0
| Thumbs Up |
| Received: 31 Given: 71 |
Ez egy kis fiesta, fent nincs hely, de lent sem nagyon, útban lenne. A kicsi rádió még elférne de az ssb-s már gond. Az elõlapot szeretném látni.
Ami talán a legjobb megoldás lenne, a 2din méretû autórádió helyére betenni egy 2x1din keretet, abba mehetne egy 1din autórádió és 1din cb. Csak akkor vennem kell újabb autó és cb rádiót isAnnyit azért nem ülök az autóban hogy ennyit ráköltsek még. Majd még töröm a fejem hova legyen.
Last edited by raktaros; 11-29-2016 at 10:29 AM.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
"Azt még nem vállaltam be, mert 300W-os inverterem van, és 500W-os fúrógépem. A kengyel két rögzítõfuratát is lábujjhegyen fúrtam, mert ha nekiengedtem a fúrót letiltott az inverter."
Nincs a földszinten normális szomszéd , bolt , akitõl hosszabbítóval vinnél ki áramot ? Aztán lebótoljátok .....
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Nem ismerem a földszinti lakót annyira, hogy megkérjem és a fúró is kérdéses, csak két mellékélû fúró lett volna. Majd amikor minden együtt áll (vidéken, forgácsolómûhelyben), majd kifúrom.
| Thumbs Up |
Sziasztok,
Akadt egy kis gondom. Az egyik UV5R-em háttérképét átállította egy barátom (betörte a kijelzõt). Ez a használatot nem befolyásolja, de csatornát váltani már bajos.
Rendeltem az aliról LCD-t (egyszerre ötöt mert csak annyit küldtek). Szétszedtem, kicseréltem de semmi. Ha visszarakom a töröttet akkor van pár szegmens ami mûködik, de az újon nem látszik semmi. Már arra is gondoltam, hogy nincs rajta a polárszûrõ ,de látszólag rajta van. A töröttrõl lebuheráltam de ha azt ráteszem sem látszódik semmi.
Ötlet?
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
| Thumbs Up |
| Received: 31 Given: 71 |
Ránéztem alin milyen lcd ez (még nem szedtem szét az enyémet).
Azt hittem szalagkábeles, de ez az a fajta gumis érintkezõs lehet amit utálok.
Esetleg próbáld meg (ha eddig nem tetted) alkohollal, kontaktsprével vagy valami más zsíroldóval megtisztítani a felületet ahova a gumi érintkezõ megy.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
| Thumbs Up |
A töröttet ha csak odaérintem mûködik néhány szegmense, akár fejenállva is. Az újakból egyiken sem sikerült semmit megjeleníteni.
Asszem visszarakom a töröttet és megírom, hogy fos.
Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
Pár fényképet feltennél a belsejérõl ? Csak kíváncsiság , hogy milyen belûrõl .
Esetleg a sárga fórum rádiós részébe írd meg a problémát , ott szerintem adnak tanácsot .
Itt :
http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9173043
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
Laci! Tudom nem nagyfelbontású fotók, de elég látványos: https://www.youtube.com/watch?v=4Ryv6j_CWdo
Holnap rádiós összeröffenés lesz CB sávon!!
http://www.hotelalfa.hu/
"2018.04.22. (vasárnap) 14-18" óra között
hotelalfás összeröffenés kitelepülés lesz az éterben. hívó:közép 38 USB. (27.385Mhz)
mindenkit szeretettel várnak.!
Lehet rádiót tesztelni, hogy mennyire "kiabálsz" el.
Én is rádió mellett leszek 109HA2971 a hívójelem. Begyújtom az "utánégetõt" is... :-) 300Watt kimenõ!