Oldala 22 of 45 ElsõElsõ ... 12202122232432 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 211 to 220 of 445

Topic: Internetes hírek (számítástechnika, tech, weboldalak)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,127
    Given: 1,138

0 Not allowed!
    Ó édes jó Istenkém...

Megint kérdez a Youtube, nyomtatványon közvéleménykutatást csinál.

Csodálatos. Nem mintha érdekelné őket az eredmény, mert sose számított hogy mit akartak a felhasználók.

Ami a kemény, hogy egy RAKÁS kérdés van arról hogy "ethnicity", meg "gender", meg "race", meg "hatespeech". Takarodjatok már kedves Youtube főnökök! Az emberek csak videókat akarnak csinálni, feltölteni és keresni vele néhány dollárt. Miért kell ezt a genderista-fajelmélletes baromságot rátolni a felhasználókra? Érdekel ez valakit (bárkit) a szélsőliberálisokon kívül?

A legutolsó kérdés is az, hogy "milyen genderű vagy? Férfi - Nő - valami más"

Nincs "valami más"! Kettő féle van!

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 257
    Given: 304

0 Not allowed!
    Bannoltak egy oldalról, vissza szeretnék jutni, de ehhez kell egy facebook reg minimum. Mondom dobok gyorsan egy kamu regisztrációt. Azt ne gondoljátok, hogy ez olyan egyszerû. Elõször is kötelezõ a mobilos SMS visszaigazolás. Frankó. Megcsináltam, erre most egy fotót kér rólam, hogy biztosan tudja, hogy "én" vagyok az új regisztráló. Küldtem egy random fotót egy arccal amit webkeresõvel nem valószínû, hogy megtalál. Eredmény egyelõre nincs. Elég durva,ennek ellenére millió meg egy kamu reg van kutyákkal, kitalált nevekkel. Ezt akkor hogy csinálják ilyen szigorú ellenõrzés ellenére? Vagy csak engem szívatnak?
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ezek jó kérdések. Én is csodálkozom hogy ha az átlag felhasználónak annyi buktatón kell keresztülvergődnie, akkor hogy van ilyen sok hamis-fiók amiket kizárólag trollkodásra használnak? Azoknak van otthon vagy 25 telefonjuk?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Nekem is van egy kamuregisztrációm, semmire nem használom, de csak a szokásos emilcím kellett, semmi más.

Super Moderator WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 257
    Given: 304

0 Not allowed!
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Ez a funkció csak akkor mûködik, ha be vagy jelentkezve a gugli fiókodba és azzal használod valamelyik szolgáltatásukat. Ami nem kötelezõ egyenlõre a keresõ és a videós portál esetében.

Korábban már megnéztem hogy mit sikerült így hivatalosan eltárolniuk, amikor be voltam jelentkezve. Nem sok adat volt ott ahhoz képest amennyi oldalt valójában meglátogattam.
    Nyomkövetõ sütik, reklámok és a monitorozó szkriptek nagyja ki van lõve az egyéb keresztplatformként mûködõ dolgokkal együtt.
    Esetleg IP alapján össze tudnak szedni még több adatot.

Alapvetõen azért tiltottam le ezt a sok sallangot, mert rontják a böngészõ teljesítményét és a stabilitását. Illetve azért, mert nekem nincsen rájuk szükségem.

Ha úgy keresel hogy nem vagy bejelentkezve a fiókodba és a nyomkövetést is kiiktatod, akkor kevésbé lesz manipulált a keresési eredmény.

Senior Member Rozsomák's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2015
    Thumbs Up
    Received: 64
    Given: 81

0 Not allowed!
    A "ram sex" meg a Old ugly saggy titts" et is?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Facebookról egy szösszenet. Sokszor nem értek egyet a PS-el, de itt eléggé fején találták a szöget.

A Facebook és mi

https://pestisracok.hu/a-facebook-es-mi/

Persze kiegészíthették volna, mert a Facebook nincs egyedül. Ott a többi pillére is ennek az új rendszernek.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Itt a technológiai robbanás, régen volt a filmes fényképezőgép, aztán a polaroid, de aztán bejött a digitális képkészítés. 320x240, ami szépen felfejlődött. Ma már bármelyik mobiltelefon vagy kamera tud 5 MP -es képet készíteni, vagy még nagyobbat. Komolyabb fényképezőgépek 12-16 Megapixeles képeket csípőből lőnek.

Tehát a kérdés:

Mi a francért van az, hogy a képmegosztókon 640x480-as méret van maximalizálva? Instagramon kis szar fotók, nagyítóval is alig lehet látni. Facebookra is mindenki apró fényképeket tölt fel. Rakás másik képmegosztón is ez a helyzet.

De még ahol esetleg lehetne is nagyobb fénykép feltöltve, ott is kis fotók vannak. De akkor mire jó a sok modern, nagy felbontású fényképezőgép/mobiltelefon/kamera?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Ezek az oldalak már eleve mobil eszközre optimalizálják a felületüket, azokon meg nincs szükség nagyobb felbontásra vagy képméretre.