Oldala 108 of 184 ElsõElsõ ... 85898106107108109110118158 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,071 to 1,080 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    Elvette egy rendõr fegyverét a menekült Szegeden

"Egy fiatal afgán férfi megszerezte az õt felügyelõ rendõr pisztolyát a Bevándorlási és Állampolgársági hivatal épületében."

http://www.hirado.hu/2016/08/27/elve...kult-szegeden/

"ezek mind szír menekültek". Tudjátok, a szírek azok afgánok.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Finnország

"Vasárnap reggel egy 52 éves férfit találtak holtan Otamäkiben. A rendõrség kedden megerõsítette, hogy a finn tévé egyik Facebook-oldala igaz információkat adott ki korábban, és valóban két iraki menedékkérõt vettek õrizetbe gyilkosság vádjával. A két migráns már egy éve érkezett Finnországba, de ezen a befogadóállomáson még csak három hete tartózkodtak. A tudósító szerint nem tudni semmit az indítékokról, a szemtanúk csupán arról számoltak be, hogy a két férfi szombat éjjel egy karaokebárban volt, ahová pénz nélkül érkeztek. A kedélyeket borzolja az is, hogy a gyilkosságon túl rablással is vádolják a két betolakodót, a meggyilkolt férfin túl egy 1975-ben született férfit is kiraboltak a hírek szerint. A rendõrség Kajáni városában és az Otamäki befogadóközpontban vette õrizetbe az elkövetõket." (Hirado) 2016. szeptember 13.

Senior Member GaborV's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tudálékos köntösbe csomagolt szerecsenmosdatás, féligazságokkal és a nemzeti öntudat démonizásával.
    Egyébként a népszavazás és a feltett kérdés is értelmetlen és szükségtelen!
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pontosan. Kezdjük ott, hogy igen, a szétosztás az erõszakos dolog, hiszen nem kérdezik meg az országokat hogy akarják-e, hanem kiadják parancsba hogy kvótarendszer és mindenki teljesítse. Hogy az EU majd szétosztja õket és mindenki örülni fog? Pontosan ki? Azok az országok akik nem akarnak bevándorlókat, vagy azok a bevándorlók akik a sok segélyt adó Németország, Svédország, Dánia helyett be lesznek téve Görögországba, Bulgáriába, Romániába, Magyarországra, Szlovákiába, Lengyelországba, stb? Van egy olyan tippem hogy ez nem fog tetszeni nekik. Amúgy ki tiltja majd meg nekik hogy átsétáljanak más tagállamokba nyugatra? Határ nincs, határellenõrzés nincs, szabad az átjárás. Akkor?

Magyarország maga dönthet hogy elfogadja-e vagy elutasítja a kérelmeket? Oké. És mi van ha Magyarország az összeset elutasítja? Hiszen megteheti, nem?

Az 1294 honnan jött, ha régebben ez 10.000 volt, meg 7000, meg 5000? Egyre kevesebb lesz? Ezek szerint fogynak a menedékkérõk? Az az 1294 AKAR Magyarországon maradni? Mi van ha megindul nyugat felé? Mert gondolom hogy nem az a vágyálmuk, hogy havi 50.000 forintért közmunkásként egy magyar falu utcáját takarítsák.

Ki mondja azt hogy az 1294 az ideiglenes? Mi van ha végleges? Mi van ha egyre több ember érkezik Európába? Akkor az az 1294 jóval több lesz. Sokszorosa. Aztán családegyesítés is következik.

Mi van azokkal akik szülnek? A gyerekek nem magyar (tehát EU) állampolgárok lesznek úgy?

"Szó sincs önkényességrõl" - Persze. Annyira nincs, hogy a szovjet megszállás alatt is lehetett Sztálinnak nemet mondani, de vajon hányszor mondtak neki nemet? És ha megtették volna, akkor mi lett volna annak az eredménye?

Miért érthetetlen az, hogy miért kezdeményezett a kormány népszavazást? Azért kezdeményezte, hogy az eredményt az EU-nak fel lehessen mutatni, hogy "tessék, az emberek nálunk ezt akarják". Ha esetleg Magyarország nemet mond az EU-nak, akkor a népszavazás eredménye lesz rá a hivatkozási alap. Mi ebben az érthetetlen dolog? Teljesen logikus.

Európa-ellenes politikája Merkelnek van meg a többi nagyfejû EU politikusnak, akik miatt még az Egyesült Királyság is kilépés mellett döntött.

