Oldala 119 of 177 ElsõElsõ ... 1969109117118119120121129169 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,181 to 1,190 of 1766

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Hétvége... szemetet szedtem, csokitortát sütöttem, francia salátát csináltam, most fejeztem be a munkát is, adópapír ügyeket intéztem, Internet ügyben beszéltem cégekkel. Videókkal tököltem.

Mondjuk kellemes érzés, ahogy eltöltöttem a délután egy részét a feliratozással, aztán az asszony leellenőrizte az angol feliratot és kijavította, utána feltöltöttem a videót a csatornámra, és az eredmény ---> alig néhány néző, 1 diszlájk, 2 leiratkozó és persze mikor felment a videó, azonnal letiltotta rajta a Youtube a kereseti lehetőséget is, mert hát miért ne. Az új mellett 4 másikon is. Érdemes sokat dolgozni új videókon, ha ez van belőle...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Új videóblog még nem lesz, addig amíg a normális időjárás nem áll helyre. Ennyire melegben semmi kedvem kamerázgatni. Viszont azért 2 videó felment ma is, régebbi felvételekkel.

Majd rá kell jönnöm hogy a biztonsági kamera felvételeivel mi legyen, mert úgy tűnik hogy már nem csak az új szoftverek, hanem a régiek sem akarják betölteni az MP4-et. Más MP4-et igen, csak a biztonsági rendszer által elmentettet nem...

Azért tegnap és most is sikerült érdekes felvételeket összehoznom. Idejött egy fehér borz, a macskáink idegeit is felborzolta egy kicsit. Tegnap az egyik vagy 3 méterre megközelítette. Most meg hajnalban az üvegajtó mögül figyelték, egész közel jött. Aztán kopogtam neki és beszaladt az erdőbe.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    albínó, vagy mi?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem hiszem, mert a feje fekete volt, de majd feltöltöm róla a felvételeket.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma ébresztett az asszony.

- Valaki van a ház előtt.

Felkelek, valami nő, biciklije a fűben, telefonál. Aztán odamegy a postaládánkhoz és vissza a biciklihez. Közben felöltöztem, kimegyek, erre mondja hogy:

- Bocs, azt hittem más lakik itt.

Aztán kinyomta a telefont és eltekert.

Ezzel van néhány probléma.

Megnéztem a kamerán hogy mit csinált.

Az egyik, hogy mikor befordult a házhoz, nem nézett rá a postaládára. Nem az lett volna az első, hogy megnézze hogy kinek a neve van rajta és hogy mi a házszám? A másik hogy mikor bejött, egész az ajtónkig tekert, de nem kopogtatott be, hanem a két biztonsági kamerát bámulta. Aztán hátrébb tolta a biciklit (mármint a háztól távolabb, az út felé és ledöntötte a fűben). De megint nem kopogott be hogy érdeklődjön. És mikor kimentem, akkor sem mondta meg hogy kit keres, és nem kérdezte meg hogy nem-e tudom hogy akit keres az hol lakik vagy akármi.

A kinézete is gyanús. Az egyik az ápolatlan haj, a másik a szemüveg ami az egész szemét eltakarta. A következő hogy nyári idő van, pólós, de rajta volt pulóver, kabát, és még egy külön szatyor ruha a biciklijén, nem beszélve a nagy batyuról ami a vállán volt. A szűk farmer sem éppen hosszú biciklizéshez való, de biztosan nem a szomszédból jött, mert 3 literes vizes palack volt nála.

Ehhez jön hozzá, hogy a járása és a mozgása is olyan volt, mint aki épp be van drogozva. Meg furán húzta a száját is és pofákat vágott.

Szerintetek?

Aztán vagy 20 percre rá jött egy fehér kocsi is a ház elé, itt állt 4 percig, nyitott ajtóval. Kimentem, az meg szemetet dobott ki az árokba.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Esetleg érdekelhet ez a kezdeményezés:

https://steemit.com/cleanplanet/@cle...lanet-movement

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Ma ébresztett az asszony.

