Oldala 27 of 27 ElsõElsõ ... 17252627
Eredmény 261 to 267 of 267

Topic: Bug-Out-Location

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 15
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GaborV Hozzászólás megtekintése
    Azt hiszem kutatásom révén én láttam a legtöbb BOL-t életemben.

Ostobaság. Emberek, van fogalmatok arról hogy a jugó háború után mennyi fegyvert hoztak át ide? És ennek mekkora nagy %-a van most cigányoknál meg önjelölt rambóknál? Emberek, én rám 4x fogtak fegyvert a kérdõívezés során, és nem csak maroklõfegyvert, pusztán azért mert azt hitték, hogy a NAV-tól jöttem xD
    Ennek mi ertelme volt? Ha fegyvert fog egy NAV-osra semmit se nyerhet, de mindent veszthet. Cimre mennek, tudjak hol vannak csak egy rakas duhos financot eredmenyezne. Ha megnyeri melle MERKURT is akkor harangoztak neki. Egyetlen TEK szintû brigad jobb cuccokkal, mint a TEK.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...ne hülyéskedjetek már....miféle fegyveres bandák?..ja... pár szerencsétlen+némi kisebb... akik nem egymást ölik éppen...oszt ennyi!
    Tessék már kimenni az utcára,végig kocsikázni a telkek elõtt,mindenfelé csavarogni....
    Amit fogtok látni..pár gyümi fa..szõlõ,kerítés nélkül ezerszám....a gyárakból összecsencselt kajibák ..és épületnek látszó nyaralók...ez a 90 %!!!
    ++++ pár frekventált rész ill. nyaraló övezet ,ahol csilliárdos házak/paloták vannak..riasztóval,kivonuló szolgálattal(SHTF esetén õrséggel..mert fussa rá!)
    Szóval akik nem a "zónába" vesznek nyaralót..azoknak nincsen sok félni valójuk..fõleg ha kiköltöznek és üvöltenek a kutyák
    (menjetek már végig gyalog egy vidéki utcán..egy kutya elkezdi..aztán egy perc múlva zeng az egész utca...már mindenki kint is van).
    A másik dolog ami nyilvánvaló!
    Nem csak a bûnözni vágyó elemek fognak bevadulni..hanem a kétségbeesett,családjukat féltõ emberek is!
    (gondoljatok bele,hogy elment mindenetek..csak az kis hikomat nyaraló maradt!...hagyjátok????..nem?..mások sem fogják!))

Member
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2016
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    A BOB csomag részét kellene, hogy képezze egy kulcscsomó, benne a tesód, az anyukád, nagyi, a haverod, a telek, a munkahely nyaralója, és egyéb általad gyakran látogatott, (vagy pofátlanabbaknak minden fellelhetõ) lakás kulcsainak másolatával.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Atyesz Hozzászólás megtekintése
    A BOB csomag részét kellene, hogy képezze egy kulcscsomó, benne a tesód, az anyukád, nagyi, a haverod, a telek, a munkahely nyaralója, és egyéb általad gyakran látogatott, (vagy pofátlanabbaknak minden fellelhetõ) lakás kulcsainak másolatával.
    Szerintem is ez az egyik legfontosabb dolog, legalábbis nekem többször szükségem lett volna rá, nem szeretek sok kulcsot hordani magamnál, és sosincs nálam pont az ami kéne, vagy eltört, vagy elhagytam, vagy bezártam, vagy otthon maradt....

Én a kulcsokat lecsomagolom (fóliahegesztõvel mylar tasakba, majd szigszallag, néha egy kis lapos Neodymium mágnest is a csomagba rakok) és elrejtem a zártól nem messze. Mindig kéznél van mikor kell.
    Van ahol kerítésen belülre rejtem mert a közelben nincs alkalmas hely az utcában, így a kerítésen át kell másznom de utána a kulccsal már bejutok a házba és kifelé már a kerítés kaput is nyithatom.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Mennyire esélyes egy eleve bozótos területre szúrós gazt telepíteni + körbeönteni alaposan mûtrágyával hogy kapjunk egy áthatolhatatlan kört a BOL számára?
    Mondjuk egy 50 négyzetmétert tolnék így körbe. Behatolni valami különleges elven lehetne.

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Ha mûtrágyázol, az harsogó zöld lesz. Kirí a környezetbõl, vége az álcának...

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Igaz, de bozóton belül talán nem fog látszani, az meg, hogy tavasszal zöldellnek a növények, mondhatni természetes.
    Aztán igazából az én szempontomból annyi, hogy erõsebbre nõ a vadrózsa meg a gaz, aztán gondolom amikor nyár fele elkezd száradozni az egész, akkor lesz igazán rejtve. Nem? Vagy ennyire gáz lenne a mûtrágya?