"gyûlöletkampány" - Mi abban a gyûlölet, hogy ha valaki szerint a kvóta senkinek se jó? A menekültek egyértelmûen nem akarnak majd Magyarországon szorongani, mikor a társaik kicsit nyugatabbra dõzsölnek. Az nem gyûlöletkampány ha a menekülteket erõszakkal Magyarországra viszik és tartják és e mellett kampányolnak valakik?

Külön humoros ahogy a végén valódi vitáról beszélnek, miközben ilyen ócska, manipulatív és uszító videót készítenek. Csodálatos.

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    A kvóta Magyarországgal kapcsolatosan arra jó, hogy akiket kitoloncolnak, ide küldhessék, mert haza nem tudják. Most is azt szajkózzák, hogy itt regisztrálták, ide teszik vissza. Igaz az EU határait nem itt lépték át elõször (Kivéve az ejtõernyõvel érkezett migránsokat.), illetve elõször itt sikerült regisztrálni õket több ország után.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    2 hónapja járom nyugat európát. Svédország egyenesen fertõ, belgium, németország, hollandia, svédország, eddig zsinórban tele van arabbal. Néha úgy érzem nem is nyugat európába jöttem, hanem palesztinába. Egy zsidó srácnál is megszálltam aki, olyan érzésem volt, hogy tud valamit arról, ami történik... egy szír menekülttel is volt alkalmam beszélni aki elmondása szerint "palesztínából" jött. ez sokat elmondhat arról, hogy ki pénzeli a "menekülteket"

Üdv
    Glassbox.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Ja és ezek az arabok egyáltalán nem akarnak beilleszkedni. Ráugattak a kutyára amit sétáltattam (svédországban) szemetelnek, ordibálnak, köpködnek, és nagyon hangosan beszélnek, ordibálnak arabul. Több arabot láttam eddig svédországban (még a kis városokban is) mint svédet.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    2 hónapja járom nyugat európát. Svédország egyenesen fertõ, belgium, németország, hollandia, svédország, eddig zsinórban tele van arabbal. Néha úgy érzem nem is nyugat európába jöttem, hanem palesztinába. Egy zsidó srácnál is megszálltam aki, olyan érzésem volt, hogy tud valamit arról, ami történik... egy szír menekülttel is volt alkalmam beszélni aki elmondása szerint "palesztínából" jött. ez sokat elmondhat arról, hogy ki pénzeli a "menekülteket"

Üdv
    Glassbox.

Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    Ja és ezek az arabok egyáltalán nem akarnak beilleszkedni. Ráugattak a kutyára amit sétáltattam (svédországban) szemetelnek, ordibálnak, köpködnek, és nagyon hangosan beszélnek, ordibálnak arabul. Több arabot láttam eddig svédországban (még a kis városokban is) mint svédet.

Jó hallani rólad, Glassbox.

A nyugati államok már csak ilyenek. A tolarencia szélsõséges példái. Fõleg bizonyos nagy városok.
    Persze nem minden bevándorló idióta. Aki normális bevándorló az nem az utcán bandázik egész nap, hanem dolgozik is valamit.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Elég primitív leírást rögtönöztem, kicsit nehezen megy most a magyar, már két hónapja 90%-ban angolul kommunikálok.
    Svédország egyébként gyönyörû, mellékelek pár fotót az erdõkrõl.
    14291739_1531373126880208_4034537443452418314_n (1).jpg14317354_1531373160213538_5780043449979385726_n.jpg14317597_1531373150213539_7486203447579764151_n.jpg14322546_1531373120213542_7974218489530802711_n.jpg14324202_1531373203546867_2718105865986406842_o.jpg14368910_1531373140213540_1550703894397780018_n.jpg

Hollandia egyébként az a hely, ahova soha többé nem szeretnék visszamenni. Az egész ország egy bolondokháza. Az emberek beképzeltek és pökhendiek.
    A couchsurfing hálózatot használva vendégeskedek idegeneknél és hollandiában-belgiumban sokan egyenesen elvárták, hogy szinte kiszolgáljam õket.
    A csúcs az volt, amikor egy holland párnál laktam, akik szabadon tartottak papagájokat, a papagályok mindenhova össze vissza szartak, mindenbe beleettek. Olyan fertõzést kaptam, hogy két nappal rá egy német kórházban kötöttem ki.
    A párnak persze sütöttem kürtös kalácsot is amit nagyon szerettek, néztünk együtt filmeket, de valahogy nem éreztem egyensúlyt az együttlétben és jól éreztem, mert a távozásom után olyan negatív pocskondiázást hagytak a vendégkönyvemben, amire egy magyar két szóval reagálna.
    Az egyik talán az, hogy ezek elmebetegek, de a kultúrális differencia miatt inkább azt mondanám, hogy egyszerûen csak sértõ és pofátlan.
    Ilyen a hozzáállás. Persze a magyart nagyon durván lenézik mert nincs pénze, mert nem költ el napi 20 ezreket éttermekben és iszodákban, hogy csak óvatosan meghúzza magát, müzlit eszik tejjel és próbál minimális összegbõl körbenézni az országban.
    Nem jó tapasztalat.
    Lehet más mást tapasztalt, én azt gondolom valami nem stimmel a hollandokkal.
    Egy belga családnál is voltam önkénteskedni, az elején kultúracsere volt természetesen, hosszú beszélgetések, sörözés, a második héten szarlapátolás, komposzt, gereblyézés, fûnyírás és gyomlálás, megállás nélkül. Néha ebédet sem adtak. Végigcsináltam a visszajelzés miatt, de nem adtak visszajelzést nekem. ELgondolkodtam, hogy vajon hány szerencsétlen lengyel, szlovák, magyar, és egyéb kelet európai járhatott ott gyomlálni, csinosítgatni azt a szép kertet visszajelzés nélkül, és miért csak a fiatal csinos francia lányoknak adnak szép visszajelzéseket. Egy ideig azon gondolkodtam, hogy velem van a baj, de miután a svéd-zsidó srác is negatív visszajelzést írt, akinek kifizettem a 3500 forintos !!!! pohár sörét, és vettem neki 1 kiló sajtot, mert éhes volt, és ott is hagytam, ennek ellenére írt egy rövid szöveget, hogy mennyire jó társaság voltam, de mégsem látna újból vendégül, már úgy éreztem, hogy ez több mint kultúrális differencia.
    Ez most más mint amikor egy hostelben ismered meg a másik nemzetet, ugyanis én két hónapja velük lakom, és nagyon kevés pozitív tapasztalatom volt. Az egyetlen pozitív tapasztalat a németekkel volt, illetve volt egy belga lány, de egy ideje õ is rendkívül távolsgátartó. Itt a rossz hír lavinaként terjed így nem is csodálom, hogy az emberek magukba folytják vagy próbálják az aberrációikat elõnyként büszkeségként feltüntetni, ugyanis amint megtudta, hogy kaptam pár negatív visszajelzést nem nagyon állt velem szóba.
    De másrészt mióta megkaptam az elsõ kettõt, mindenki úgy érzi, hogy hozzá tudja tenni a saját kis történetét, és azóta már 11-bõl 4 negatív visszajelzést kaptam a külföldiektõl.

Eléggé el vagyok bizonytalanodva. Ha hozzám így állnak, fehér keresztény emberként, az araboknak esélyük sincs a beilleszkedésre.
    Vagy pont hogy van, mert lehet, hogy ezek az emberek nem az egyenes szó hívei, hanem szeretik a sunyi játszadozásokat. pár nap múlva hazautazom és ausztria felé folytatom az utamat.
    Eddig egy nagyváros sem nyûgözött le pedig brüsszeltõl amszterdamon át stockholmig mindenhol jártam. Ezek a városok talán csak akkor lenyûgözõek, ha van napi 100 ezrem hotelre és éttermekre elkölteni. Igyekszem inkább a természeti szépségekre koncentrálni.
    Az volt a terv, hogy svédországban felmegyek északra, de télen nem jó ötlet, ezért most otthonról ausztria és olaszország fele veszem az irányt.
    Kürtöskalács:
    14141893_1517199714964216_2946024000442899145_n.jpg14192067_1517199694964218_738674171118325906_n.jpg14199611_1517199704964217_3687510297094272576_n.jpg14212013_1517199708297550_1746762564321713494_n.jpg
    Egyébként tapasztalat, hogy azok az emberek akiket furcsának, vagy egyenesen betegnek gondolok, anélkül is automatikusan negatív visszajelzést adtak, hogy hangot adtam volna a gondolataimnak. De egyszerûen nem értem mi van, sok profilt láttam már azon az oldalon és nagyon sok fura emberrel találkoztam, de 40%-os negatív arányt sehol sem láttam.
    Én meg rendkívül visszafogott magyarként folyamatosan kapom ezeket.
    Hát ez van.
    Ilyen egy pénz alapú világ tele elfojtott fusztrációkkal.

Még valami.
    A második normális ember egy ukrán lány volt akit a repülõtéren ismertem meg, egyetemre jár Kijevben és olaszországban nyaralt. Nem érzem azt, hogy át akarna verni, vagy ukrajnába akarna csalni, egyszerûen azért normális mert ukrajnát még nem érte el az a liberális aberráció ami a nyugatot teljesen átszövi.
    Last edited by törölt tag -gl; 09-16-2016 at 11:53 AM.

A topic keresõszavai: