Oldala 118 of 177 ElsõElsõ ... 1868108116117118119120128168 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,171 to 1,180 of 1766

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Úgy tűnik hogy abból a videóból nem lesz semmi. Az asszonnyal összevitatkoztam, azt mondta hogy ne töltsem fel, mert hogy "ha bűnözők akkor megtalálják a videót és megtámadják a házat". Szerintem ez eléggé nonszensz, mert vaksötét volt az éjszaka közepén, se azt nem látni hogy kik voltak, de még a kocsik színét vagy fajtáját se lehet felismerni. De ez van, ha nem, hát nem. Nincs kedvem rajta tovább vitatkozni vele.

Viszont az utat folyamatosan takarítom, illetve az árkokat. Tegnap is hazahoztam egy zsák szemetet. Többnyire flakonok és üvegek voltak, az egyetlen érdekesebb dolog amit találtam az egy bazi nagy hangfal-membrán volt. (tekercseléssel meg mindennel együtt)

Közben a kígyó megint megpróbálkozott a kitöréssel, de oldalról és hátulról a fal, elől meg a macskák nem engedik ki, szóval esélytelen. Próbálnék neki valami alagutat csinálni, majd meglátom hogy lesz. Van itt néhány kartonpapírcső, talán azzal sikerülhetne, de nem tudom. Az biztos hogy az eddigi összes akció meghiúsult.

Meddig van el egy kígyó élelem nélkül? Már hetek óta ott van, elég éhes lehet a szerencsétlen.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Vegyél egy mongúzt, és tedd be a hûtõ mögé

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A legutóbb feltöltött videómat 1 hét alatt több mint 500-an nézték meg, viszont kaptam miatta néhány beszólást, meg néhány diszlájkot is.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Úgy tûnik hogy abból a videóból nem lesz semmi. Az asszonnyal összevitatkoztam, azt mondta hogy ne töltsem fel, mert hogy "ha bûnözõk akkor megtalálják a videót és megtámadják a házat". Szerintem ez eléggé nonszensz, mert vaksötét volt az éjszaka közepén, se azt nem látni hogy kik voltak, de még a kocsik színét vagy fajtáját se lehet felismerni. De ez van, ha nem, hát nem. Nincs kedvem rajta tovább vitatkozni vele.

Viszont az utat folyamatosan takarítom, illetve az árkokat. Tegnap is hazahoztam egy zsák szemetet. Többnyire flakonok és üvegek voltak, az egyetlen érdekesebb dolog amit találtam az egy bazi nagy hangfal-membrán volt. (tekercseléssel meg mindennel együtt)

Közben a kígyó megint megpróbálkozott a kitöréssel, de oldalról és hátulról a fal, elõl meg a macskák nem engedik ki, szóval esélytelen. Próbálnék neki valami alagutat csinálni, majd meglátom hogy lesz. Van itt néhány kartonpapírcsõ, talán azzal sikerülhetne, de nem tudom. Az biztos hogy az eddigi összes akció meghiúsult.

Meddig van el egy kígyó élelem nélkül? Már hetek óta ott van, elég éhes lehet a szerencsétlen.
    Nem tudod elzárni a macskákat egy kis idõre?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    El voltak több órára, de nem jött elő. Most azt tervezem hogy ha kicsit előrébb mászik, akkor gyorsan bezárom a macskákat, kartondarabokkal elvágom az útját, aztán kihúzom a hűtőt. Behoztam egy 2 ágú botot is, azzal szerintem ki tudom majd tenni a hátsó ajtón. Persze ha a konyhaszekrény mögül nem csúszik át a hűtő mellé, akkor úgy esélytelen a dolog. Szóval csak abban reménykedem hogy megint átmegy majd oda.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elszámítottam magam. Fogtam egy nagy zsákot, gondoltam végigmegyek az úton, meg vissza, felszedem a szemetet, "nem lehet már sok, mert már hetek óta szedem". De tévedtem. Az út végén már megtelt a zsák, és akkor fordultam vissza. És még sorra találtam szemetet, nagy narancslé-flakonokat, meg mindenfélét, úgyhogy bele se fért már a zsákba. Ráadásul az út végén volt egy nagy tömör-műanyag széf, jó pár kilós, szóval a zsák már marhára nehéz lett tőle. Meg megy le a nap, az árnyékból elkezdtek a szúnyogok is támadni, én meg 30 méterenként megálltam pihenni, lépésben jöttem vissza, szétizzadva. 2 kilométer gyaloglás. Az asszony segített az utolsó 200 méteren.
    Még legalább 1 nagy zsáknyi szemét lesz, holnap azt elintézem. Persze nem lesz benne egy rakás gumiabroncs, amik az árokban vannak. Se az építési törmelék. Esetleg azt majd a következő hétvégén próbálom, legalább az üvegtörmeléket, vagy nem tudom.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Elszámítottam magam. Fogtam egy nagy zsákot, gondoltam végigmegyek az úton, meg vissza, felszedem a szemetet, "nem lehet már sok, mert már hetek óta szedem". De tévedtem. Az út végén már megtelt a zsák, és akkor fordultam vissza. És még sorra találtam szemetet, nagy narancslé-flakonokat, meg mindenfélét, úgyhogy bele se fért már a zsákba. Ráadásul az út végén volt egy nagy tömör-mûanyag széf, jó pár kilós, szóval a zsák már marhára nehéz lett tõle. Meg megy le a nap, az árnyékból elkezdtek a szúnyogok is támadni, én meg 30 méterenként megálltam pihenni, lépésben jöttem vissza, szétizzadva. 2 kilométer gyaloglás. Az asszony segített az utolsó 200 méteren.
    Még legalább 1 nagy zsáknyi szemét lesz, holnap azt elintézem. Persze nem lesz benne egy rakás gumiabroncs, amik az árokban vannak. Se az építési törmelék. Esetleg azt majd a következõ hétvégén próbálom, legalább az üvegtörmeléket, vagy nem tudom.
    Az Önkormányzat nem segít benne? Legalább elszállítani, ha Te már összeszeded....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Áh, itt van a természet, az egyetlen vonzereje a megyének, a vadászat, halászat, kirándulás, erre minden tele van szórva szeméttel. Utak mellett zsákok, üvegek, minden. És akkor csodálkoznak hogy fogy a megye lakossága. Persze, ha még a szemetet se szedik fel, csak a magas ingatlanadót szedik be a lakóktól. A szemetet is külön kell fizetni, viszont heti 4 zsák szemét amit elvisznek. Tehát amit én összeszedek, azt elviszik, azért nem kell külön fizetni. Mondjuk a gumiabroncsot és hasonlókat nem vinnék el, szóval lehet hogy amiatt tényleg szólhatnék az önkormányzatnak. Bár kétlem hogy érdekelné őket. Van egy kidobott rugós matrac is. Van egy olyan lehetőség, hogy egy dicsőségtáblát állít fel az önkormányzat azoknak, akik rendben tartják az utakat. Azon gondolkodtam még. Ha már mást nem kapok érte...

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Tudom más ország, de idehaza mûködött. 3-4 levelet írtam az önkormányzatnak. Szerintem a végén megunták és elvitték a szemetet, a helyére meg hulladék lerakása tilos tábla került.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Videó Blog - #20 - Strand, sunshine, csillámszar