Oldala 98 of 177 ElsõElsõ ... 488896979899100108148 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 971 to 980 of 1767

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 957

0 Not allowed!
    Az egyik hogy azért lecsuknának. A másik hogy nem tudni hogy mikor jön erre én meg nem ülnék ki minden éjjel 6 órára. Meg ha meglát, elhajt, gyalog meg nem érek utol egy kocsit. Nagyjából ez a három dolog elég is hogy ne gondoljak erre. A kamerát kirakom, aztán majd talán sikerül elkapni a rendszámot. Ha bejönne egyszer, az úgy már más kérdés, de szerintem sose fog, hanem marad annál amit csinál. Tegnapelõtt és tegnap éjjel vártam, de nem jött, pedig kint volt a kamera. Annyira most nem törõdök vele, kiteszem a kamerát éjjelente aztán mindegy. A rendõrség tudja hogy helyzet van, úgyhogy nem aggódom igazán.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    El is felejtettem egy sztorit.

A múltkor bementünk a városba, 2 biciklivel tekertünk, nem volt semmi gond. Elérünk keresztezõdéshez, elsõbbségünk van. Nõ megáll kocsival. Helyes. Áll egy helyben, mint mondom elsõbbségünk van. Megyek elõre, erre a nõ megindul, anélkül hogy szétnézne, majdnem eltaposott, alig bírtam megállni. A nõ teljesen nem figyelt, tehát ha tõle függött volna akkor lehet hogy halott vagyok.

Volt egy másik is.

Másik alkalommal mentünk be, 2 hónapja, akkor szintén nõi sofõr, megáll egy behajtón. Asszony tekerne, elsõbbségünk van. Erre mit csinál a nõ? Kihajt. De úgy, hogy nekimegy az asszony biciklijének! Nem csak hozzáért, hanem koppant is, megütötte a kerekét, csapódott a kormány és majdnem elesett. És mit csinál a nõ? Észreveszi, de továbbhajt.

Mindegy mi a kresz, mik a szabályok, mert a legfontosabb szabály az, hogy aki a gyengébb jármûvel van, az jobb ha elengedi a többit, mert a többi nem figyel, és ha a többi hibázik akkor mindegy hogy ki sértette a szabályt, mert a lényeg hogy abból sérülés lesz, vagy még rosszabb.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Már tudom hogy miért állt meg az út mellett egy szürke kocsi a múltkor. Most odamentem megnézni, rakás szemét van odadobálva, festett deszkák meg ilyesmik. A rohadék egyszerûen bedobálta oda a szemetét és elhajtott.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megvizsgáltam a szemetet. Préselt gipszkarton lapok, törött ablaküveg és gumi. Úgy néz ki hogy építési törmelék, valószínûleg felújított egy szobát és a régi dolgokat kivágta a kocsiból az árokba. A mi árkunk, de inkább a szomszédé, szóval szóltam neki az elõbb, hogy mi a helyzet.

A kamerám felvette a kocsit, de persze a rendszámot azt nem. Kint voltam, a fazont láttam mikor elhajtott, fekete szakálla volt.

(Az miért van hogy egy 1080p-s HD kamera képe úgy néz ki mintha 240p lenne? Nappal 6 méterrõl nem tud felvenni rendszámot.)

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Most hozta a szomszéd. Agyalhatok hogy mit adjak neki cserébe.

1 nagy káposzta, 1 tök, krumpli, paradicsom, kukorica, uborka, hal, disznó, õz.

Senior Member Sergeant's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2016
    Lakhely
    Közép-, Kelet-és Nyugat-Orbanisztán
    Thumbs Up
    Received: 16
    Given: 3

0 Not allowed!
    Az nem cukkini?
    Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
    Hazámban minden utat ismerek.
    (Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Sergeant Hozzászólás megtekintése
    Az nem cukkini?
    Szerintem az, de cukkini is valami tök féle.

Most nézem Wiki-n.

"Cukkini - Beltartalmi értéke a többi spárgatökhöz hasonló (mivel ezek közé tartozik). Színe a sötétzöldtõl a csíkozott szürkészöldig sokféle lehet. Rendszerint 20–25 cm-es korban, tehát egészen zsengén szedik, mert ilyenkor a legjobb az íze. Felhasználható fõzeléknek, rántva, de levesnek és savanyítva is."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Itt a szemetelõ, meg a gyanús kék kocsi.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Kellene még egy kamera (pl. vadkamera) az útszéli fára, vagy bozótba, hogy jól lásd az arcát is.
    Igenis elõre kell inni a medve bõrére! Késõbb már nem biztos, hogy lesz rá lehetõség.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom, de azt se értem hogy ha full HD 1080p, felbontású, akkor miért úgy néz ki a felvétel mintha 240p lenne. Próbálgattam a beállításokat, de nem sikerült javítani a képminõségen. A múltkor leparkolt ide egy eltévedt autó, nagyon lassan ment, pont vette a kamera a rendszámot, nappal is volt, de mégis olyan volt a felvétel hogy még azt se lehetett látni. Úgyhogy azt nem is várhatom hogy gyorsan mozgó autó rendszámáról sikerüljön felvételt készíteni. Éjszaka meg fõleg nem. Majd ki kell találnom valamit, mert az ablakba rakott "Magánterület" táblák nem túl hatásosak.