0
| Thumbs Up |
| Received: 231 Given: 273 |
Ezen a héten egy hosszú üzemidejû keresõlámpáról, a Palight BOSS II modellrõl írtam.
elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!
| Thumbs Up |
Erre a hétre is jutott elemlámpa teszt, a Nitecore MH23 modell került terítékre. Egészen jó, egy apróságot leszámítva.
| Thumbs Up |
Ezen a héten egy érdekesség került terítékre, méghozzá az amerikai Maglite ML300LX 3D elemlámpa. Szerintem már sokan találkoztatok Maglite elemlámpával, LED-essel gondolom kevesebben. Meglepõen jól teljesített ez a rúdlámpa, olyannyira, hogy szerintem lesz még a blog oldalain olvasható más típusról is cikk.
Ami sok szempontból érdekesebb, az 10% kedvezmény, amit nem csak Maglite, de az általuk importált Leatherman multikra is fel tudtok használni a cikk végén lévõ kuponnal. Ha már úgy is itt a karácsony a nyakunkon![]()
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 1 |
http://aludjazerdoben.blog.hu/ es a youtube csatornam https://www.youtube.com/channel/UCp0..._as=subscriber
| Thumbs Up |
Nem titkoltan a gyártó erre a célra is ajánlja a hosszabb lámpáit, a biztonsági õröknek is ezért volt 3-4D lámpa rendszeresítve![]()
Egy kis érdekesség:
A piacon vett, ledes kínai lámpámmal (Ami jó lámpa és 500 forint volt!) este kísérleteztem. Az udvar végébõl megvilágítottam a mozgásérzékelõs lámpa szenzorát. Egészen a lámpáig tudtam menni anélkül, hogy bekapcsolt volna. Amikor a zseblámpát kikapcsoltam, felgyulladt a reflektor, de akkor már a lámpa alatt álltam. Két embert összehangolt munkája érdekes lehetõségeket vet fel...
| Thumbs Up |
Teljesen logikus ami történt, hiszen a jobb mozgásérzékelõs lámpák rendelkeznek alkonyat kapcsolóval is, hogy csak sötétben kapcsoljon be a mozgásra.
Ha rávilágítasz azt hiszi nappal van, nem mûködik addig a PIR szenzor. Még érdekesebb ha ezt egy lézerrel játszod el, így nincs spill (szórt fény), tehát még kevésbé feltûnõ a dologa szenzor ugyan "világítani" fog a beérkezõ lézersugártól, de világosat érzékel, és be nem fog kapcsolni a lámpa/reflektor, lehet közlekedni alatta. Ettõl függetlenül egy jó reflektor mozgásérzékelõkkel filléres és nehezen átverhetõ biztonsági eszköz.
| Thumbs Up |
| Received: 2 Given: 0 |
Szia WestBam, nem a konkrét témához kapcsolódik, de tudnál ajánlani 2-3 konkrét fejlámpát max. 10 000 Ft-os szegmensben? A lényeg: usb-rõl tölthetõ LI, elég ütésálló, kültéri, sokszor esõs munkavégzéshez (szerelés/javítás/kertészkedés stb.).
| Thumbs Up |
Ha melóra kell akkor nem szabad spórolni rajta, mivel pénzt fogsz vele keresni. Az meg csak akkor megy, ha mûködik, biztonságosan.
Skilhunt H03RC, Nitecore HC60, HC65 esetleg ha még árban belefér. Ha sokat lesz a fejeden akkor a skilhunt jobb lehet a kisebb tömege miatt. Kuponokat tudod hol találod hozzájuk![]()
| Thumbs Up |
| Received: 2 Given: 0 |
Kösz szépen, a Skilhunt szimpinek tûnik, még ha kicsit túllóg is a kereten, de nem vészesen. (Amúgy nem professzionális melóhoz, hanem hétvégi, "szabadidõs", nonprofit túléléshez kell...)