0

Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
ez csak egy pelda volt.
mondok egy masikat nehogy azt hidd engem csak az oldokles erdekel
ugye emlitettem a fem megmunkalast is. itt a pelda, ekes foldmuveles.
,,Így van!...Az Afrikaiak nem akartak Európától,Amerikától semmit...sem az Indiaiak,sem a távol-keletiek,sem senki...mindenki gyönyörûen elvolt a saját kis helyén...míg az összeférhetetlen,kapzsi nyugat oda nem tolta a pofáját és vitt tüzes vizet+üveggyöngyöket a helyieknek...''
ez nem igaz mert az emberek jartak kereskedni, az azsiaiak is jottek eu-ba nem csak az europaiak mentek ide oda. es nem csak a nyugat volt am kapzsi. szerintad a helyiek nem oldokoltek egymast idonkent ugyanazokert az indokokert? azert ne nezd mar ennyire egyoldaluan a dolgokat. nem csak az europaiak voltak szemetek azokkal akiket kizsakmanyoltak. ok maguk is szemetkedtek egymassal! az afrikaiak a sajatjaikat adtak el rabszolganak az europaiaknak, az se volt am egy szep dolog toluk![]()
http://aludjazerdoben.blog.hu/ es a youtube csatornam https://www.youtube.com/channel/UCp0..._as=subscriber
...tehát mi az Ok?!
A valódi Ok,a globális összeomlásra és a ránk váró krízisre,a nyugati civilizáció elmúlt pár évszázados tevékenysége!A többi kisebb történés csupán az OKOZAT!
Sikerült a több kontinensnyi önellátó preppert tönkre tenni és elpusztítani a mentalitást és erõforrásokat!
Ebbõl adódig a végkövetkeztetés!
Mi a prepperkedés?
Túlélni a nyugati civilizációt!
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Megint Te személyeskedsz. Ne gondold hogy rajtad kívül mindenki zombi és hogy mindent jobban tudsz! Amíg ilyen 2 dimenziós "gonosz rabló nyugat és szegény kifosztott 3. világ" szinten gondolkozol, addig nagyon rossz úton jársz!
Objektíven érvelhetnék de több száz oldal anyagot nem fogok begépelni, hogy tételesen cáfoljam az összes neten keringõ ökörséget.
Thumbs Up |
Miért csak a nyugatot hibáztatod? A világon mindenütt átvették a nyugati találmányokat pl. japánok se hagyományosan gyártják az acélt hanem "nyugati" technológiával, amihez õk is hozzátették a saját tudásukat.
Egyébként miért gondolod hogy csak a nyugat gyarmatosított a muszlimok is ezt csinálták a keresztes háborúk elõtt vagy a mongolok se voltak egy üdvhadsereg.
Thumbs Up |
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Éééén???? Hozzád se szólok..te respektálsz engem állandóan valamivel...Megint Te személyeskedsz.
...mi van?..lesett valami?Ne gondold hogy rajtad kívül mindenki zombi és hogy mindent jobban tudsz!
..érvek?Amíg ilyen 2 dimenziós "gonosz rabló nyugat és szegény kifosztott 3. világ" szinten gondolkozol, addig nagyon rossz úton jársz!
...aha..most ,hogy ezt írod...hááát meggyõztél!Objektíven érvelhetnék de több száz oldal anyagot nem fogok begépelni, hogy tételesen cáfoljam az összes neten keringõ ökörséget.
Ja vágom...nem hagyományos,hanem átvett nyugati nem hagyományos,amihez hozzátették a nem hagyományos japán gyártást a nem hagyományos nyugati átvett japán hagyományos technológiát....A világon mindenütt átvették a nyugati találmányokat pl. japánok se hagyományosan gyártják az acélt hanem "nyugati" technológiával, amihez õk is hozzátették a saját tudásukat.
ja a mai bankrendszerért,a co2 kibocsátásért...a mongolok lovai a hibásak..sokat fingtak!Egyébként miért gondolod hogy csak a nyugat gyarmatosított a muszlimok is ezt csinálták a keresztes háborúk elõtt vagy a mongolok se voltak egy üdvhadsereg.![]()
Thumbs Up |
Tipikus kádári kisember vagy akin nem lehet segíteni. :-(
Thumbs Up |
Írtam a témával kapcsolatban csak nem fogod fel. Mindenki gyarmatosít csak más módszerekkel pl. muszlimok a népességszaporulattal a középkorban is így volt és most ugyanaz a folyamat. A mongolokat azért írtam mert õk hozták létre a világ legnagyobb "gyarmat" rendszerét és a nyugattal ellentétben túl sokat nem tettek hozzá az emberiség fejlõdéséhez. Ehhez képest az angol gyarmatosítás adott is valamit a gyarmatosított társadalmaknak ha jobban belegondolsz?
Értem én hogy elégedetlen vagy az élethelyzeteddel de jobban gondold át hogy melyik rendszer jobb a mostani vagy amit a muszlimok/negrók építenek ki?