Oldala 34 of 261 ElsõElsõ ... 2432333435364484134 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 331 to 340 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Reális az, hogy ilyen vackokat idehurcolnak magukkal, illetve az is, hogy ide szorulnak idõvel olyan élõlények, amik új betegségeket fognak terjeszteni.
    Reális bizony!

Ott van pl. a bilharzia, ami Magyarországon nem jellemzõ, viszont a migránsok jelentõs része ezzel fertõzött. Tisztálkodási szokásaikat ismerve (bárhová odaszarnak és a seggüket a bal kezükkel törlik) ez a parazita hamarosan megjelenik Európában, ott lesz a folyókban és tavakban egyaránt. Aztán bemegy a pógár fürdeni a szép tiszta Balatonba és utána nem gyõzi érezni, ahogy a féreg halad a mája irányába. De jó lesz!
    Igenis elõre kell inni a medve bõrére! Késõbb már nem biztos, hogy lesz rá lehetõség.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Huhh, elég csúnyán hangzik
    Bilharziózis
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Tapasztaltatok 1 hónapja tartó köhögéssel és torokfájással járó influenzaszerû tüneteket? Én 1,5 hónapja vagyok beteg, az antibiotikum kúra után ismét megfertõzõdtem, látszólag semmi sem segít. Most az immunrendszeremre bízom magam.
    Ki tudja mi áll ezek mögött a vírusok mögött. Még az agymûködést, vagy a hormonrendszert is meg tudják változtatni.

Oltásokon gondolkodtatok már?
    Általában a gyerekeket oltják az iskolákban. Viszont ki határozza meg, hogy melyik iskolába milyen oltóanyag jut? Papíron lehet, hogy ugyanaz, egyébként meg lehet, hogy teljesen más. Mondjuk egy gazdag magániskolában lehet, hogy extrákat is tesznek az oltásba ami megvédi õket a nagyobb bajtól.

Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én nagyon ritkán betegszem meg. Legutóbb 2 éve bekaptam valamit. Taknyosság, végtag fájdalom. Pl. a jobb kezem kb. 5 hónapig fájt, úgy fogtam vele kezet, mint egy buzi, de súlyosabb volt az egyik pillanatról a másikra megjelenõ alkohol undor, ami vagy 7 hónapig tartott. A szeszes italt legfeljebb megszagolni voltam képes. Azt hittem, ez már a vég.
    Igenis elõre kell inni a medve bõrére! Késõbb már nem biztos, hogy lesz rá lehetõség.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Én megfáztam a múltkor, takony és tüsszögés, de 1 hét alatt elmúlt magától.

Méz, hagyma, forró kakaó, forrócsoki, capuccino, forró leves almával, hagyma, stb. (Na igen, vannak akik szerint a pálinka a valódi csodaszer, de én kételkedem benne, még akkor is ha az alkohol fertõtlenít. )

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zacskóbicska Hozzászólás megtekintése
    Én nagyon ritkán betegszem meg. Legutóbb 2 éve bekaptam valamit. Taknyosság, végtag fájdalom. Pl. a jobb kezem kb. 5 hónapig fájt, úgy fogtam vele kezet, mint egy buzi, de súlyosabb volt az egyik pillanatról a másikra megjelenõ alkohol undor, ami vagy 7 hónapig tartott. A szeszes italt legfeljebb megszagolni voltam képes. Azt hittem, ez már a vég.
    Haha

Lehet mentõt is hívtam volna hozzád!

Nem hiszem, hogy különbözõ oltóanyagok lennének...

Viszont van 2 szer ami érdekel mostanában a témában, az egyik a vetom nevezetû cucc, ez nem gyógyszertári, valami orosz cucc, inkább allergiára mondják talán. A másik valami immunerõsítõ, barátnõm szedi, leölt, vagy legyengített kórokozók vannak benne, vagy ilyesmi, nem emlékszem nagyon. Szájon át szedõs mindkettõ.

Ezen kívül az optimális testedzés és táplálkozás nyilván segít a kisebb nyavaják kordában tartásában, a keményebbeknek a Wim Hof féle módszer lehet érdekes

Nekem szoktak lenni enyhe elhúzódó nyavajáim sajnos, gyerekkoromban teletömtek antibiotikummal (ezt lehet régen már leírtam ide, ha igen, akkor bocsánat az ismétlésért)

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Nagyon eltunyult ez a fórum. Gyerekek. Nehogymár.
    Biztos, hogy valamit szórnak be az emberek közé.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az emberek szórnak bacilosokat.

Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Dehogy. Ti is tudjátok, tele vagyunk EU-s kajákkal. Szerintem a migráns pártiak telerakták a söröket, kajákat valami Cumiceciddel, hogy kussoljunk és szarjunk a migráns burjánoztatásra.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azt azért kétlem.