Oldala 2 of 3 ElsõElsõ 123 UtolsóUtolsó
Eredmény 11 to 20 of 27

Topic: Sufnituning önvédelmi eszközök

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    100 halálos technika a túléléshez
    Ha valaki emailben, vagy bárhogy, elküldené nekem, nagyon hálás lennék érte!

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Sokat elmond a fórum jelenlegi állapotáról és bizalmi szintjérõl, hogy SENKI nem küldte el nekem a könyvet. Ezzel persze nem TMIB-t szeretném okolni, hanem látszik, hogy valamitõl összeomlott a közösség.
    Szerintem a @@@@@@@ emberei szálltak rá a fórumra és belülrõl bomlasztották szét.
    MIÉRT nem külditek el a könyvet? Mindenki anonim a fórumon. Információcserérõl szól az egész. Miért? MIÉRT???
    Last edited by törölt tag -gl; 03-22-2019 at 09:39 PM.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,102
    Given: 1,120

0 Not allowed!
    A többiek azt írják hogy nincs meg nekik, illetve hogy Pinteresten van meg oldalanként. Én az első 8 oldalát találtam meg PDF-ben.

https://21.szazadkiado.hu/custom/21s...elelapozo2.pdf

De ahogy nézem rakás helyen megvásárolható a könyv.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Talán két ember is írta, hogy megvan neki, mert még idõben letöltötte, a privát üzenetre, ahol el akartam kérni én is, viszont nem reagált. Mi értelme van így egy ilyen fórumnak, ha nem folyik rajta információcsere?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kicsoda? Biztos hogy elolvasták a privátot? Nekem nincs meg, szóval sajnos én nem tudok benne segíteni.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    Sokat elmond a fórum jelenlegi állapotáról és bizalmi szintjérõl, hogy SENKI nem küldte el nekem a könyvet. Ezzel persze nem TMIB-t szeretném okolni, hanem látszik, hogy valamitõl összeomlott a közösség.
    Szerintem a @@@@@@@ emberei szálltak rá a fórumra és belülrõl bomlasztották szét.
    MIÉRT nem külditek el a könyvet? Mindenki anonim a fórumon. Információcserérõl szól az egész. Miért? MIÉRT???
    1. Attól , hogy nem mindenki ugrik , hogy kiszolgáljon téged , a fórum még jó !
    2 . Állandó jelleggel azt gondolod , hogy valahol olvasol valamit , vagy azt írják , akkor az úgy van , és vitába szálsz nálad hozzáértõbbekkel .
    3 . Úgy gondolod , hogy minden ingyen jár neked , csak kivenni akarsz minden rendszerbõl , és beletenni semmit sem , , stb .... Gondolkozz , vajon miért nem küldik el neked...
    4 , Van interneted , ha akarod , megtalálod .
    5. Ha mégse találod , bemész a boltba és megveszed ...

MPF támogató coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 176
    Given: 352

0 Not allowed!
    Ezek a mai nyugdíjasok!
    Loco en el coco

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Laci, azért ez luxus, pontosan errõl beszéltem.... emiatt döglött a fórum. És nem igaz amirõl beszélsz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem értem miért lenne "döglött". Active Members 70

Lehet hogy nincs meg a könyv senkinek, vagy még nem olvasták el a privát üzeneted az nem jelent semmit. Adj nekik időt, vagy írj még egy-egy üzenetet, vagy nem tudom. Én átküldeném neked a könyvet, de nekem nincs meg, szóval nem tudok benne segíteni.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Tudom, hogy te átküldenéd. TMIB
    "Úgy gondolod , hogy minden ingyen jár neked"
    Mások nem így állnak hozzá.
    Az õ hozzáállásukon kellene változtatni.

Laci kedvéért akkor megváltoztatom a kiírást. 5 darab csomagolt bontott csirkét, 10 babkonzervet, vagy 2 csomag antibiotikummal fizetek a könyvért. Laci biztos így gondolta.