Oldala 6 of 220 ElsõElsõ ... 456781656106 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 51 to 60 of 2200

Topic: Off topic

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Ha már medvéztünk a másik topicban.

Egy férfi puszta kézzel ölt meg egy medvét

Boszniai juhász szorította a medve torkát, meg ütötte, addig amíg a medve meg nem döglött. Több sérülést is szerzett, fõleg a karjain, de ellátták a kórházban.

http://metro.co.uk/2013/05/27/shephe...hroat-3810110/

Kanadai férfi, késsel ölte le a medvét

Az 55 éves férfi a medve hátára ugrott és addig szúrta a svájci katonai késével amíg a medve át nem költözött az örök vadászmezõkre.

http://neveryetmelted.com/2006/07/23...ar-with-knife/

Medve + férfi + kõ = halott medve

A követ úgy dobta, hogy a medvét a szeme között találta homlokon, az pedig rögtön elpusztult.

http://www.youtube.com/watch?v=v92RmJjVFno

Bottal verte agyon a támadó medvét

60 öltéssel kellett a sebét összevarrni annak a férfinak, akire egy mérges anyamedve támadt. "Hátrafordultam és láttam hogy 2 méterre volt tõlem" - mondta. "Felkaptam egy botot és folyamatosan ütöttem."

http://www.telegraph.co.uk/news/worl...ith-stick.html

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ok, csak átfutottam a híreket. A lényeg hogy a kõvel meg tudta magát védeni tõle, viszont ez szerintem inkább a szerencséjének köszönhetõ, nem a kõnek.

Még információ: Észak-Amerikában 107 medvetámadásos halálesetet regisztráltak 1900 és 2003 között. 52 fekete medve, 50 barna medve és 5 jegesmedve ölt embert. A 107-nél jóval több is elõfordulhatott, mert mivel általában elszigetelt helyeken történnek medvetámadások, így nem lehet pontos adatot mondani. A támadások többsége Kanadában és Alaszkában történik.

Még ha a dupláját mondanánk, ez akkor is nagyon elenyészõ számadat. Egy fél kontinens, emberek százmilliói és 100-200 halálos eset. A villámcsapás miatti elhalálozás simán ráver a medvetámadás miatti számokra.

10.000 ember hal meg évente villámcsapás miatt. Abból 90 az Egyesült Államokban. Magyarul minden évben annyi ember hal meg USA-Kanadában, mint amennyi 100 év alatt medvetámadás miatt.

Én nem aggódom a medvék miatt, de villámhárítót se szerelek a fejemre.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem, de ha már kint vagy, akkor onnan sokáig tarthat az út hazáig. Vagy ha kint dolgozol a földeken és hirtelen vihar támad. Csak azt akartam mondani a villámokkal, hogy 100x akkora esély van arra hogy belecsapjon valakibe a villám, minthogy medve tépje szét.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    http://www.seagramsescapes.com/flavo...ican-me-happy/

Ilyet szoktam inni. Jó hideg gyümölcs "sör". 3.2%-os alkoholtartalommal.

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ja, már Matula bácsi is megmondta: "Aztán a ménkû is szereti a vizet. A vasat jobban szereti, az igaz, de a vízbe is odavág néha, meg némelyik fába. A nyárfát nagyon szereti, a tölgyet, szilfát meg fûzfát is –ilyenek alá soha ne álljon. Ha már muszáj az esõ elõl valahova elhúzódni, vadgesztenye meg bükkfa alá már odaállhat, de legjobb az égerfa. A gunyhót is azért raktam ide. Villámvágta éger nincs az egész berekben, de nyárfa annál több. Ha meg olyan helyen szorítja meg az idõ, ahol elbújni nem lehet, aztán nagyon csapkod a ménkû, legjobb hasra feküdni. Azt a kis ázást jobban elbírja az ember, ámbár néha a ménkût is kibírja."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Uborkaszezon van? Az elmúlt néhány napban nem volt túl sok hozzászólás. Sokan nyaralni mentek?

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerintem is uborkaszezon van. Vagy ilyen jó idõben kissé eltûnik a SHTF árnyéka De az is lehet, hogy épp most gyakorolja mindenki a gyors távozást a civilizációból. Én szívesen nekiállnék valami bunkerszerûségnek, csak most pont áruljuk a házat, akkor meg minek... De legalább a machetémet volt idõm kicsit felújítani.

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Uborkaszezon van? Az elmúlt néhány napban nem volt túl sok hozzászólás. Sokan nyaralni mentek?
    Vagy inkább végre kiment mindenki a szabadba mert nem sül oda a cipõje a földhöz.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 27
    Given: 62

0 Not allowed!
    Ma este munka után beugrottunk valamiért a tes*o-ba. Fel is húztam magam.
    Egy pénztár sem volt nyitva, csak az önkiszolgálók. Eddig legalább volt egy pénztár így késõn, de most mindenképpen a vásárlónak kell elvégezni a pénztáros munkáját...
    Sosem használtam, de most nem volt más választás.
    Aztán hívnom kellett így is valakit 3x:
    -egy gyümölcsre azt írta ki érvénytelen
    -egy tételt törölni kellett mert a más ára volt mint amit én néztem
    -utalvánnyal is fizettem.
    Hagyományos pénztárnál ez meg lett volna 1-1.5 perc alatt, itt vagy 10 percig szórakoztam.
    Szóval 1 ember spórolással bosszantják a vásárlót, meg a vásárló végezze el ingyen a pénztáros munkáját...

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Ma este munka után beugrottunk valamiért a tes*o-ba. Fel is húztam magam.
    Egy pénztár sem volt nyitva, csak az önkiszolgálók. Eddig legalább volt egy pénztár így késõn, de most mindenképpen a vásárlónak kell elvégezni a pénztáros munkáját...
    Sosem használtam, de most nem volt más választás.
    Aztán hívnom kellett így is valakit 3x:
    -egy gyümölcsre azt írta ki érvénytelen
    -egy tételt törölni kellett mert a más ára volt mint amit én néztem
    -utalvánnyal is fizettem.
    Hagyományos pénztárnál ez meg lett volna 1-1.5 perc alatt, itt vagy 10 percig szórakoztam.
    Szóval 1 ember spórolással bosszantják a vásárlót, meg a vásárló végezze el ingyen a pénztáros munkáját...
    Alapvetõen én imádom az önkiszolgáló pénztárt mert a saját tempómban tudok haladni, viszont az a gond vele, hogy ha bármi kínod van akkor onnantól kezte ott malmozhatsz amíg nem kerítesz valakit.