Oldala 99 of 177 ElsõElsõ ... 4989979899100101109149 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 981 to 990 of 1767

Topic: Tulelo blogja

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 202
    Given: 236

0 Not allowed!
    Nem tudom milyen beállítási lehetõségek vannak, de meg kellene próbálnod esetleg a frissítési frekit felemelni, akár felbontás csökkentése mellett is, ha van rá mód. Akkor több képet készít egy másodperc alatt, a mozgást szebben kell, hogy felvegye. Fedélzeti kamera nálam 720p/60Hz-re van állítva, országúton felvett videónál ha megállítom a képet akkor 90-es tempónál a 90-el szembejövõ rendszámát még le tudom olvasni jó látási viszonyok esetén.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 956

0 Not allowed!
    Hertz-et nem lehet rajta babrálni.

Jól elfáradtam, 9-kor leléptem, eltekertem a világ végére a Walmartba. Felpróbáltam néhány sisakot, vettem benzinkannát és egy új postaládát, ha már a másikat behorpasztották és összekarcolták. Hónom alatt hozhattam végig. Közben még a postára is bementem. Visszafelé meg kicsit kaptam esõt, de nagy mázlim volt mert a fekete dörgõ felhõk pont elkerültek, de nem sokkal. Ha pár kilométerrel délebbre jöttek volna a felhõk, akkor ronggyá áztam volna.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jövök haza az úton, de látom hogy megint itt járt a szemetelõ. Szegény szomszéd kapott tõle egy jó nagy adag építkezési törmeléket.

Senior Member Sergeant's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2016
    Lakhely
    Közép-, Kelet-és Nyugat-Orbanisztán
    Thumbs Up
    Received: 16
    Given: 3

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Szerintem az, de cukkini is valami tök féle.

Most nézem Wiki-n.

"Cukkini - Beltartalmi értéke a többi spárgatökhöz hasonló (mivel ezek közé tartozik). Színe a sötétzöldtõl a csíkozott szürkészöldig sokféle lehet. Rendszerint 20–25 cm-es korban, tehát egészen zsengén szedik, mert ilyenkor a legjobb az íze. Felhasználható fõzeléknek, rántva, de levesnek és savanyítva is."
    -Az nem cukkini?
    -Igen, szerintem is az.
    -Az nagyon jó. Sokat termeltem belõle. Darált hússal megtöltve kiváló.
    -Én is így terveztem.

Hát, valahogy így kellett volna a dialógusnak lefolynia. :-)
    Ne keress ellenséget ott, ahol nincs.
    Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
    Hazámban minden utat ismerek.
    (Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ellenséget? Nem értem. Semmi rosszat nem írtam, csak azt hogy a cukkini az valamilyen tök, aztán rákerestem és tényleg az. Ebbõl hogy jött ki az hogy ellenséges vagyok?

Én mindig így írok, lehet hogy néha félreérthetõ, de sosem sértésnek szánom. Lehet hogy azért álltam rá erre, mert angolul a rövid, tömör szöveget preferálom, mert úgy nehezebb nyelvtani hibát ejteni.
    Nem volt benne se szarkazmus, se más, szerintem félreértetted amit írtam. Elnézést ha rosszul fogalmaztam.

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    A cukkini (Cucurbita pepo var. giromontia) egy tagja a tökfélék (Cucurbitaceae) családjának. Csak úgy rendszertanilag... Jó étvágyat hozzá mindenkinek!

Én tócsnit (lapcsánkát) szoktam sütni belõle. Ha egy kis csípõs pörkölttel megtöltöm, akkor már csak bor kell mellé!

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 49
    Given: 52

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló fater.lajos Hozzászólás megtekintése
    A cukkini (Cucurbita pepo var. giromontia) egy tagja a tökfélék (Cucurbitaceae) családjának. Csak úgy rendszertanilag... Jó étvágyat hozzá mindenkinek!

Én tócsnit (lapcsánkát) szoktam sütni belõle. Ha egy kis csípõs pörkölttel megtöltöm, akkor már csak bor kell mellé!
    Izé teszel a krumlihoz, meg liszt tojás? Milyen arányban? Imádom a tócsnit! Hogy töltöd meg? sütés után? Izgatottan várom válaszod!

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 49
    Given: 52

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Hertz-et nem lehet rajta babrálni.

Jól elfáradtam, 9-kor leléptem, eltekertem a világ végére a Walmartba. Felpróbáltam néhány sisakot, vettem benzinkannát és egy új postaládát, ha már a másikat behorpasztották és összekarcolták. Hónom alatt hozhattam végig. Közben még a postára is bementem. Visszafelé meg kicsit kaptam esõt, de nagy mázlim volt mert a fekete dörgõ felhõk pont elkerültek, de nem sokkal. Ha pár kilométerrel délebbre jöttek volna a felhõk, akkor ronggyá áztam volna.
    Fesd át a póstaládát terepszínre, és csavarozz rá egy rohamsisakot. Hátha meg lesz a hatása. Multkor készítettem egy képet, mert fosztogatták a gyümölcsöst a havernál. Valami hasonló jellegût:
    https://static8.depositphotos.com/10...ive-poison.jpg
    Persze halálfejjel, feliratokkal engedélyszámokkal, csöpögõ méreggel, és megszûntek a lopások.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egy ideje nem volt balhé, szóval most nem aggódom.

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Rozsomák Hozzászólás megtekintése
    Izé teszel a krumlihoz, meg liszt tojás? Milyen arányban? Imádom a tócsnit! Hogy töltöd meg? sütés után? Izgatottan várom válaszod!
    Egy nagy cukkini hámozva vagy hámozatlanul legyalulva (AZ ÉN GYOMROM BÍRJA), egy tojás és liszt annyi, hogy csirízes legyen mint a krumpliból.
    Sütés után mint a túrós-palacsintát, úgy töltöm meg. Ha csinálsz hozzá egy kis majonézes tejfölt az a bónusz.
    Az elsõ ilyet egy túrán sütöttük, talált vaslemezen, lopott cukkinibõl madártojással. A haverok azóta is emlegetik!