Oldala 15 of 16 ElsõElsõ ... 513141516 UtolsóUtolsó
Eredmény 141 to 150 of 152

Topic: Mutasd mit vettél! (Nem prepper/túlélõ dolgok)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Ez inkább beállítás kérdése, nem? Nekem is monti van, nem szokott fájni a nyakam. A következõ bringám is az lesz szerintem.

Másrészrõl ez a bringás hibája is, mert rossz szokásai vannak.
    Ez olyasmi, mint a csikk eldobása a dohányosoknál. Ugyanis nem a dohányos dobja el a csikket, hanem az a dohányos, aki szemetel.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vasember Hozzászólás megtekintése
    Szerintem egy országúti sokkal macerásabb!
    Én is haragszom ezekre. Gondolom a kisujjnyi vastag kereket féltik azért teker a többség ezekkel a sáv közepén forgalmas fõúton is.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,073
    Given: 1,097

0 Not allowed!
    Sokan túlságosan megemelik az ülést és úgy persze hogy nem tudnak rendesen rajta ülni. Az enyém majdnem teljesen le van engedve.

Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 105
    Given: 94

0 Not allowed!
    Hát csak hogy legyen hozzászólásom, a "nemprepper" témába gondolom belefér. Mivel két éve eladtam az utolsó gitáromat ami egy epiphone special ii volt, vettem egy hasonlót most. Egy Vintage V100-ról van szó, és a borsos (ahhoz képest, hogy nem vagyok valami jó gitáros gondolkodtam erõsen a 66e forinton) ár ellenére nagyon megérte szerintem, testes és kellemes hangja van. Erõsen ajánlott kategória, abszolút inspirált rá, hogy többet gyakoroljak mostanában.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up
    Received: 7
    Given: 0

0 Not allowed!
    Engem csak az zavart, hogy kijelentetted baromállat meg hülye vagyok. Bár ezek alapján a városi bringások kilencven százaléka az, beleértve az összes futárt.
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Vettem egy samsung tabot (SM-T560). Elégedett vagyok vele. Gyors, szép kép és kedvezõ ár. Raktam rá vagy 30 ebook-ot. Jó, hogy kéznél vannak a szakirodalmaim.
    Last edited by Alpha; 07-29-2017 at 07:30 PM.

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!

Tegnap sok pénzt költöttem...

Bementem a TESCO-ba. Ez lett belõle 650 HUF-ért:
    20170826_112005.jpg
    Aztán jött a lomis piac. Ezek már tényleg az én játékaim:
    20170826_112126.jpg20170826_112148.jpg20170826_112404.jpg
    FTM katonai zseblámpa és egy nem mûködõ fûthetõ harcjármûjármû óra.

Ha valaki valamit tud ez utóbbi dolgokról, kérem ossza meg velem! THX!

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    Megtörtént eset. szûk bringaút Dunakeszi és a luk közt Kápmegyerig, egyik oldalt kerítés másik meg vascsövek, lehet ismered.
    Sötét, szembe a gyerek lehajtott fejjel középen, világítását látom, de azt nem, hogy hol megy, jön mikor mellém kéne érjen, látom, hogy nekem fog jönni, ez kb 2 mp, befeszítek, vállra veszem a gyereket átrepül a fejem felett a bringája felette, esek , kelek, kérdem jól van, feje szétment, vérzik, kába, kérdem nem láttad a lámpám? azt mondja elfáradt a nyaka, és egy PILLANATRA LEHAJTOTTA A FEJÉT.
    Csak egy pillanatra!
    Baromállat hegyikerékpár kormánnyal a városban!!!
    És még ezernyi hülye, mert menõ!
    Szóval veszélyes, kényelmetlen, és aki hegyikerékpárt használ a városban, az egy idióta, talán kivéve, ha hegyen szokott tépni, versenyezni, menni, és csak felpattan a közértig.
    A hab a tortán: Kilépek az útra, integetek az autóknak, hogy álljon meg valaki, de senki, kilépek jobban, ugrásra készen, de erõteljesen leszorítva az autókat, kb a 20. már nem tud kikerülni, megáll, szólok, hogy baleset történt, azt mondja a szukaringyó, hogy nem érdekli megy tovább, erre mondom neki, panaszt teszek a sündörségen, ha továbbmegy, elsõsegély elmulasztása miatt, kelletlenül kiszáll, és odaadja a drága elsõsegély dobozt, ellátom a bringást, és visszaadom, neki, fel sem ajánlja, hogy elviszi a srácot a 10 percre lévõ ügyeletre. Értitek! Kb a 20. autó állt meg, pedig látták a szanaszét heverõ bringákat meg a srácot a földön feküdve.
    csak most vettem eszre ezt a komentet.
    kosz, hogy csak igy le idiotazol meg barom allatnak hivsz. mert egy olyan bringam van amit utcai hasznaltra terveztek!

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 61
    Given: 77

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    csak most vettem eszre ezt a komentet.
    kosz, hogy csak igy le idiotazol meg barom allatnak hivsz. mert egy olyan bringam van amit utcai hasznaltra terveztek!
    Te jöttél nekem Dunakeszin?
    Ha igen, Remélem hamar begyógyult a fejsebed, nagyon csúnyán szétnyílt, de bízom benne, hogy igen, mert jól elláttam az autós ládájában volt minden, csak a sebet összehúzni nem tudtam.

Szerintem ha egy eszköz helytelen használata miatt valaki megsérül akkor finom voltam, ha a te bringád utcai használatra van tervezve akkor nem rád vonatkozik, miért veszed fel?

Mivel felvetted érzel valami igazságot az írásomban, de kikéred magadnak a hangnemet.
    Nekem sokáig fájt a lábam az eset miatt, ezért hiába kéred, kérlek vizsgáld felül elfogulatlanul az írásomat, a bringádat, és tégy a belátásod szerint.
    Ha a bringád megfelelõ, nem szokott a nyakad fájni, legyints egyet, és éld az életed, a mocskos szájú fórumozó nem nekem írta.
    Ha a bringázás közben hosszabb utakon szokott fájni a nyakad akkor meg nem értem csak belekötöttél két szóba a tehetetlenséged miatt, mert nem áll módodban, vagy nem akarod lecserélni a bringádat.

Mindenesetre a tanulság a következõ:
    Veszek bringát, akkor átgondolom, ha már van bringám és fennáll a jelen helyzetben vázolt dolog, jobban figyelek rá, mert egy mocskosszájú fórumozó pórul járt miatta.
    A hangsúly nem a csúnya szavakon van. Írom mindezt abban a reményben, hogy az általános IQ valahol 100 felett van, + egy kis paraszti logika, és Magyar rafináltsággal rendelkeznek a kedves fórumozók, különben hiába.
    És pont.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 61
    Given: 77

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vasember Hozzászólás megtekintése
    Engem csak az zavart, hogy kijelentetted baromállat meg hülye vagyok. Bár ezek alapján a városi bringások kilencven százaléka az, beleértve az összes futárt.
    forestwalker nek írt válaszom neked is szól, meg az összes városi bringások kilencven százalékának, beleértve az összes futárt.