0

Thumbs Up |
Received: 4 Given: 1 |
Festett rétegelt lemez? erõs, ha nem kap vizet, mert jól le van festve, akkor nem rohad
Hogyan fog mûködni a szennyvíz aknád? Zárt és szolgáltatóval szállíttatod el a szmötyit? Vagy Te szivattyúzod ki?
Na azért kérdezem, mert ha az utóbbi, akkor nem kell teljesen kiszivattyúzni és marad belül ellennyomás.
A tartály kialakítását tekintve szerintem bírnia kellene a föld nyomását. Elvileg arra tervezték, hogy folyadék legyen benne. A formáját tekintve meg könnyebb lenne belsõ nyomással szétrobbantani, mint külsõ nyomással összeroppantani. Fõleg, hogy mindenhol ívelt. Én simán elásnám a helyedben...
Thumbs Up |
Received: 5 Given: 0 |
Körbe 10 cm beton , vasalva .
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Leginkább csak az alját féltem,mert az nagyon vékony és az nem is ívelt, a többi szerintem bírja.
Szippantó kocsival gondoltam az ürítését.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Fektetve ezért oldalt lesz.
Abban az esetben talán a legjobb megoldás a beton. Ha van zsaluanyagod, akkor egyenletes 15 cm-re megcsinálod, de jó sok vasat rakj bele.
Thumbs Up |
kanalfaragos tema, nemreg fedeztem fel az instagramon ezt a teknikat es gondoltam megosztom itt veletek.
egyszeruen berakod a kanalat a sutbe es 180 fokon 1,5-2 oraig sutod a kanalat, ezutan nagyon szep barnas szint fognak kapni.
20190218_143514.jpg
eddig csak kanalakkal probaltam de szerintem barmilyen fa targyat lehet igy kezelni, ha befer a sutobe![]()
http://aludjazerdoben.blog.hu/ es a youtube csatornam https://www.youtube.com/channel/UCp0..._as=subscriber
Thumbs Up |
Végül gázolajjal jól átitatott colos rétegelt lemezt tettem oda. Betemetéskor beszapoltam, remélhetõleg mire elrohad a fa a föld bekeményedik.
Nagyon agyagos, nehéz volt kifaragni is a gödröt, még kályhás is vitt belõle![]()
Thumbs Up |