0
Amiket néztem (hirdetésben vagy személyesen) azok 90 e-tõl 350 e-ig mozogtak. A 90-es az egy elég lepukkant, felújítandó, berendezés nélküli. A 350-es patent állapotú, fûtéssel, lehúzható ablakokkal, zárható fém spalettákkal, ággyal-asztallal, világítással és ventilátorral szerelt felépítmény volt alumínium borítással.
Ennyiért nem kapok iroda konténert és ennyibõl nem is építek magamnak.
Amit holnap nézek meg, az viszonylag közel van, alu borítású és 180-ért elhozható, de nincs benne semmi. Az nem is érdekel, mert világítást, fûtést, szellõzést bútorozást én is meg tudom oldani. Jobban is örülnék egy fatüzelésû kis kályhának, mert azt ismerem, jobb rajta vizet forralni vagy fõzni és az erdõ közepén könnyebben szerzek be fát, mint gázolajat.
Az olaj kályhák nagy elõnye (elismerve, hogy a fa tüzelés egyszerûbb, olcsóbb), hogy egyáltalán nem füstölnek, és szagtalanok! Azt hogy fûtés van benne, csak abból lehet észrevenni, hogy a kémény tetején vibrál a levegõ! Szóval ha álcázva rejtõzködni kell, akkor nem mindegy hogy van e füst, vagy nincsen!
Nekem a seregben volt egy Csepel mûhelykocsim, a gyári olaj kályha nagyon jó volt. Kis helyet foglalt, könnyen, gyorsan begyújtható, és takarékos volt. Nagyon gyorsan befûtötte a felépítményt.
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 2 |
Alpha!
Sikerült megvásárolni a konténert?
Érdekelnek majd a tapasztalatok vele.![]()
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
| Thumbs Up |
| Received: 268 Given: 322 |
Érdeklõdve várjuk többen is a beszámolód róla! Téliesítés is tervben van?
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!
| Thumbs Up |
| Received: 17 Given: 3 |
Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
Hazámban minden utat ismerek.
(Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Tisztelt Fórumozók!
Nekem az lenne a felvetésem, hogy az elvetendõ ötlet lenne, ha én elásnák egy konténert?
Mire kellene feltétlen odafigyelnem?
Köszönöm a javaslatok, oldalak is jöhetnek!
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Elsõsorban tárolási feladatokat szánnék neki, de bármi szóba jöhet!
http://www.hasznaltkontener.hu/haszn...aktar-kontener
Tengerit nézegettem, mert szerintem ellenállóbb, stabilabb.
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 2 |
Néztem egy videót régebben, ott alábetonoztak rendesen, illetve az egész szerkezetet leszigetelték-ráolvasztottak-bitumen lapokkal, így vízállóvá tették.
A szellõzést sem szabad elhanyagolni.
Ha a jutubon rákeresel erre: "underground shipping container" akkor rengeteg videót látsz az elhelyezéstõl a berendezésig.
Ha ilyenben gondolkozol, és van telked, akkor lehet olcsóbb lenne(konténer+szállítás, lerakás, szigetelés stb), ha építenél egy leszigetelt pince féleséget betontéglábó.
Az akár olyan alapterületû lehet, amilyet akarsz..
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.