- Valaki van a ház elõtt.

Felkelek, valami nõ, biciklije a fûben, telefonál. Aztán odamegy a postaládánkhoz és vissza a biciklihez. Közben felöltöztem, kimegyek, erre mondja hogy:

- Bocs, azt hittem más lakik itt.

Aztán kinyomta a telefont és eltekert.

Ezzel van néhány probléma.

Megnéztem a kamerán hogy mit csinált.

Az egyik, hogy mikor befordult a házhoz, nem nézett rá a postaládára. Nem az lett volna az elsõ, hogy megnézze hogy kinek a neve van rajta és hogy mi a házszám? A másik hogy mikor bejött, egész az ajtónkig tekert, de nem kopogtatott be, hanem a két biztonsági kamerát bámulta. Aztán hátrébb tolta a biciklit (mármint a háztól távolabb, az út felé és ledöntötte a fûben). De megint nem kopogott be hogy érdeklõdjön. És mikor kimentem, akkor sem mondta meg hogy kit keres, és nem kérdezte meg hogy nem-e tudom hogy akit keres az hol lakik vagy akármi.

A kinézete is gyanús. Az egyik az ápolatlan haj, a másik a szemüveg ami az egész szemét eltakarta. A következõ hogy nyári idõ van, pólós, de rajta volt pulóver, kabát, és még egy külön szatyor ruha a biciklijén, nem beszélve a nagy batyuról ami a vállán volt. A szûk farmer sem éppen hosszú biciklizéshez való, de biztosan nem a szomszédból jött, mert 3 literes vizes palack volt nála.

Ehhez jön hozzá, hogy a járása és a mozgása is olyan volt, mint aki épp be van drogozva. Meg furán húzta a száját is és pofákat vágott.

Szerintetek?

Aztán vagy 20 percre rá jött egy fehér kocsi is a ház elé, itt állt 4 percig, nyitott ajtóval. Kimentem, az meg szemetet dobott ki az árokba.
    Szerintem nem olyan furcsa, csak az elõzõ társaságot kereste, látta hogy bukta a dolog, továbbállt, ennyi.
    Lehet lesz még ilyen, nem tudhatod, de többé kevésbé fel vagy készülve erre, 1-2 dolog eszembe jut amik nagyon minimálisak és segíthetnek a hasonló ügyekben, de nem hiszem, hogy bármi nagyon extra dologra szükséged lehet

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem tudom, de nem ő volt az első sunnyugó a ház körül és valószínűleg nem is az utolsó. Annyira nem zavarnak, mikor kimentem, ez is rögtön elhúzott. Arra mondjuk kíváncsi lennék hogy kivel beszélt telefonon és miről. Mert az hogy a ház volt a téma, az biztos. Nem rossz a környék, de drogprobléma az van, és ugye ebben a házban egy rövid ideig laktak csövesek is, úgy lettek kitéve.
    Azért is volt az a kínos első találkozás a szomszédunkkal, mert az hitte hogy mi is valami hajléktalanok voltunk akik csak beköltöztünk ide. Úgy kellett neki megmagyarázni hogy én fizettem a házért.

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Szerintem terepszemlét tartott, közben leadta a drótot....
    Sajnos így csinálják a kicsit felkészültebb betörõk. Vagy tippre mennek, vagy, odaküldi pl. a barátnõjét, hogy szaglásszon körbe a környéken, hogy hol mi van.
    Persze lehet hogy az elõzõ tulajt kereste tényleg. Akitõl régen vett valami "anyagot".
    De az mindenesetre jó hogy megvan a képe! Mentsed le több helyre. Ha valami ne adj isten történik, akkor lesz egy támpont!
    Így hogy kerítés sincs, én is örülnék, hogy van a kezem ügyében egy AK...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

0 Not allowed!
    Milyen típusú kamerád és rendszered van , ha nem titok ?