Oldala 4 of 4 ElsõElsõ ... 234
Eredmény 31 to 40 of 40

Topic: Hol gyakoroljunk túlélni ?

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mmilan21 Hozzászólás megtekintése
    Én leginkább csak egy viszonylag zárt ruhával.

Engem nem igazán kedvelnek a kullancsok. Ez valami családi vonás nálunk. Mászkált már a nyakamon is kullancs, de még egy sem akaszkodott a bõrömbe.
    Szoktam járni legelõn, szántóföldek mentén a méteres növényzetben, susnyásban, erdõben, de eddig semmi kullancs gondom nem volt.
    Zárt ruha és a ruhanyílás/testfelület találkozási pontjainál vietnámi (kínai) balzsam. Fedetlen testfelületre úgyszintén. Ha nincs balzsam, jó az eukaliptusz olaj is.

Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2015
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    A tegnapi 50 célos, végig esõs íjászversenyrõl jut eszembe, az is jó módszer, hogy amit kint "jó idõben" csinálunk azt nem hagyjuk abba "rossz idõben" sem. Azért tettem idézõjeleket, mert akinek túl szûk a komfortzónája annak
    "Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van,
    Soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
    Íjász körökben az ilyeneket "cukorseggû kempingíjászoknak" is nevezik

DSC_0514n.jpg DSC_0518n.jpg

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 7
    Given: 43

0 Not allowed!
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    En otthon gyakorlok-keszulok-tesztelek.
    Ez a leg biztonsagosabb hely, aztan ha otthon mukodik utana kimegyek valahova az erdobe.
    A legutobbi halozsakomat az erkelyen teszteltem este kint aludtam a felesegem meg a lanyunkkal az agyban ha ha

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    nem a mi penztarcankra van tervezve de azert hatha van koztunk titkos milliomos akit erdekel

https://www.raymears.com/Bushcraft_C...ith_Ray_Mears/

ray mears expedicio svedorszag eszaki erdeibe, bushcrafttal egybekotott nyaralas.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Kihívtak egy táborhoz, mert elfagyott fûtés és a víz. Kideült, hogy felnõttek és nagyobb gyerekek számára van túlélõ tábor. Amikor odaérkeztem egy helyiségben kuporogtak egy elektromos radiátor mellett. Azzal fogadtak, hogy már nagyon vártak és remélik gyorsan megcsinálom.
    Pár óra alatt kiolvasztottam mindent és elindítottam a fûtést. Akkor már felszabadultan beszélgettek velem és mutogatták a felszereléseiket.
    Az étkezõben van egy kandalló, de nem gyújtottak be, a vizet meg sem próbálták kiolvasztani.
    Egyik srác felszerelésében volt egy drága navigáció, de étkészletet és poharat nem vitt magával.
    Nem akarom megbántani a fent említett embereket vagy bárkit innen az oldalról, de szerintem rengeteg az elméleti túlélõ, aki meghalna bolt meg közmûszolgáltatás nélkül.
    Szerintem az élet a legjobb gyakorlótér. Meg kell mindent próbálni egyedül megoldani, kitartóan, többször is ha kell.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 7
    Given: 43

0 Not allowed!
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Törölt_reg
    Guest

0 Not allowed!
    ..jelentkeztem...de jön a kutya is....

Törölt_reg
    Guest

0 Not allowed!
    http://rtl.hu/rtlklub/survivor/itt-a...-tulelo-lennel
    Te vagy a nagybetûs TÚLÉLÕ! A Survivort neked találták ki! Neked aztán nem jelentene gondot, ha több hétre magadra maradnál a semmi közepén, de a társaiddal is remekül együtt tudsz dolgozni! A jég hátán is megélnél, így itt az alkalom, hogy jelentkezz a www.rtl.hu/survivor oldalon
    Csatolmány 7802

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    kovetkezo hetvegen megint wales-be megyek egy hosszu hetvegere.

ez most kicsit olyan tulelos lesz egy magan erdobe megyunk 3-an. kaptunk engedelyt legpuskaval nyulra es mokusra vadaszni. de ami igazan izgalmas lesz az az, hogy csapdaval rokat is foghatunk!
    (a fent emlitett allatok mind kartevoknek vannak minositve es irtani valoak)
    a rokat azert csapdaval fogjuk mert aki a vadaszpuskat hozta volna az visszamondta a hetveget
    a legpuska viszont komoly joszag, itt angliaba engedik az erosebb modelleket is mint otthon.
    szoval lesz hideg, tabor epites, vadaszat-csapdazas, gyujtogetes es tabori sutogetes. mar nagyon varom!
    Last edited by Ihasz Laci; 02-05-2017 at 06:04 PM.