Oldala 40 of 46 ElsõElsõ ... 303839404142 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 391 to 400 of 451

Topic: Lábbeli (bakancs, cipõ, túracipõ, surranó és minden más)

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Atyesz Hozzászólás megtekintése
    Fekete surranó. Két csattos, hagyományos M65 minta. 13 éve hordom, általában munkába. Ott rugdosósom benne, meg lépcsõt járok. De hordtam motorozni, túrázni, diszkóba maszekolni, ahol szintén találkozott néhány foggal. Néha tiszta vízzel lemostam, és ha félévente egyszer úgy tartotta kedvem bekentem Kiwivel. Olyankor olyan, mint az új. És van belõle három. Amíg élek, kitart. Ja! Kipróbáltunk egy régit, NEM golyóálló.!
    Nekem is volt egy surranom, meg fatertol kunyeraltam el o meg leszereles utan hozta!
    Vagyis 1968-ban szerelt le es hozta haza a surranot en kb 15 evesen kaptam meg 1998-ba. Hordatm meg vagy 2 evet mire a talpa annyira elkopott, hogy hasznalhatatlan lett
    Sokat kibirt az biztos.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló FreeDoom Hozzászólás megtekintése
    Mit mutasson?
    Azt írtad hogy teszteled, akkor van ezzel valami célod?

Törölt_reg
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Azt írtad hogy teszteled, akkor van ezzel valami célod?
    Mint az összes felszerelési tárggyal..mit bír,meddig,milyen körülmények között,stb...

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló FreeDoom Hozzászólás megtekintése
    Mint az összes felszerelési tárggyal..mit bír,meddig,milyen körülmények között,stb...
    Szerinted ugyanannyit fog bírni az új bakid is? Ezt nem kötekedésként írom de jobb ha tudod a melós bakancsokat ott gyártják ahol a legolcsóbb, jellemzõen kimaradt anyagokból.
    Egyébként miért erõlteted ezt az olcsó cuccos dolgot ennyire?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Szerinted ugyanannyit fog bírni az új bakid is? Ezt nem kötekedésként írom de jobb ha tudod a melós bakancsokat ott gyártják ahol a legolcsóbb, jellemzõen kimaradt anyagokból.
    Egyébként miért erõlteted ezt az olcsó cuccos dolgot ennyire?
    En az acel betetes bakancsokat ugy alapbol nem szeretem de a minoseguk es a kenyelmuk is sokat javult az elmult evekben.
    Hogy milyen a valasztek otthon azt nem tudom. De itt angliaban eleg nagy a valasztek. Vannak az olcso sz@rok amiket nagy cegek osztogatnak az alkalmazottjaiknak. Aztan vannak mar munkas bakancsbol is premium kategoriasak. Kinezetre teljesen olyanok mint egy tura bakancs vagy utcai cipo, kenyelmesek is radasul es minosegi darabok. Viszont az aruk is magas.
    Vannak jo munkas bakancsok is nem csak a gagyik.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egyet tudok érteni veled az acélbetétest én sem szeretem. Viszont a kevlár betétes biztonsági bakik jók és nem nehezek. Itthon még csak most kezdenek elterjedni a prémium munkavédelmi ruhák és elég drágák sajnos.
    Azt nem értem hogy a katonai surciknál miért nem használnak kevlár betétet ha valaki akkor a katonák bele tudnak lépni csúnya dolgokba?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    en meg errol a kevlaros dologrol nem hallotam meg eddig. az biztos, hogy kenyelmesebb mint egy merev vasdarab a cipoben.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    en meg errol a kevlaros dologrol nem hallotam meg eddig. az biztos, hogy kenyelmesebb mint egy merev vasdarab a cipoben.
    Tapasztalatom szerint a kompozit se kényelmesebb, mint a fém, csak sokkal könnyebb. Talán kicsit formatervezettebb cipõkbe rakják, azért tûnik kényelmesebbnek. Mondjuk én csak egy olasz gyártó kompozitos munkavédelmi cipõit használtam, így nem nagy súlyt nyom a véleményem.

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    Tapasztalatom szerint a kompozit se kényelmesebb, mint a fém, csak sokkal könnyebb. Talán kicsit formatervezettebb cipõkbe rakják, azért tûnik kényelmesebbnek. Mondjuk én csak egy olasz gyártó kompozitos munkavédelmi cipõit használtam, így nem nagy súlyt nyom a véleményem.
    Az en velemenyemnel mindenkepp tobbet er a tied
    Kevlart eddig csak mellenykent hordtam, az eleg is volt. Cipoben meg nem volt hozza szerencsem.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tapasztalatod szerint mi nyújt hasonló védelmet mint a melós baki de kényelmesebb?

A topic keresõszavai: