Oldala 148 of 184 ElsõElsõ ... 4898138146147148149150158 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,471 to 1,480 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    "Lövöldözés történt vasárnapra virradóra egy szórakozóhelyen a németországi Konstanzban, egy ember meghalt, hárman megsebesültek.

A rendõrségi szóvivõ az N-TV-nek azt nyilatkozta, hogy a fegyveres iraki állampolgár, de nem menedékkérõ - írja a BBC, és ez az apró információ az MTI figyelmét véletlenül elkerülte. A lövöldözés után elhagyta a helyszínt, és nem sokkal késõbb rendõrök tûzpárbajban életveszélyesen megsebesítettek. A kórházban belehalt sebesüléseibe. Eltalált egy rendõrt, õ nincs életveszélyben."
    (MTI)

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    A Magyarországon élõ cigányság több évszázados múltra tekinthet vissza, mégsem sikerült tökéletesen e népcsoport integrációja. Más kultúra, stb, de ez még mindig sokkal közelebb áll a keresztény kultúrához, mint a migránsok által hozott kultúra. Más népcsoportoknál, mint pl. a sváboknál, szlovákoknál és más szlávoknál, hollandoknál, németeknél az említett magyarországi integráció nem okozott problémát. De ne vegyük már egy lapra velük a topik alanyaként említett migránsokat, akik úgy gondolják, az általuk meghódított európai terület már az övék is, a keresztény kultúra pedig egyenesen üldözendõ.
    Igenis elõre kell inni a medve bõrére! Késõbb már nem biztos, hogy lesz rá lehetõség.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek
    Ebbe beletartoznak õk is, meg mindenki aki illegális vagy legális bevándorló, illetve menekült.

Én is beletartozom a legális bevándorló csoportba, csak én se sharia törvényt nem akarok, se városközpontban csirkéket lefejezni és az utcán végezni a dolgom.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ebbe beletartoznak õk is, meg mindenki aki illegális vagy legális bevándorló, illetve menekült.

Én is beletartozom a legális bevándorló csoportba, csak én se sharia törvényt nem akarok, se városközpontban csirkéket lefejezni és az utcán végezni a dolgom.
    Gondolom, te nyilván azért mentél oda, mert számodra elfogadható volt az a kultúra, ahová mentél és nem az a küldetés vezérelt, hogy azt gyökerestõl ignoráld, vagy felülûbereld.
    Igenis elõre kell inni a medve bõrére! Késõbb már nem biztos, hogy lesz rá lehetõség.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én azért jöttem hogy gyakoroljam és megvédjem. És azt is teszem, azóta hogy leszállt velem a repülõ.

Ahogy a latin közmondás is mondja: "Ha Rómában vagy, tégy úgy, ahogy a rómaiak."

Törölt_reg
    Guest

0 Not allowed!
    Úgy tûnik Szlovákia megtört!
    http://24.hu/kulfold/2017/07/31/hatv...-be-szlovakia/
    ..várható volt,hogy felbomlik a paktum és mindenki menti a saját irháját...ahogy ez szétesett,szétesik az Unio is és megnyílik az út(teljes egészében)a megszálló hadsereg elõtt...idõ kérdése és nyakunkon a polgárháború..(5 éven belül)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Polgárháború biztosan nem, ha arra gondolsz hogy majd az illegális bevándorlók megindulnak újra és ellepik az országot.

Itt a definíció: "A polgárháború háború egyazon kultúrához, társadalomhoz vagy nemzethez tartozó csoportok, pártok között."

A kultúra, a társadalom és a nemzet nem ugyanaz. De most hogy elgondolkodom rajta, nem is tudom hogy hogy lehetne nevezni azt amire gondolsz. (Igaz nem is hiszem hogy történne olyan dolog, fõleg nem 5 éven belül, mivel a franciákat ellepték, az angolokat is, és õk sincsenek még semmilyen polgárháborús helyzetben, de az õslakosaik még csak nem is tüntetnek, békésen sem. Aki meg Interneten megírja hogy nem tetszik neki a helyzet, akkor azt elviszik a rendõrök. Szóval ha náluk ez a helyzet, akkor Magyarországon még annyira se lesz semmi mint ott.)

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Fico csak taktikázik, elég ravasz az is hozzá.
    A polgárháború, ill. "migránsháború" eléggé másképp zajlana le Angliában, és pl. Magyarországon.
    Az Angol emberek agyát már évtizedek óta (2-3generáció óta) mossák a multikultival. Itt Magyarországon egészen más a helyzet.
    Nálunk olyan szintû az elutasítás (szerencsére) hogy sokkal hamarabb lennének pogromok mint ott! Feltéve hogy a hatalom nem üldözi tûzzel-vassal a hazafiakat.
    Ha elözönlik az országot, de a hatalom félrenéz, itt sok gödör lesz mindenfelé az országban.
    Pl.: Megindul Ibrahim az áttört határkerítésen át, de valahogy eltûnik az ország belsejében.....
    Egész évben lesz rájuk kilövési engedély, folyamatos a vadászszezon!

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 202
    Given: 236

0 Not allowed!
    The purge - hungarian edition
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Lehet hogy én vagyok egy kicsit elõítéletes, de szerintem ezek között az illegális bevándorlók között nem sok diplomás szakember van.

És hol vannak a nõk és a gyerekek?

A topic keresõszavai: