Oldala 82 of 177 ElsõElsõ ... 3272808182838492132 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 811 to 820 of 1768

Topic: Tulelo blogja

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 130
    Given: 259

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Akkor az is rosszul járna, aki tényleg csak megfordulni jön. Vagy ha mondjuk átjön a szomszéd, mert olyan is volt már. A gond, hogy az asszony elkezdett most aggódni és mondja hogy nem akar már boltba menni, mert tart az öregembertõl. Ez azt jelenti hogy innentõl mindig nekem kell majd bevásárolni is. Megvan az öreg neve. Megtaláltuk hogy hány éves és hogy hol lakik. A telefonszámnak is utánajártunk. A telefonszám tulajdonosa nem is itt él, hanem vagy 300 km-re. Asszony azt mondja hogy lehet szólni kéne a sheriffnek és megkérdezni hogy tud-e valamit az öregrõl. Lehet hogy igaza van. Ártani nem árthat.
    Ez egy jó ötlet a párodtól!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Hiába fizetjük a szemételvitelt, nem viszik el. Minden héten rájuk kell szólni hogy ugyan jöjjenek már el érte. Az elõbb is néztem. Ideállt a kukás a ház elé, kiszállt a kocsiból, körülnézett, aztán visszaült a kukásautóba és elhajtott. A szemetet nem vitte el. Nem mondhatják hogy túl sok a szemét, mert ezen a héten egy fél zsáknyi volt. (4 zsáknyi a megengedett.) Ráadásul körülnéztem kint, a házunk elõtt az árokba hányva szemét. 2 tejes doboz, 2 rothadó gumi focilabda, dobozos üdítõ. Úgy kellett az összes szemetet kihalászni a vizesárokból.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt mondják hogy tartozunk 80 dollárral 4 hónapért. 4 hónapig ki se tettünk szemetet és ide se jött a szemeteskocsi. Miért van az, hogy a cégek szolgáltatás nélkül is elvárják hogy fizessenek nekik az emberek? Ráadásul ha van szemetünk és fizetünk, akkor se viszik el? Fel lettek hívva, mondták hogy utánanéznek és visszahívnak minket. Nem hívtak. Kukás se jött vissza a szemétért.

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 130
    Given: 259

0 Not allowed!
    Ismerõd helyzet. Mi is a térkép szélére költöztünk, azóta tapasztaltak vagyunk e téren. Postást is úgy kell fogni, aztán idomítás után már mûködnek a dolgok. A szemeteskocsi is egyszer szó nélkül eltûnt 3 hónapra, mondván, hogy nem tudja megközelíteni a helyet. Máskor az volt a probléma, hogy õk csak 1db 240l kukát visznek el, 2 120 litereset már nem Persze közben fizetni kellett.
    Remélem, mihamarabb megoldódik a helyzet. Nem túl kellemes, ha a szemetet újra össze kell szedned, mert szétszórta egy állat

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A múltkor kicsipkedték a varjak a zsákot. Nem nagyon, de azért lett lyuk az oldalán.

Nem hagyjuk annyiban, majd kiderül mi lesz. Legrosszabb esetben elküldöm õket a francba és én viszem be a zsákot a telephelyükre. Neg még inkább szétválogatom, havi 1 zsák szemét helyett lesz 4 havonta 1, vagy 6 havonta 1. A papírt elégetem, a fémet leadom és annyi. A szemetes cégnek meg lesz 60 dollár helyett 6 dollárja. Arra ne számítsanak hogy nem teljesített szolgáltatásért fizessek. A múltkor nagyot balhéztam a házbiztosítósokkal is. A végén visszamenõleg sikerült visszamondatni. A harc, legyen harc. Mikor igazam van, akkor nem szoktam feladni a dolgot. Már csak elvbõl sem.

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    A múltkor kicsipkedték a varjak a zsákot. Nem nagyon, de azért lett lyuk az oldalán.

Nem hagyjuk annyiban, majd kiderül mi lesz. Legrosszabb esetben elküldöm õket a francba és én viszem be a zsákot a telephelyükre. Neg még inkább szétválogatom, havi 1 zsák szemét helyett lesz 4 havonta 1, vagy 6 havonta 1. A papírt elégetem, a fémet leadom és annyi. A szemetes cégnek meg lesz 60 dollár helyett 6 dollárja. Arra ne számítsanak hogy nem teljesített szolgáltatásért fizessek. A múltkor nagyot balhéztam a házbiztosítósokkal is. A végén visszamenõleg sikerült visszamondatni. A harc, legyen harc. Mikor igazam van, akkor nem szoktam feladni a dolgot. Már csak elvbõl sem.
    Van soretesed nem?
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Megint idejött. Elõször 11:30 körül, mikor aludtunk. Nagyon lelassított a ház elõtt. Meg 2:14 -kor is idejött. Üzenetet hagyott az asszonynak hogy hívja fel. 6 percen át tökölt itt a ház elõtt. Most néztem vissza a felvételt róla.
    Ezt ugy hivjak zaklatas. Menjetek be a seriffi hivatalba es tegyetek bejelentest irasban. vigyed pendriven a videot es az ott hagyott uzenetet. Jol johet meg, hogy nyoma van. Kerjetek meg seriffet, hogy beszeljen vele, mert az asszony fel, te meg szeretned elkerulni a tragikus felreerteseket.
    Last edited by aksurv; 03-28-2017 at 12:11 PM.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tegnapi próbálkozások.

Állami adóhivatalt próbáltuk hívni telefonon. Nem lehet. Csak robot van, ami szerint én nem is létezem.

Aztán próbáltuk hívni az országos adóhivatalt is. Nem lehet. A robot ott se enged továbblépni.

Élõ személy nincs, nem lehet emberrel beszélni, csak gombokat nyomogatni. Emailezni nem lehet. A telefonon kívül kizárólag még a postai levél lehetséges.

Az egyiket azért hívnánk, mert egy kifizetett dolgot akarnak rajtam másodszor is behajtani.

A másik meg tartozik egy vagyonnal és jó lenne ha kifizetnék, mert már vagy 10 hónapja lógnak vele.

Persze így nehéz ügy lesz, ha el se lehet õket érni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

0 Not allowed!
    Tegnapi próbálkozások.

Állami adóhivatalt próbáltuk hívni telefonon. Nem lehet. Csak robot van, ami szerint én nem is létezem.

Aztán próbáltuk hívni az országos adóhivatalt is. Nem lehet. A robot ott se enged továbblépni.

Élõ személy nincs, nem lehet emberrel beszélni, csak gombokat nyomogatni. Emailezni nem lehet. A telefonon kívül kizárólag még a postai levél lehetséges.

Az egyiket azért hívnánk, mert egy kifizetett dolgot akarnak rajtam másodszor is behajtani.

A másik meg tartozik egy vagyonnal és jó lenne ha kifizetnék, mert már vagy 10 hónapja lógnak vele.

Persze így nehéz ügy lesz, ha el se lehet õket érni.
    Gyanus vagy te nekem , hogy mégiscsak Magyarországon élsz , mert itt is így mûködik ....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az adóhülyeségek úgy tûnik hogy megegyeznek.

Az érdekes, hogy eddig nem volt gond. Most meg egyszerre szakadt a nyakunkba az egész. A kettõ mellett az ingatlanadósokkal is van bajunk. Mindegyik kiakaszt minket.

És persze a múltkori harc a biztosítósokkal. Az se volt egyszerû. Azt leírtam hogy hogy ment?