Oldala 7 of 162 ElsõElsõ ... 567891757107 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 61 to 70 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Senior Member Zöld Október's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Vettem egy kovácsolt lándzsafejet kemény 1000 ft-ért. Remek hegye van, az élei olyanok, mint a borotva. Épp ezért nem kellett a tulajdonosának (hagyományõrzéshez túl veszélyesek). Kellene bele egy normális nyelet venni.
    Valamikor kardkészítés (római gladius) van tervben haverral, csak legyen kevésbé meleg, s kéne hozzá rugóacélt is venni.

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Az aldiban láttam kb. 2000 Ft-ért gyepszélvágót. Annak kb két méteres kerek esztergált kõrisfa nyele volt. Már a nyél is megéri az árát.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Voltam horgaszni 2x, 1 pisztrang sikerult, mostanaban nem harapnak, halaszott melletunk egy gem is, szinten sikertelenul, pedig neki biztos magasabb szintje van a kepzettsegbol.... Lattam 18 kanadai ludat, tolunk 10m-re hesszeltek 1 oran keresztul, errefele nincs is ra szezon, nemkivanatosnak szamit "folyt is a nyalam rendesen", de nemzeti park, szoval tilos hozzajuk nyulni.....
    Holnap megyek loni. Agyalok azon, hogy kivaltom a FAC -t (http://www.clach-sbrc.org.uk/FAC.html), ami bonyibb, s tovabb tart, mint a soretesre. 0.22-es kaliberrel kezdenem, talan egy Ruger 10/22-vel. A helyi loteren lehet is loni, de nincs meg tagsagim, mert honapokig tart. maj holnap megkerdezem. Vettem par konyvet, meg szerszamokat fegyverjavitashoz, valamint 15 konzerv a spajzba (kezdem kinoni)....

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mostani hét termékeny volt/lesz: betáraztam 10 db páncélos húst -ha már' akció van -, szereztem két mûanyag ballont, így már +25 l víz figyel a pincében, hétvégén meg esedékes némi légpuska lövészet. Valamint haverral tartunk egy kis gyakorlást SHTF esetére; felmérjük mennyi a szintidõnk a információ megszerzése/döntéstõl a lakhely elhagyásáig teljes BOBbal, aztán irány a 10km-es biztonsági határig. (Mert az atomtámadás ellen véd ) Alvás a természet lágy ölén, meg õrködés gyakorlása - hacsak a sörök mást nem mondanak

Senior Member Batka's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vettem egy Bresser 10x50-es távcsövet a Lidl-ben - le volt árazva 3500 Ft-ra, nem tudtam otthagyni...

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Én is éppen a 7en néztem rá, az utolsó darab volt. De mivel nemrég vettem kis távcsövet, otthagytam. Lehet mégis el kellett volna hoznom...

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vettem par konzervet, ujrapakoltam a spajzot, voltam loni (jol ment), eletemben eloszor galambot pucoltam (youtube a baratom a temaban), most meg fegyvert butykolok.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Kárpát-medence
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ugyan ez múlthéten volt, de nem tudtam írni.

Vettem a piacon egy román katonai hátizsákot, és beszereztem egy Bollé dioptriás munkavédelmi napszemcsit. Amint vége a tûzgyújtási tilalomnak, ki is próbálom mindkettõt élesben egy két napos túra-sátorozás keretében. Ezek mellé még beszereztem egy antikváriumból a rég vágyott SAS túlélési kézikönyvet, éjszaka lesz mit olvasni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Batka Hozzászólás megtekintése
    Vettem egy Bresser 10x50-es távcsövet a Lidl-ben - le volt árazva 3500 Ft-ra, nem tudtam otthagyni...
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Én is éppen a 7en néztem rá, az utolsó darab volt. De mivel nemrég vettem kis távcsövet, otthagytam. Lehet mégis el kellett volna hoznom...
    Ma voltam egy másik lidl-ben, ott volt még 3 db, egyet el is hoztam .

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Végre ma ki tudtam próbálni a függõleges ideget is

ij.jpg