Oldala 153 of 184 ElsõElsõ ... 53103143151152153154155163 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,521 to 1,530 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ma fogadj be ezret, mert nem olyan sok az...
    Azután eszükbe jut, a családegyesítés mert hogy-hogy nem mindegyiknek van otthon 4 felesége, feleségenként 4 gyerekkel akkor már +20.000
    De még szegény szüleik meg a feleségek szülei is ott senyvednek, tehát az +10.000
    Az az összesen 31.000 az eredeti 1.000 helyett.
    31.000 ingyenélõ, követelõdzõ, kezelhetetlen esetleges terrorista.
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Pontosan így van! Nem szabad beengedni egyet sem! Mert az precedenst teremt, és akkor jöhet a többi.
    Hallottátok, hogy a NATO tanulmány szerint 2020-ig 60 millió akar jönni! És az eddigiek még csak a bemelegítés volt.
    Amúgy ezt én eddig is tudtam, de hogy ez már a miniszterelnök szájából is elhangzik......!!!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    60 fõrõl nem tudom hol írtak Magyarországgal kapcsolatban, az viszont biztos hogy a legalsóbb szám is 1294, amit az EU belügyminiszterek egy tanácskozáson határoztak meg.

Wikin ez van forrásmegjelöléssel:

"Az EU belügyminisztereinek tanácsa 2015. szeptember 22-én minõsített többséggel elfogadta az Európai Bizottság által korábban elfogadott szövegezésû javaslatait, azaz 120 ezer migráns Görög- és Olaszországból más EU-tagországokba való áttelepítése mellett döntött egy rögzített keret alapján: Magyarországra eszerint 1294 fõ kerülne"

https://hu.wikipedia.org/wiki/2016-o...pszavaz%C3%A1s

https://en.wikipedia.org/wiki/Hungar...ferendum,_2016

Lehet hogy a szlovákok befogadtak 60-at, ugyanakkor õk is - és Magyarország is - fellebbezett.

"2016. január 15-én Magyarország és Szlovákia a belügyminiszteri tanácsi döntés miatt az Európai Bírósághoz fordult."

Szóval az 1294 az a legalsóbb hang és ahogy a többiek említették, ahhoz még családegyesítés is lesz. A németeknél már beindult. És ne felejtsük el, hogy ez egy 2 évvel ezelõtti adat, 2 év alatt hány érkezett még Európába ami majd "szétosztásra vár"? És vajon azok közül akik megcélozták a német, dán, svéd, francia segélyezési rendszert, azok közül hányan akarnának Magyarországon segélyt kapni? Fõleg ha minden családtagjuk és rokonuk nyugat-Európában van. Arról nem is beszélve hogy ha mind az lszlám ÁIIam miatt menekült el, akkor most nem hazafelé kellene indulniuk? Mert az lÁ lassan teljesen elveszíti az összes területét és visszatér a békesség az országok területére.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Németország 2,6 millió ukrajnaiból csak 150-et fogadott be.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "Egy nappal a 120 ezres kötelezõ kvóták lejárta után újabb kvótarendszer bevezetésére tett javaslatot az Európai Bizottság. Ezúttal legkevesebb 50 ezer menedékkérõt akarnak az Unión kívülrõl Európába hozni, és a tagállamokba költöztetni. Emellett a két éve elindított, és a számok alapján sikertelen kötelezõ szétosztást is folytatni akarják a következõ hónapokban, és megint megerõsítette az uniós biztos, hogy dolgoznak egy állandó kvótarendszeren." (Hirado)

Egy, aztán a következõ, majd ahogy írják állandó rendszer, folyamatosan újabb szétosztással.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    De mi elõl menekülnek? Min változtat, ha 1000, 10000, vagy akár 1000000 "menekültet" fogad be bárki is?
    Az azért megvan, hogy az évi túlszaporulat is sokkal több? Nem lehet minden dologtalan elõembert eltartani, meg kéne tanítani hogy hogyan tartsa el magát!
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Európa alkonya videó!
    https://www.youtube.com/watch?v=5j4NP5_EB5w
    Döbbenetes!

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 122
    Given: 250

0 Not allowed!
    https://www.youtube.com/watch?v=z7mLP5ioBQs - egy svéd dokumentumfilm a migrációs kísérletrõl. Kb. 10 percet bírtam belõle egyelõre megnézni, durva
    Loco en el coco

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló coco Hozzászólás megtekintése
    https://www.youtube.com/watch?v=z7mLP5ioBQs - egy svéd dokumentumfilm a migrációs kísérletrõl. Kb. 10 percet bírtam belõle egyelõre megnézni, durva
    Úgy tudom, hogy az emberkísérleteket betiltották, illetve szigorúan korlátozták a II. vh. után. Egyéneken nem, csoportokon meg lehet?

A topic keresõszavai: