Oldala 96 of 177 ElsõElsõ ... 46869495969798106146 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 951 to 960 of 1768

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Újabb fejlemények, most hívtak a rendõrök.

Bár régebben az öreg járt erre mindig, úgy tûnik hogy az éjszakai húgydobáló, postaládarongáló az valaki más, ugyanis az öreg eladta az autóit és már nincs neki kocsija.

Hogy ki csinálja az éjszakai dolgokat, az most totál rejtély, ugyanis nincsenek ellenségeink, nincsenek ismerõseink, nincsenek barátaink. Van egy rendes szomszédunk, meg volt az mentálisan beteg öreg akinek tudtuk a nevét, de amúgy senki másról nem tudunk.

A telefonban azt mondták hogy szerezzük meg a kocsi rendszámát és akkor majd tudnak intézkedni. De nem tudom hogy hogy, ha éjszaka jár ide és a kamera már majdnem az úton van, mégsem tud látható felvételt készíteni róla.

Az biztos hogy EGYSZER majd valahogy sikerül elkapnom, csak még nem tudom hogy mikor. Résen leszek és ennyi. Addig állítgatom a kamerát, amíg valamit sikerül majd látni a rendszámból. Más lehetõség nem nagyon van, és bármi is a helyzet én törvényesen járok el, az erõszak és hasonlók, mind kizárt lehetõségek. Az nálam nem játszik.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Szerezz egy sötétben jobban látó kamerát!
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Gondoltam rá, egyelõre állítgatok a fényérzékelésen, kicsit kijjebb is vittem az úthoz közelebbre.

Talán az lenne a megoldás ha az éjszakait le lehetne kapcsolni, mert a kocsikon a hátsó lámpa úgyis megvilágítja a rendszámot, de úgy tûnik hogy nem lehet ezeken a kamerákon kikapcsolni az infrát.

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ebbõl azt szûröm le, hogy az elmebeteg gyökérség nem ismer országhatárokat...
    Az emberek mindenhol egyformák, ha a kreténségrõl van szó!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Így van. Mindenütt vannak ilyenek.

Azt hiszem hogy este beállítom a kézi kamerámat az ablaktól néhány méterre, kicsit rázoomolok az útra és meglátjuk hogy képes-e a rendszámot felvenni. Ha igen, akkor a probléma megoldódik. Ha nem, akkor más megoldás után kell néznem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Itt tartunk. De úgyis elkapom, és ha meglesz a rendszáma, akkor majd a rendõrök látogatják meg.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 55
    Given: 56

0 Not allowed!
    Nem ide tartozik, de egy pet-flakon darálóban dolgozom, Én el tudok menni a közelbõl, ha bekerül egy ilyen a darálóba, de a válogató csajok nem. Szóval fiúk, ha belepisáltok egy flakonba az ne a szelektívbe kerüljön! Ja és állítsátok be a városi autólámpátokat! Esõben, sötétben a bukóban nem látok ha felvilágít!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Tényleg, a rendõrnek mutattuk a flakont, erre kérdi, hogy "Honnan tudja hogy vizelet van benne?", erre mondtam hogy "Mert nagyon úgy néz ki. De én nem nyitottam ki hogy megszagoljam". Erre nem mondott semmit, de az a lényeg hogy õ se nyitotta ki hogy megszagolja. Belátta hogy ha nagyon úgy néz ki mint a pisa, akkor az pisa és nem kell róla duplán meggyõzõdni.

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Így van. Mindenütt vannak ilyenek.

Azt hiszem hogy este beállítom a kézi kamerámat az ablaktól néhány méterre, kicsit rázoomolok az útra és meglátjuk hogy képes-e a rendszámot felvenni. Ha igen, akkor a probléma megoldódik. Ha nem, akkor más megoldás után kell néznem.
    Az útra tedd jobb szélre rejtve hogy hátulról vegye ráadásul, akkor rendszámmal látszik, hogy õ dob. Az elhaladó normális autósokkal meg bebírod állítani, hogy jól vegyen. Ha le akarod lassítani, tegyél ki egy élethû plüsst az útra mintha gázolt állat lenne. Nem tud egyszerre dobni és kerülni, lassítani fog.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az kizárt, 350 dolláros kamerát nem teszek ki az út szélére. Az biztos hogy felvétel lenne, de az is hogy az elsõ kocsi megállna és szépen elvinné a kamerát. Van egy vas-állvány, arra tettem egy flakont, amibe belerakom a kamerát. Közepes zoommal, és majd meglátom hogy tud-e rendes felvételt csinálni, vagy homályos lesz. De még így is tartok attól hogy valaki bejön érte a portára, nagyon el kell rejtenem.

Nem tehetek semmit az útra, az közúti veszélyeztetés, meg azt se tudom hogy mikor jön. A felvételek alapján a keddet, a szerdát és a pénteket szereti, szóval ezeken a napokon fogom kitenni a kamerámat, a többi napon marad a 3 biztonsági kamera. A harmadikat jobban be kellene állítanom, mert kijjebb húztam az út felé, viszont túlságosan a földet veszi. Valamit alá kell még tennem.

Az asszony olyanokat mondott hogy várjunk a bokorban és ugorjunk elõ mikor idejön. Oké, de mikor jön? Most töltsünk minden éjszakát 10-tõl 4-ig egy bokorban? És mi van ha nem is jön? Szóval az sem megoldás.

Elég sok erõszakos javaslatot is kaptam, még a másik helyzetnél a videó alatt, de arról kiderült hogy az öregember tényleg csak beteg, a rendõr szerint "azt se tudja már hogy mit csinál". Dementia, nem tudom valami szenilitás, agyérelmeszesedés, vagy valami hasonló. Szóval úgy néz ki hogy a segítségkérése se volt kamu, mert tényleg elvesztette az autóját és tulajdonképpen sajnáljuk is. Ugyanakkor a viselkedése teljesen nem volt normális, idejárt a házhoz állandóan és emiatt aggódtunk.

Az éjszakai viszont biztos nem egy beteg öregember, meg ez nem csak furán viselkedik hanem valami komoly szemétláda lehet, hogy rongál és mocskot dobál a házunk elõtt.