Oldala 188 of 220 ElsõElsõ ... 88138178186187188189190198 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,871 to 1,880 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    5 db polárpléd a Pepcóban, 590 Ft/db, eléggé verhetetlen ár. 2 db a kocsiba, 1 a BOB-ba/itthoni tartaléknak, 2 a BOL-ba tartaléknak. Méretre lehetne nagyobb, 160x130 cm, de így is megfelel kiegészítõ takaróként.
    Csatolmány 8431
    Nekem is van ilyen, eleg jo takaro.
    Aludtam vele kint 15C fokban, egesz kellemes volt. Telen pedig halozsak belsonek hasznalom, jol feltuningolja a 3 evszakos halozsakot telire!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Ihasz Laci Hozzászólás megtekintése
    Nekem is van ilyen, eleg jo takaro.
    Aludtam vele kint 15C fokban, egesz kellemes volt. Telen pedig halozsak belsonek hasznalom, jol feltuningolja a 3 evszakos halozsakot telire!
    Nekem is eszembe jutott, pont az egyik korábbi posztodra emlékezve ("hálózsák-bélés varrása"), hogy én is is varrok ilyenbõl bélést hálózsákba, mert simán megéri. Egyedüli potenciális ellenérvként az fogalmazódott meg bennem, hogy mivel ez polár, azaz mûanyag, nem igazán szellõzik/engedi át a párát. Nagy hidegben persze ennek nincs igazán jelentõsége. Mit gondolsz a poláranyag vs. szellõzés kérdéskörrõl?

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    Nekem is eszembe jutott, pont az egyik korábbi posztodra emlékezve ("hálózsák-bélés varrása"), hogy én is is varrok ilyenbõl bélést hálózsákba, mert simán megéri. Egyedüli potenciális ellenérvként az fogalmazódott meg bennem, hogy mivel ez polár, azaz mûanyag, nem igazán szellõzik/engedi át a párát. Nagy hidegben persze ennek nincs igazán jelentõsége. Mit gondolsz a poláranyag vs. szellõzés kérdéskörrõl?
    polar pulcsiba telen mar beleizzadtam hegymaszas kozbe, de szerintem ott es akkor lehetett volna rajtam barmi ugyanugy vizes lettem volna
    alvashoz amit hasznalok fleece halozsakbelsot meg sose fordult elo, hogy belulrol vizes, paras lett volna.
    ha van polar pulcsid azon jol lehet erezni a fleece-polar anyag szellozeset ha egy szelesebb napon kimesz benne, atfuj rajta a szel, ugyhogy biztos jol szellozik.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    V. K. Arszenyev: Derszu Uzala. A Távol-Kelet õserdeiben. (Bp., Gondolat, 1976.). 360 oldal + képmelléklet.
    Antikvár példány a Bookline-tól, 2400 Ft. Már régóta el akarom olvasni, eddig csak a dokumentumregény alapján készült Kuroszava-filmet ismertem, ami nagyon jó, Oscart is nyert. A kelet-szibériai vadon feltérképezése a téma (a 19-20. század fordulóján), magától az expedíciók vezetõjétõl, és egy bennszülött vadásszal kötött barátságáról, aki rengeteg mindenre megtanította a természetrõl és a túlélésrõl.
    (Ui.: Gyakran vannak hosszabb fagyások a fórumban, amióta az új szerverre költözött.)
    Csatolmány 8443

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114

0 Not allowed!
    Nagyon jó könyv, nagy nehezen, de nekem is sikerült papír alapon beszerezni...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Ma vettem! Baikal 12 / 70 sörétes. Nem egy kifinomult technika, de legalább tartós.
    Csatolt képek Csatolt képek

Senior Member coco's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2017
    Thumbs Up
    Received: 101
    Given: 205

0 Not allowed!
    Baró!
    Loco en el coco

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem pontosan ide tartozik, mert még nem "vettem", csak tervezem a vételét még egy multifunkcionális rádió-lámpa-powerbank-riasztó kombónak, ami napenergiával, kézi dinamóval és usb-n keresztül is tölthetõ. Az egyik marad a BOL-ban, mert bevált, a másik meg a városba kellene.
    A nagy kínai webáruházakból viszonylag olcsón lehet ilyesmiket rendelni. Feltûnt, hogy bizonyos típusoknál a RÁDIÓ funkción belül, a szokásos AM/FM frekvenciasávokon kívül van ún. NOOA (weather radio) frekvenciasáv is.
    A kérdés: ugye jól sejtem, hogy ennek Magyarországon nem lehet gyakorlati haszna vészhelyzetben, csak (fõleg) az USA-ban és néhány nagyobb országban? (Nem értek a rádiózáshoz, vészhelyzeti adásokhoz, csak szöget ütött a fejembe.)

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    Én is vettem egy olyat, aztán pár évre rá kaptam egy értesítőt, hogy hibás a hozzá adott kábel, és küldtek egy másikat, majd újra kaptam egy értesítőt hogy az egész rádió veszélyes és hogy küldjem vissza. Visszaküldtem és visszaadták a pénzt. Szóval én így jártam ezzel... Mondjuk veszteség nem ért, úgyhogy nem lett baj.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Én is vettem egy olyat, aztán pár évre rá kaptam egy értesítõt, hogy hibás a hozzá adott kábel, és küldtek egy másikat, majd újra kaptam egy értesítõt hogy az egész rádió veszélyes és hogy küldjem vissza. Visszaküldtem és visszaadták a pénzt. Szóval én így jártam ezzel... Mondjuk veszteség nem ért, úgyhogy nem lett baj.
    Hát, ez szívás, mondjuk minõséget nem igazán várok ezektõl, de azért ne robbanjon fel lehetõleg... Amit én használok, az ránézésre nem agresszív...
    Viszont a befogható rádiófrekvenciákra vonatkozóan tényleg érdekelne, hogy a NOAA sáv használható-e (vagy valamikor lehet-e haszna) valamire Mo-n.