Oldala 123 of 184 ElsõElsõ ... 2373113121122123124125133173 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,221 to 1,230 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 975

0 Not allowed!
    A németországi kamionos támadás egyik gyanúsítottját ma lelõtték Olaszországban, Milánóban.

Közben a t-isták felszólították a világon a tagjaikat, támogatóikat, hogy támadjanak keresztény templomokat a világ minden táján, karácsonykor.

http://www.foxnews.com/world/2016/12...-in-milan.html

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "Egy 19 éves szomáliai férfi szombat hajnalban egy 23 éves nõt próbált megerõszakolni az ausztriai Klagenfurtban. A feltételezett tettes elmenekült. Nem sokkal késõbb egy 22 éves nõ pénztárcáját vette el. A célzott keresés eredményeként csattant a kezén a bilincs.

A rendõrség tájékoztatása szerint a Szomáliából érkezett bevándorló 5 óra körül egy klagenfurti szórakozóhely mellékhelyiségének ajtaját erõszakkal kinyitotta és a Klagenfurt környéki nõt molesztálta. Amikor egy másik nõ a helyiségbe belépett, csak akkor hagyott fel cselekedetével és elmenekült.

Közvetlenül az elõzõ eset után egy másik szórakozóhelyiségben egy szintén Klagenfurt környéki 22 éves nõvel beszédbe elegyedett, és észrevétlenül ellopta a nõ levéltárcáját. Amikor a nõ a lopást észrevette, vissza akarta szerezni a tárcáját. A beilleszkedésre képtelen agresszív élõsködõ a nõt torkánál fogva a falhoz vágta és elmenekült a zsákmányával. Ugyan a tárcát késõbb a sértett megtalálta, de a pénz hiányzott belõle. A nõ riasztotta a rendõrséget.

A 19 éves tettest elfogta, majd egészségügyi okokból a klagenfurti klinikára szállította."

http://www.krone.at/oesterreich/soma...l-story-545815

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    37 éves hajléktalan újságokkal takarózott karácsonykor. 7 bevándorló gondolt egyet és felgyújtották a szerencsétlent. Az ott lévõ járókelõk oltották el a tüzet. 6 szír és 1 líbiai bevándorló az elkövetõ, a többségüket elfogták.

http://hvg.hu/vilag/20161227_elkapta...ott_fiatalokat

Itt meg egy rövid riportfilm.

Törölt_reg
    Guest

0 Not allowed!
    Szerintem Mi itt a kis országunkban teljes biztonságban vagyunk....legalábbis az illegális bevándorlást illetõ eseményektõl.
    lsd. "Belföldi gazdasági hírek" #270,271 poszt statisztikai adatai.
    Ide nem akar jönni senki...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az biztos hogy aki Magyarországot választja, az nem a pénzért teszi, hanem lelki megfontolásból.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ez nem így van, sokan jönnek azért hogy a "zavarosban halásszanak".

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    GaborV:

Szemléletes példa, a NEMIERÕSZAK Németországban. Nem, hogy nem nõtt az erõszakok száma a "migráncsváltcság" óta
    Erre van hivatalos adat? Én próbáltam keresni, de nem találtam. Az utolsó adat 2011-bõl van, ami 2009-hez képest 200 esettel emelkedett. De a válság 2014-ben kezdõdött, szóval erre hivatalos adat (Wikipédián legalábbis) nem található.

Szóval csak az lenne a kérdésem, hogy hol találtál erre hivatalos adatokat, mert én nem találtam meg.

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "GaborV:
    Szemléletes példa, a NEMIERÕSZAK Németországban. Nem, hogy nem nõtt az erõszakok száma a "migráncsváltcság" óta"

Ezt most tényleg honnan veszed? Csak a világnézeti, politikai meggyõzõdésed mondarja veled?
    Vagy csak nagyon jó anyagot tolsz?
    Fel sem merül benned, hogy az adatokat meghamisították? Ideológiai okokból, az olyan emberek mint TE!
    Sok molesztálásos esetben már feljelentést sem tesznek a sértettek, mert félnek, és úgy sem történik semmi....
    Ébredj már fel jóember! A világ valójában nem olyan mint amilyennek TE látod, illetve látni szeretnéd!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Maradjon a baráti hangnem, ha kérhetem.

Azért kérdeztem Gábor-t, hogy honnan van az információja, hogy hol találta. Az alapján lehet megvitatni a dolgot.

Ezt most találtam a hírek között. Nem Európa, de elgondolkodtató eset.

Egy illegális bevándorló férfit 19x !!! deportáltak, de huszadjára is átlépte az USA határát. És most megerõszakolt egy 13 éves lányt.

http://www.kansas.com/news/nation-wo...123768739.html

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Golyót neki, minden szívfájdalom nélkül! Ez egy parazita....

A topic keresõszavai: