Oldala 7 of 221 ElsõElsõ ... 567891757107 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 61 to 70 of 2204

Topic: Off topic

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Én elvbõl nem használom mert ezzel mások munkáját veszik el, gépek helyettesítik az embert... Hosszú távon nem jó mert ha hozzászoknak az emberek ehhez a vásárlói formához akkor ez elterjedhet több helyen is és csak azt vesszük majd észre hogy embereket rúgnak ki.

Senior Member borsodi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Én elvbõl nem használom mert ezzel mások munkáját veszik el, gépek helyettesítik az embert... Hosszú távon nem jó mert ha hozzászoknak az emberek ehhez a vásárlói formához akkor ez elterjedhet több helyen is és csak azt vesszük majd észre hogy embereket rúgnak ki.
    Hosszú hónapokig jártunk éjszaka vásárolni az aszonnyal már pedig akkor csak ilyen van. Most, hogy meghalt az após a night shoppingnak vége mert a gyereket nem fogom az éjszaka közepén magammal húzni...

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló borsodi Hozzászólás megtekintése
    Hosszú hónapokig jártunk éjszaka vásárolni az aszonnyal már pedig akkor csak ilyen van. Most, hogy meghalt az após a night shoppingnak vége mert a gyereket nem fogom az éjszaka közepén magammal húzni...
    Ja tudom este csak az van sajnos, én is tapasztaltam így nekem is muszáj volt megtanulni a használatát

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Daniui Hozzászólás megtekintése
    Igen, ez a másik fontos oldala.
    Régebben már hasonlón ugyanúgy bepöccentem, mikor a MET*RO-s benzinkutakat lecserélték önkiszolgálóra.
    Megálltam, hoppá itt meg mi van. Hívtam is a segítséget. Mondom tele akarom tankolni, hogyan csináljam, hiszen elõre kell kifizetni a mennyiséget.
    "Hát maga tudja mennyi fér a kocsiba..."
    Na akkor visszaültem és elhúztam máshova tankolni. Azóta sem jártam ott.
    1-2 emberen spóroltak itt is. De ha belegondolok, a néhány önkiszolgáló kútfej árán pár évig biztosan tudtak volna alkalmazottakat fizetni.

Viszont érdekes módon ezek az önkiszolgáló megoldások tetszenek sok embernek, mert olyan új, menõ dolog...
    Párom is nyugtatott tegnap, hogy ne idegeskedjek, neki tetszik ez.
    Van olyan munkatársam aki meg ezért jár arra a benzinkútra.

Senior Member Batka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Éjszaka aludjatok!

Ez egyben fontos prepper szempont is

Egyébként egyetértek, a munkahelyek megmaradása a lényeges. Annak hozadéka itt csapódik le, az automatizálásé pedig ott, ahová a nagyvállalat nyeresége kerül...

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,063
    Given: 1,079

0 Not allowed!
    http://www.liveleak.com/view?i=af4_1376274704

Mûsorvezetõk, vagy showmen-ek megálltak egy hajléktalannál, beszéltek hozzá, õ megkínálta õket a tortájával, õk meg ráugrottak és összetaposták az egészet. Ritka undorító dolog. Azzal védekeznek hogy adnak pénzt a hajléktalannak, de ez nem mentség. Abban a pillanatban mikor ráugrottak a tortára, látszott rajta hogy mennyire rosszul esett neki. Mondja is, hogy "It's not nice. I earned that." Vagyis "Ez csúnya dolog volt, én megdolgoztam a tortáért." Ez a két idióta meg ezzel keres pénzt, hogy másokat megaláznak a mûsorukban, volt olyan is, ahol egy hajléktalan gitárját törték össze. Kézzel festett gitárját, tehát ha újat is vettek neki, akkor az már nem ugyanaz. És ezeknek rajongóik vannak! Kik azok a beteg emberek, akik ezen szórakoznak?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az ilyen mocskos disznóktól nekem is csõre tölt a zsebemben a stukker... médiagecik, ahogy a Született gyilkosokban nevezik õket, úgy is kellene járnia mindnek... van idehaza is belõlük jócskán.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Így van. Lehet viccelõdni és máson nevetni, ha buta, vagy ha viccesen beszél. De ha valakik csak gonoszságból -mert ezt nem lehet másnak nevezni- ilyet tesznek, ártatlan embereket megbántanak és megaláznak, az normális ember számára nem vicces. Csak a beteg, nyomorult lelkületû emberek nevetnek az ilyesmin.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kortünet.
    Vagy nevezhetjük úgy is, hogy haláltánc.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Van valami adakozási lehetõség. Barátnõm adakozott 5 dollárt és kapott érte 7 letölthetõ játékot. Most szedem a Battlefield 3-at. A többi is ilyen kaliberû játék. Ha csak úgy vennéd meg, darabja 20 dollár. Tehát 5 dollárért kapott 200 dollárnyi játékot.

Megkérdezzem hogy hogy csinálta?

Mostantól Battlefield 3-azni fogok. Majd megadom az azonosítómat is, felvehettek barátnak.

A játékok:

Dead Space
    Burnout Paradise: The Ultimate Box
    Crysis 2 Maximum Edition
    Dead Space 3
    Medal of Honor
    Mirror's Edge
    Battlefield 3

Ok, ez az azonosítóm Battlefield 3-ban: TuleloTMIB