Oldala 2 of 5 ElsõElsõ 1234 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 43

Topic: Javaslatok

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Batka Hozzászólás megtekintése
    Olyan nincs, hogy zárt rész... ezt jó szem elõtt tartani, legfeljebb csak korlátozott hozzáférhetõségû rész.
    A részletek megbeszélése úgy is privát üzenetben majd pedig személyesen fog folyni, de igazad van, hogy az nem zárt rész, csak korlátozott.

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt hogy kell-e fizetni azt a feltöltõ határozza meg;nálam még nem volt olyan hogy fel kellet töltenem hogy letölthessek.

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Miért lenne balhé?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up
    Received: 765
    Given: 827

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló borsodi Hozzászólás megtekintése
    Erre én is gondoltam, a múltkor találtam youtube-on egy figurát aki tõlem max. 10km-re prepperkedik. Javaslom, hogy a zárt részen legyen kialakítva egy "Prepper társ keresõ" rész ahol vagy megyékre, vagy nagyobb részekre legyen külön-külön forum rész. Aki aka oda beírja, hogy igen itt vagyok, ismerkednék, nézzünk szét együtt, stb. A késõbbiekben ez szintén jó lehetne akár régiós találkozók szerezésénél is. Igaz ezzel egy kicsit klikkesedni fogunk de legalább területileg.
    Nyiss neki egy topicot. Nem tudom hogy a nagy külföldi fórumon van-e ilyen, de pl. a sportlövõ fórumokon mindig van államonkénti találkozószervezés. Nyugodtan indítsatok neki egy témát, ha már van találkozó - topic, akkor talán a "preppertárs keresõ" is lehet hogy jó ötlet lenne.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Hogy balhé legyen belõle? Inkább nem.
    Csak nem lenne. Mit lehetne nagy balhét csapni egy késélezés vagy egy bódéépítés miatt? Meg aki tapasztalt ilyesmiben, az biztosan csak hasznos dolgokat írna.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nincs balhé. Aki írt hozzá ír, a többiek olvassák. Ezért van az, hogy pl. késtémában nem szoktam igazán véleményt írni, mert elismerem hogy nem az erõsségem. Ugyanez igaz más dolgokra is, valamennyit tudok mindenfélérõl, de annyit nem hogy cikkeket írjak róla. Amirõl én tudok sokat az pl. az Amerikai fegyvertartás, arról írok, de a többi témát meghagynám másnak, akiknek több a tapasztalatuk. Így kell hozzáállni a dolgokhoz.

Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Nyiss neki egy topicot. Nem tudom hogy a nagy külföldi fórumon van-e ilyen, de pl. a sportlövõ fórumokon mindig van államonkénti találkozószervezés. Nyugodtan indítsatok neki egy témát, ha már van találkozó - topic, akkor talán a "preppertárs keresõ" is lehet hogy jó ötlet lenne.
    Létrehoznál neki egy alfórumot neki a "Csak regisztrált tagok fóruma"-ban, hogy ne keveredjen teljesen? Ott pedig vagy kitalálunk egyterületi szisztémát és aszerint létrehozzuk a fórumokat, vagy majd mindenki indít magának... Vélemény?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ok, elkészült és ott van.

Frissítés: Valamiért a fõmenüben is mutatja az alkategóriát. Még nem jöttem rá hogy miért.

Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Ok, elkészült és ott van.

Frissítés: Valamiért a fõmenüben is mutatja az alkategóriát. Még nem jöttem rá hogy miért.
    Sikerülni sikerült csak éppen a szakmai cikkeknek hoztál létre alfórumot Én spec. a prepper társkeresõre gondoltam.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    49
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem akartam alfórumot létrehozni, de valahogy csak így lehetett. A prepper-társkeresõs dolgot még nem próbáltam létrehozni. De ha igény van rá, készíthetek egyet annak is.