0

Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Elméletileg gugli-fiókhoz van kötve a dolog, de nem 100%-ban vagyok biztos benne, mert még sosem próbáltam. A fizetõs dolgokat (már ha nincs belõle ingyenes alternatíva), torrentovics bácsitól szoktam kikölcsönözni.
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Nem irreálisan drágák ezek a programok, inkább megveszem támogatva a fejlesztõt és esetleg vírusos tört verzióval sem kell szórakozni.
Csak nem szeretném többször megvenni ugyanazt.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Átmásoltam egy másik telefonra egyik pénzes programot, rögtön licensz hibát írt.
(A google fiókot nem akartam átállítani, majd egy olyan eszközön amit nem hazsnálnak)
Más:
Szeretnék anyukámnak valami táblagépet csak frászbúkra, a rokonok miatt.
Mit tudnátok ajánlani ami olcsó és elbír a feladattal?
Van egy, de tetû lassú, sokszor fél perc mire reagál egy érintésre, az kuka lesz.
Thumbs Up |
Nekünk egy overmax basictab volt, igaz, az kicsi, 7 colos csak. Húgom a mai napig használja. A nagyobb kijelzõsökrõl is jókat hallottam. Az ipad meg a galaxytab viszont felejtõs, eddig senkivel nem találkoztam, aki nem bánta meg a megvételét.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
http://www.emag.hu/lenovo-ideapad-a7...f977d11b3ace42
5 éves gyermekem fél éve majdnem minden nap nyúzza és megy. Hetente egyszer újraindítom, amúgy ki sincs kapcsolva...
Thumbs Up |
Köszönöm.
Thumbs Up |
Újabb kérdés:
Autóba fedélzeti kamerának tudok használni telefont? Van hozzá egyszerûen és jól mûködõ alkalmazás?
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Gondoltam haladok a korral és beruházok egy okostelefonra. Vettem is egy Amazon fire phone-t. Remekül mûködik, a 3D kijelzõ meg nagyon tuti. Egy a baj. Az hogy a forgalmazó(k) valahogy elmulasztották megemlíteni, hogy nincs magyar menüje. Betûkészlet pedig van....
Tudtok esetleg valami megoldást?
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Thumbs Up |
Strapatelefon téma
Szóval régen használtam nyomógombos cat25-öt.
Dupla kártya, ütésálló, stb. Teljesen jó melóstelefon, csak kb. havi egyszer be kellett raknom a csap alá, és kefével kimosni a mikrofonját, mert a por miatt nem hallott, akit hívtam.
Aztán ilyen-olyan okok miatt lecseréltem okosra.
Mivel a feltételek adottak voltak (ne kelljen zsebben hordanom a töltõt, bírja a strapát, és legyen kétkártyás, a keret erejéig (50k huf) kerestem telefont, és ezt találtam:
https://www.arukereso.hu/mobiltelefo...00-p254849045/
Most látom, már nem forgalmazzák, én 3 éve használom amúgy.
Kibírja a port, mocskot, párát, vizet (medencében fürdést biztosan, tengerben nem búvárkodtam vele), kézbõl leesést (kb. 1 m). Az aksija 2-3 napot bír, ha nagyon használom, ha csak úgy elvan, akkor 5 nap simán.
Mivel nem gondoltam rá, hogy lecserélem, nem is ismerem az alternatívákat, de ezt a modellt igen jól összerakták anno
Ha valahonnan zsebbe ugrik 50k a közeljövõben, akkor cserélek majd valamire, és írok arról is tapasztalatokat. Remélhetõleg nem három év múlva![]()