellene.
    Keresheted te is a sotetben olalkodo ellenseget

Amugy sokszor tenyleg nincs szukseg nagy teljesitmenyu lampakra.
    Nekem kempingezeshez tok alap kis teljesitmenyu lampaim vannak.
    A fejlampa olyan 5-6 meterig vilagit a kezi lampas meg 8-10 meterig. Este az erdoben ennyi boven eleg is.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Ilyen elemlámpát szeretnék
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 231
    Given: 273

0 Not allowed!
    Az általam ajánlott alap elemlámpa szett ami már az emberek 90%-nak az igényeit le tudja fedni az alábbiak szerint alakul (ez a budget megoldás, természetesen minõségi hozzávalókból a csillagos ég a költségek vége):
    SK68 beltéri használatra, tényleg csak azért, hogy legyen valami ami elég fényt ad a szekrény mögé beesett dolgokat megnézni.

Convoy S2+ 8x7135 driverrel általános felhasználásra, alacsony és közepes fokozat elegendõ a mindennapok során, a magas fokozat ahol már melegszik viszont kellõ mennyiségû tartalékkal rendelkezik nagyobb terület megvilágítására is rövidebb ideig (melegedés miatt csak kb. 10 percre)

Convoy C8 nagyobb távra vizsgálódni tökéletes választás az olcsóbb kategóriából. Az XPL-HI LED miatt erõsen koncentrált a fénycsóva, hatótáv kb. 140m körül van, itt még meghatározható amit látsz vele biztonsággal. Melegedés már nem vészes a nagyobb fej miatt, általános felhasználásra nem túlzottan alkalmas a gyûrûs vetítési kép miatt.

Samsung 26FM akkumulátorok beváltak, olcsóak, tutira passzolnak minden lámpába. Tapasztalatból mondom, hogy megbízható darabok, védett így ha más lámpába tesszük ami nem rendelkezik védelemmel akkor sincs gond, nem fogjuk túlmeríteni az akkut.

Xtar MC1 lítium akku töltõ. USB port minden háztartásban van már, ez rról veszi az áramot. Megbízható darab, a márka legolcsóbb töltõje amit szívesebben ajánlok mint olcsóbb társait.

Ez a pakk megvan kevesebb mint 20e Ft-os keretbõl ellenben hosszú évekig megbízhatóan fognak mûködni a vásárolt dolgok. Bármelyik lámpának baja van az SK68 kivételével szerelhetõek, van hozzájuk gyári pótalkatrész így nem kell kidobni vagy szakival javíttatni, egy forrasztópáka és némi kézügyesség szükséges csak hozzá.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Lehet, hogy én vagyok a kis igényû, de rendeltem ilyet, és valami brutális módon világít. Állítom sok autó lámpa megirígyelhetné ahogy ez a kis szutyok világít. Fókuszálva ~60m-en tisztába teszi a terepet és akkora az egész mint a kisujjam.

http://www.ebay.com/itm/Waterproof-2...kAAOSwhOVXfMKd
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Lehet, hogy én vagyok a kis igényû, de rendeltem ilyet, és valami brutális módon világít. Állítom sok autó lámpa megirígyelhetné ahogy ez a kis szutyok világít. Fókuszálva ~60m-en tisztába teszi a terepet és akkora az egész mint a kisujjam.

http://www.ebay.com/itm/Waterproof-2...kAAOSwhOVXfMKd
    MAjd írd már meg légyszi hogy kb meddig bírta egy akksival.

Member Éli's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    http://www.gold-media.hu/index.php?r...oduct_id=23483 én ezt a kis univerzális lámpát rendeltem ..jelenleg még tesztelés alatt , de szinte csak jo infokat találtam vele kapcsolatban https://www.youtube.com/watch?v=_moNYQmzlyA

A topic keresõszavai: